Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba arkadaşlar. Ramazanın bitişiyle birlikte bende artık tartıya çıkmanın vaktinin geldiğini düşündüm ve tartı bana kötü haberi verdi. 86.9!!!! Gerçi adetimin 3. günü... Belki birazcık etkiliyordur o kiloyu ama bilemiyorum. Yapacak birşey yok tabiki. Sabahtan beri okuyabildiğim kadar okudum bu egzersiz programını. Anladım sayılır çogunlugunu.. Tabi anlamadığım yerleri sizlere soracagım Ben şimdiden ölçülerimi aldım. Burayada yazayım. Bugün akşam iftardan 2 saat sonra falan başlıyorum bende kızlaaarrrrrr inşallah vallahi okulumun açılmasına 35 gün kaldı şunun şurasında sık sıkta denize giderek pekiştirmeye çalışacağım.
boy:172cm
kilo:86.9
bel:79 cm
göbüş ve simitler:104
popo:114

Birde kızlar acaba sabah yapmak mı daha iyidir yoksa akşam yapmak mı egzersizleri?

1/7 bitti benim ilk level için 3 gün kaldı. Bu dediğin videoyu bulamadım canım ben yada buldum ama o oldugunu anlamadım bilemiyorum.

ben 2 gündür egzersiz yapmadım,zamanım olmadı,yorgunluk..vs ben level 1 4 de kaldım
bi bakıp sana link atayım belki aynısıdır

ben 2 gündür egzersiz yapmadım,zamanım olmadı,yorgunluk..vs ben level 1 4 de kaldım
bi bakıp sana link atayım belki aynısıdır

Tamam canım bu linki kaydettim yarın deneyeceğim bakalım ne kadar zorlıyacak..
Sende sakın bırakma tekrar başla, evet yorucu zamanımızı alıyor falan ama sonucunda mis gibi vücudumuz olucak. 1 ay sonra bile bence vücudumuz farkedicek...

yok cnm yapmamak değil yapamamak..2 gündür hep yorgundum temizlikti alışverişti falan filan halim kalmadı açıkçası,bu akşam yapcam kaldığım yerden

Dün 1*1i sonuna kadar tamamladım yaparken o kadar zorlanmadım gibi gelmesine rağmen bugün vücudumdaki bütün kasların ağrıdığını hissediyorum. Buda motive etti beni :) inşallah yılmadan devam...

bugün sonunda level 1 /5 bitti normalde şuan 8 di aslında puufff
bu arada jillian ablanın bi de abs level 1 i var aman tanrım resmen öldürdü beni tavsiye ederim

5 AĞUSTOS ÖLÇÜLERİM:
bacak:59
göğüs:101
kol:31
basen:102
göbek:100
bel:82

8AĞUSTOS ÖLÇÜLERİM:
bacak:56
göğüs:99
kol:29
basen:101
göbek:99
bel:81

toplam fark 11 cm :)
jillian da 5. günüm ama bu kadar değişim şaşırtıcı

reglim de yakın :) şaşırdım açıkçası
kızlar bi de dikkatimi çekti üst bölgeler daha hızlı inceliyor sanki

Ya bende regl dönemindeyim şuan yeni girdim. Başlarken ne ölçü alabildim ne de tartılabildim değerlendiremeyeceğim hiç :/
birazdan jillian'a başlayıp arkasından senin gönderdiğim linkteki karın hareketlerini yapıcam ne kadar zorluyacak bakalım...

Birde ölçü almasamda göbeğimin baya sıkılaştığının farkındayım ama kalçayı anlayamıyorum bir türlü.
Birde ben kollarıma pek yüklenmiyorum. Yarım litrelik yada 1 ltlik su şişeleri ile çalışıyorum. Kollarım çünkü ince kas olmasından korkuyorum.

Son düzenleme:
Jillianla 1/8 bitti arkasından ab ripper x yaptım 15 dk sürüyor o da yaklaşık ama asıl beni o öldürdü. Hareketler çok zor 25er tane ben 20 tane anca yapabilmişimdir. Ama slim & six pack'den çok çok daha iyi ve en azından boyun acısı yok. Ve yan mekik çektiriyor belimdeki yağların o an gerçekten eridiğini hissettim. Jilliandan sonra her gün ekstra olarak bir karın bir bacak yapıyım diyordum ama bu videodan sonra bacaktan şimdilik vazgeçtim. Göbeğimi eritse eritse bu video eritir.

benim kollarda baya bi kalın maşallah,bende 500 grm lık 2 dambılla çalışıyorum,ama incelme oldu bende şaşırdım ne yalan söylüyeyim,dambıllar biraz hafif gelmeye başladı ilerleyen seviyelerde 1 kilo olanlara çıkarcam inşallah

beğendiğine sevindim cnm :) umarım faydasını görürsün

Az önce ben farkı görmek adına foto çektim bunun için bile geç kaldım aslında başlamadan çeksem iyi olurdu. Çünkü eski haline göre daha sıkı şuan. Bende eve döndüğümde ripped ile devam etmeyi düşünüyorum 30 day'den sonra o zaman belki ağırlıkla çalışabilirim bende bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…