Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Supersin tebrikler..
Bu sonucu 4 ayda mi aldin ve kac kilodan kaca indin..
Belki once de yazmissindir ben goremedim

Kızlar bende uzun suredr konuyu takip ediyrm bugün level 2ye başladım meger 1 cok kolaymış cok zor geldi pek bisi yapamadım yani moralim bozuldu nasıl dewam edicem bilmiyorumsizinde oyle oldu mu?

Kızlar bende uzun suredr konuyu takip ediyrm bugün level 2ye başladım meger 1 cok kolaymış cok zor geldi pek bisi yapamadım yani moralim bozuldu nasıl dewam edicem bilmiyorumsizinde oyle oldu mu?

evet canım her lvl atladığında daha çok zorlaşıyor. önemli olan kendini birazcık zorlayarak soldaki ablamın yaptığı gibi yapmaya çalışmak emin ol 10 günün sonunda ne kadar ilerleme kaydettiğini görmek seni çok mutlu edecek.. aslına bakarsan 10 günün sonunda 2. lvlda hala zorlaştırılmış halini yapamadığım hareketler vardı ama 3e geçtiğimde tüm kalça karın kaslarını çok güzel çalıştırabileceğin hareketler olacak. 2yi geçiş dönemi olarak düşün sadece :)

Haklisin önemli olan bırakmadan dewam etmek,ne kadar diet yapmaya çalışsamda yapamıyorm bazı arkadaslar dietsz sonuc alamazsnz demiş ama ben yinede devam edicem hiçbir şey yapmamaktan iidir 1.level bitti cok bariz bı fark yok gibi ama çevremdeki insanlar inceldigimi söylüyor 30gun sonrasını merakla bekliyrm inşallah herkes istediği ölçüye kavuşur

herkese selamlar
uzunca bir aradan (5 gün) sonra ripped in 30 a başladım çok kolaydı diyemiycem ama sevdim, arkasına da 10 dakikalık slimin6pack yaptım, bu kadar ara vermeye ceza olarak :))

elifhavva kilo aldığını, totonun dikleştiğini yazmışsın,kilo alman normal çünkü kasların güçleniyor,ayrıca spora yeni başlayanlarda kaslar su tuttuğu için tartıda ağır çıkıyosun ama inceliyosun, başlarken ölçü almışmıydın bilmiyorum ama bence vazgeçme derim ama yine de sen bilirsin..

bu arada kaslanma korkusu tartışılmış ben ilk başladığımda kollarımda kaslanma farkettiğimde dumbelsız yapmaya başlamıştım açıkçası kaslanmaktan korkuyordum ama şimdi korkmuyorum, hatta oğlumla kas yarıştırıyoruz, geçen gün kollarımı sıktığımda ortaya çıkan kas görüntüsü (minik de olsa) beni o kadar mutlu etti ki anlatamam, o minicik kas görüntüsü yağlarımdan arındığımı gösteriyor çünkü, gerçi benim kollarımla hiç sorunum yoktu bileleklerim de hep incedir ama aynı değişimi kalçamda, bacaklarımda ve karnımda da göreceğimi hayal ederek mutlu oluyorum...

yine söylemeden geçemiycem azıcık da olsa kaslanmış olmamın şöyle bir faydasını gördüm.. Malumunuz geçen hafta eğitim için il dışındaydım ve otelde kaldık, ilk günler diyetime dikkat ettim tatlı falan yemedimse de sonraki günler yoğun program nedeniyle isyan ettim ve kendimi kısıtlamadım, o açığı yemekle kapattım anlıycanız :)). eğitimin son günlerinde pantolanlarım daha bir daralmıştı, ve ben hem spor yapmadığım hem tatlı matlı götürdüğüm için en az bir kilo alacağımı öngörmekte iken eve geldiğimde akşam (çok tok olmasam da aç da değildim) tartıldım ve sadece 500 gr fazlaydım.. nasıl mutlu oldum anlatamam.. yani kaslanmaktan korkmuyorum artıkın bilakis kaslanmak istiyorum.. yarın da aç karna tartılacağım bakalım gerçekte ne kadar almışım..

merak etme her levelde zorlanıyoruz çünkü her level bir öncekinden farklı ama napıyoruz: yılmıyoruz devam ediyoruz ve biz kazanıyoruz :))

ne kadar da güzel... insan diyete başlayınca zaten gözünün önünde tatlılar, börekler, çörekler uçuşuyor... keşke ben de yapabilsem.... imrendim vallaaaa

kızlar birde netin kesilme riskini düşünerek indirmek en iyisi sanırım . indirdiğiniz bir yer varm programı ? varsa özelden atarmısınız ?

