- 19 Ağustos 2009
- 1.533
- 33
- 358
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.941
Karbonhidratı kesersen, -sadece sebzeden az da meyveden alacaksın- eğer ki 1 haftada farkedersin. Ama ay iştahım açıldı onu da yiyim, şu da kalmasın dersen,
hiçbir anlamı yok, bir çok arkadaş gibi şişersin
Belirgin kas olmaz evet ama bence incelmede olmaz. Burada amaç incelmekse, kesin diyetle desteklenmelidir, naçizane...
Nasılsa yakıyorum diye birşey yok, onu anca ideal kilo ve ölçülere ulaştığımızda yapabiliriz.Canan Karatay da öyle diyor, kitabında...
Ben o gruptan oluyorum herhal
Burda sana katılmamak elde değil karatay dieti yapan arkadaşlar burda fikirlerini paylaşabilirlermi.
Ben Karatay dietini düşünüyorum. Ama Dukandan sonra nasıl olur bilmiyorum acıkcası.
Bana jillian ın diet listesini tercüme edebilecek arkadaş varmı nolur nolurrrrr
jillian 30 gün programını sadece 1ay mı yapcaz baska yapmayacak mıyız kızlar acıklar mısınız ?
Karbonhidrat diyeti yapın, oldukça kolay, bir de kesinlikle akşam 6-7 den sonra birşey yemeyin meyve de dahil. Jillian çalışıpta beslenme şeklini değiştirmemek büyük hata.
Bir yerde okudum. Spordan yarım saat önce 1 asprin ve sade neskafe yağ yakımını hızlandırıyormuş.
Belirgin kas olmaz evet ama bence incelmede olmaz. Burada amaç incelmekse, kesin diyetle desteklenmelidir, naçizane...
Nasılsa yakıyorum diye birşey yok, onu anca ideal kilo ve ölçülere ulaştığımızda yapabiliriz.Canan Karatay da öyle diyor, kitabında...
Jillian'in bir cok programi var. Istegine gore yapabilirsin.. Tum vucutmu yada bolgeselmi nasil istersen calisabilirsin...
cok tesekkür ederim Tanemm peki ben nasıl ayırt edecegim vucütmü bölgeselmi oldugunu sadece 1 saatlik videosunu buldum
15 kg fazlam var ne kadar süre haftada kaç gün yapmam lazım
tekrar cvplarsanız cok sevinirim
pekicok tesekkür ederimm Tanem jillian ne kadar zmanda etkisini gösteriyor gerçekten sıkılaştırıyor mu ?
dAha önce hiç spor yapmadım.. dedgim gibi 1saatlik video var bende 3 ölüm halinde galiba bu 30gün hepsini içeriyor bun deneyim sonra buraya yazarım ? diğerlerini yapmama gerek var mı sürekli bunu yapsam birde haftada kaç gün yapayım ?
merhaba bişey merak ettim okuduklarım kadarıyla kaslı bir vücut bayanlar için pek iyi durmuyoren iyi örneği için bi pilates yapan hocaların bacaklarına bakın çöp gibi bide jillianın videolalrındaki kızların bacaklarına bakın hepsi roberto carlos gibi kaslıonlar yediklerine dikkat etmiyolarmı? ediyolardır tabiki. ama demekki diyet yapmak jillian yaparak kas yapmamak demek değil.
Bacaklarınız kalınlaşmadan kaslanmadan incelmek istiyosanız en iyi yol haftada 3-4 gün yürüyüş+diyet+pilates= kesin sonuç :))
merhaba bişey merak ettim okuduklarım kadarıyla kaslı bir vücut bayanlar için pek iyi durmuyor
jillian yapınca kaslanıyor mu vücut ? merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?