Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Ripped week 1 day 6 ya geçte olsa başlıyorum.
Her gün aynı terane olacak ama yine canım istemiyooooo :)))

ama yapabileceğim daha iyi bi iş yok ki yatana kadar? öyle dizi takıntım filanda yok, hiç tv izlemem.Reklam olayı beni feci kasıyor.
tabletimden isler güclerin bi kac bölümüne bakıyorum yaparken, öyle zaman geçiyo.. spor yapmasam da bunu yayılarak izlicektim tek fark popomu yaymıyorum kasıyorum :)))

Mahzennnnnnnnnnnnn nolur ses ver merak ediyoruz ((

selam herkese
Kotukedi sero ayni senin gibiyim ben de hic yapasim yok
Havalarda buz su an eksi 27 ben parmaklarimi oynatmadan yatmak istiyorum gun boyu
Ama yapmam lazim
Bugun w 1/8 yaptim..yarin da week 2 ye gecmeyi dusunuyorum 1hafta sonra misafirim gelecek ara vermek zorundayim maalesef..

Ve bitirdim..
İstemiyoruz ama yapıyoruz, kesinlikle çok iyi yapıyoruz.
Ben bu bir haftayı on güne çıkarmayı planlıyorum ve tüm rippedi öyle yapmayı düşünüyorum, sonucta acelem yok..
Sen sibiryada mısın -27 neresi yahu ! Gerçekten feci soğuk!
Yarın istanbulda sıcaklık -1 e kadar düşecekmiş, soguklarda minibüs - servis beklemek beni korkutuyor açıkcası..

Neyse benim yatma zamanım, herkese iyi geceler

Benim birinci levelle hiç problemim yoktu güzelce yaptıydım da bu ikinci leveli sevmedim istemiyorum yapmak hiç.. Bugünde sabah 9 da çıktım akşam 10da girdim.. Geç oldu diye yapamadım.. Artık yarın ve sonra yapıp bitiririm leveli sonunda.. ^^ Bakalım 3 nasıl olacak..

yok kazakistandayim ben :)
Sogukta disari cikmak zordur kolay gelsin sana

Gunaydin bu arada herkese..kacamaksiz bol sporlu gun olsun..

Kazakistan mı? Oraların bu kadar souk olduğunu bilmiyordum.:26:
Mahzen yazdıklarımı beğene beğene geliyor Hadi kızım bişiler yaz meraktan öldük...
Bi daha da böyle habersiz sırra kadem basma ( murat cemcir stayla ) tammmam

bugun w 2/1 yaptim dogrusu yapmaya calistim
Ben mi yapamiyorum yoksa az mi etki ediyor artik bir damla terlemiyorum yorulmuyorum da
Shredte ne guzeldi terledikce hirslaniyordum kizlar sizde de oylemi bi ses verin
Belim gobegim azaldi ama simit bolgesi dedigimiz yer firladi disariya diger yerlerimden memnunum galiba :) ha bu arada hareketleri sevdim kardio az gibi terletmiyor

o oblique bölgesi benim daha yeni yeni inceliyor :)) önce göbek gidiyor bel inceliyor kilo azaldıkça oblique inceliyor. terlemek istiyosan body revolution cardio 3 var şimdi yaptım daha ter üzerimde onu yap apelsin :))) benmi yaptım o mu beni anlamadım. 1 haftada hamlamışım saçlarım yarıya kadar terden ıslandı. soğukta spor iyidir hem ısınırsın

Tebrikler apelsin.
Hem programını yaptığın için hemde o soguklarda kalkıp sporunu yapabildiğin için.
Benim de aynı öyle aşırı terleme yok shreddeki gibi, ama yok yoruluyorum ben.
Yatmadan önce yapıyor olmamın da etkisi var sanırım...
Benim de bel epey inceldi göbekte fena değil ama sanki böyle top gibi sivri oldu göbeğim. Simitim de azıcık kücülmüski bende epey bi var 100 küsürlerden 97 ye inmişti.
Evdeki nutella ve kaymak bitti ben biraz daha dikkat edeyim artık yediklerime yav.
Resmen besiye çekiyorum kendimi olmaz böyle
Ama spor olmasa emin olun şişerdim daha beter ..
Geçen sene kış aylarında kilo almıştım

Ben ripped 8 gün yaptım dün itibariyle bugün 2.ye mi başlasam:26:
Regi oldum bgün 3. günüm hiç canım istemiyor çok yorgunum çokk
Karnımda ağrıyor sanırım üşüttüm epeyce

Son düzenleme:
En son 1/7 deydim 1 hafta ara verdim devam mı edeyim baştan mı
Baştan ise bırakacağım galiba üşendim

Diyetler fazlalıkları verdim suan basen ve bacak sıkıntım var ne önerirsiniz

Yahu ben itiraf edeyim cardiyo yu aslında hç sevmiyorum feci tembelim.
Yazın spor yapmayı da hiç sevmiyorum o yüzden ekim sonu başladım spora.
En azından ilk aylardaki hamlığı kışın atarım yaza daha rahat ederim diye.

En son 1/7 deydim 1 hafta ara verdim devam mı edeyim baştan mı
Baştan ise bırakacağım galiba üşendim

Diyetler fazlalıkları verdim suan basen ve bacak sıkıntım var ne önerirsiniz

Bence devam et baştan başlama sıkılırsın..
Ama bu kadar da çok ara verme insan koptum mu kopuyor.

Arkadaşlar imdatttt
Ripped 2. videolara ulaşamıyorum.
Torrenttende indiremedim
napcam şimdiiiii

Torrrentten neden indiremedin ki ?
Ben link isteyenlere veremiyorum çünkü kendimde bilmiyorum torrent ile indiriyorum.

tek tek alinti yapamadim kizlar
Movenius sevindim cevabini okuyunca
Body revolution ripped ten sonra degil miydi?
O gunleri de goruruz senin izninden geliyoruz nasilsa..
En buyuk motivemizsin sen bizim..dogru mu yazdim ya :) motive kaynagimizsin demek istiyorum cumleyi toparlayamadim :)

$ero tesekkur ederim iltifat icin birbirimizden guc aliyoruz iste..mahzen bir gelse ne yapiyordur acaba ayni zaman basladigimiz icin yakin hissediyorum sizi :)

Rica ederim
Evet doğru yazdın, movenius bizim motivemiz:))
İzindeyiz Move bacı! I like to move it, move it
Bu arada evet insanın aynı anda başlamış ve devam eden arkadaşının olması çok güzel bişi,mahzenciğimin canı sıkkın sanırım ama ben buradan ses ver diye isyan edince gelip beğenip gidiyor, olsun buda yeter.Kendini iyi hissedince gelir yazar zaten sanırım :26:

Birinci levelde bende terlemedim de ikincide biraz daha fazla oluyor ter..
Hakketten Mahzen nerelerdesin sen?
Benim yoldaşlar gibi kaybolup gitme.. =/

Son düzenleme:

yazın bende çok hoşlaşmasamda fark daha güzel oluyor yazın sıcağın etkisiyle yemek daha az yenip bol su içiliyor. bu arada vücut alışınca cardiolar başlardaki kadar tıkamıyor yoruyor ama 30 ds yaparken ölüyorum zannederdim öyle olmuyorum daha rhatım

Body R ripped sonrası yapılacak diye birşey yok ama kondüsyon artması için 30 ds sonrası ripped öneriyoruz.

insan yeterki istesin bi şekilde kendine zaman buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…