Nihayet rippede başlayabildiniz ben kendimi yanlız hissetmeye başmlamıstım
2 gündür moralmen çökmüs olduğumdan yapmadım.Hatta yapmak istemedim
Ama dün slim yaptım bugün hiç birşey

İnş dediğiniz gibi aldığım sudur ama dukan yaparken bana su tutması pek mantıklı gelmiyor arkadaşlar.
Dukan sp.gününde su atar vucuttan bu sebeple kilo aldım diye depiniyorum.
Ama sizin söylediklerinize inanmak istiyorum. Yarın inş tekrar sabahtan bi azimle başlayayım.
Sadece zaman söyleyecek neler olacağını

ri30 W1/2 tamamdır..
dün akşam anlamamıştım ama sabah kalktığımda her tarafım ağrıyordu. 5 günde güzel hamlamışım, oturup kalkarken bile zorlanıyorum o yüzden bugün biraz daha zor oldu.
bir de dizimdeki ağrı belirginleşti sizde de olmuşmuydu ri30 yapan şekerler?
şerocum sen kaç yapıyosuni dizin nasıl? sen de zorlandın mı ri30'da ?

bende level 2'den (30DS) sonra diz agrisi olmadi...
dahada dikkatli ol canim
zorlamadan yap
sol bacagimi ayaktayken yana acarken (week 4'deki ilk hareket) kut kut sesler geliyor.. ne olabilir bir fikrin varmi canim?
benimde dunku NMTZ'den dolayi her yerim tutulmus...

Hem ne sapsak o zaman denesek mı ki? Sıkıcıysa ilk videoyu 1 hafta yaparız.

kızlar birde netin kesilme riskini düşünerek indirmek en iyisi sanırım . indirdiğiniz bir yer varm programı ? varsa özelden atarmısınız ?

Torrentten indirebilir mısın yoksa direk indirme linki mı verelim?

az once No More Troubles Zones'i yaptim
hic bu kadar terledigimi hatirlamiyorum...
butun kaslari calistiriyorr..
Super bir DVD!

Ne kadar sürüyor o kaç video? Olursa Rippedden sonra onu da yapabilirim ben ki gerçi Jillianinkilere pek istekli bakmıyorum artık.. :/

Bende diz ağrısı olmadı ama omuzlarim falan ağrımıştı benim.. Bacaklarda da vardı ama cok degildi yani..

arkadaşlar bi sorum olacaktı.. ben haftasonu sporu yapamıyorum. bu şekilde bi faydasını görebilir miyim acaba...

2 günden birşey olmaz heralde ama O zamanlarda hafif birşeyler yapabilesin kısa karın hareketleri vs..

-Artık bu sonuc alamamadan mı nedense yapadım 2 gündür istekte gelmiyorsa meşgul de oldum yapmadım. Bugün yine 8 Munite ABS, Legs ve Stretch yaptım ama yine de olmadı yani.

Son düzenleme:

teşekkürler cevap için. cuma günü ve ctsi günü çok erken çıkıyorum evden ve geç geliyorum. bi kere denedim okaadar yorgun oluyorum ki ne kolumu kaldırabiliyorum ne kanadımı. mecburen yatay pozisyona geçiyorum ben de... umarım olur faydası....

Mahzencim hoşgeldin,
Ripped 30 programına da hoşgeldin.
Ben cuma W1-3 yapmıştım haftasonu yapmadım yine tembel ben.
Cumartesi alışveriş pazar temizlik yemek vs hafta içi daha düzenli yapıyorum ben
O kadar homini yemenle kilo almamana çok sevindim ben kilo alıyor görünüyorum ama pantolonlarımla daralma pek yok

Bende ripped'e başlamıştım, yalnız hissediyorum demen ilginç,bizi saymıyor musun :))
Dukanla su atarsın evet ama sp gününde değil P gününde olur bu SP gününde su tutarsın sebzelerden dolayı.
Ayrıca kasların tuttuğu su dokulardaki gibi değildir öyle hemen atılmaz atılmasında..Buna bedenin ihtiyacı var.
Sana her ne kadar panikleme kastan korkma desekte ikna olmuyorsun, istersen jilli yi bırak plates yap sen :26:

Mahzenim benim dizler agrıyo, bir de bu ripped benim sırtı çok zorladı valla sırtım çok agrıyo.
iki gün ara vermem de iyi oldu sanırım kendimi zorlayıp bir yerlerimi yırtmak, sakatlamak istemiyorum açıkçası.
Boğazımı ise tutamıyorum resmen afedersin öküz gibi yiyorum, ah bir hakim olabilsem kendime

arkadaşlar bi sorum olacaktı.. ben haftasonu sporu yapamıyorum. bu şekilde bi faydasını görebilir miyim acaba...

Ben de genelde haftasonları kaytarıyorum haftaiçi yapıyorum bence yap kesinlikle. haftasonları da kasları dinlendirmiş olursun

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar 30 ds yi bitirdikten sonra ölçülerimi aldım,
30 ekim 11 aralık arası 30 ds yi yapmış bulunuyorum.

Bel : 80 cm den 73 cm ye
Gögüs : 92 cm den 91 cm ye
Kalça : 102 cm den 101 cm ye
Basen : 100 cm den 97,5 cm ye

Bacak :
Üst bacak ( uyluk ) : 61,5 cm den 58,5 cm ye

Üst Kol : 29 cm değişim yok
Ayak bileği : 24 cm den 23,5 cm ye
Dizin hemen üstü : 39,5 cm olumlu gelişme yok
Toplamda heryerden aşağı yukarı 12-13 cm incelmişim.
Darısı ripped sonundaki ölçülerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…