- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #8.321
cnm p90x in abs var youtube da varmıdır bilmiyorum ona bak bi de
slim de benimde aşırı boynum ağrıdı yaparken baya zorladım boynumu
1/7 bitti benim ilk level için 3 gün kaldı. Bu dediğin videoyu bulamadım canım ben yada buldum ama o oldugunu anlamadım bilemiyorum.
1/7 bitti benim ilk level için 3 gün kaldı. Bu dediğin videoyu bulamadım canım ben yada buldum ama o oldugunu anlamadım bilemiyorum.
ben 2 gündür egzersiz yapmadım,zamanım olmadı,yorgunluk..vs ben level 1 4 de kaldım
bi bakıp sana link atayım belki aynısıdır
Tamam canım bu linki kaydettim yarın deneyeceğim bakalım ne kadar zorlıyacak..
Sende sakın bırakma tekrar başla, evet yorucu zamanımızı alıyor falan ama sonucunda mis gibi vücudumuz olucak. 1 ay sonra bile bence vücudumuz farkedicek...
Tamam canım bu linki kaydettim yarın deneyeceğim bakalım ne kadar zorlıyacak..
Sende sakın bırakma tekrar başla, evet yorucu zamanımızı alıyor falan ama sonucunda mis gibi vücudumuz olucak. 1 ay sonra bile bence vücudumuz farkedicek...
5 AĞUSTOS ÖLÇÜLERİM:
bacak:59
göğüs:101
kol:31
basen:102
göbek:100
bel:82
8AĞUSTOS ÖLÇÜLERİM:
bacak:56
göğüs:99
kol:29
basen:101
göbek:99
bel:81
toplam fark 11 cm :)
jillian da 5. günüm ama bu kadar değişim şaşırtıcı
reglim de yakın :) şaşırdım açıkçası
kızlar bi de dikkatimi çekti üst bölgeler daha hızlı inceliyor sanki
Ya bende regl dönemindeyim şuan yeni girdim. Başlarken ne ölçü alabildim ne de tartılabildim değerlendiremeyeceğim hiç :/
birazdan jillian'a başlayıp arkasından senin gönderdiğim linkteki karın hareketlerini yapıcam ne kadar zorluyacak bakalım...
Birde ölçü almasamda göbeğimin baya sıkılaştığının farkındayım ama kalçayı anlayamıyorum bir türlü.
Birde ben kollarıma pek yüklenmiyorum. Yarım litrelik yada 1 ltlik su şişeleri ile çalışıyorum. Kollarım çünkü ince kas olmasından korkuyorum.
Jillianla 1/8 bitti arkasından ab ripper x yaptım 15 dk sürüyor o da yaklaşık ama asıl beni o öldürdü. Hareketler çok zor 25er tane ben 20 tane anca yapabilmişimdir. Ama slim & six pack'den çok çok daha iyi ve en azından boyun acısı yok. Ve yan mekik çektiriyor belimdeki yağların o an gerçekten eridiğini hissettim. Jilliandan sonra her gün ekstra olarak bir karın bir bacak yapıyım diyordum ama bu videodan sonra bacaktan şimdilik vazgeçtim. Göbeğimi eritse eritse bu video eritir.
benim kollarda baya bi kalın maşallah,bende 500 grm lık 2 dambılla çalışıyorum,ama incelme oldu bende şaşırdım ne yalan söylüyeyim,dambıllar biraz hafif gelmeye başladı ilerleyen seviyelerde 1 kilo olanlara çıkarcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?