Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

İp atlama hareketlerini yaparken oldu sanırım çıt çıt ediyordu bacağım çünkü

zorlamasaydın keşke oluyo böyle sakatlanmalar inş önemli bişey yoktur cnm,yarın durumuna göre bakarsın,ben ağrırkende yapmaya çalıştım onun için uzun sürede geçti ama sen aynı hatayı yapma

Bugün sabah yataktan kalkmak düne oranla daha zordu. Gülerken kaslarımın acıdığını hissediyorum bu işe yaramaya başladığını gösteriyor. Yılmak yok akşam olsun 3. günü yapıcam akşama kadar da yürüyeceğimi düşünürsem bugün baya verimli geçicek, tabi çok yemek yemezsem

kızlar zumba dance yapan varmı??

arada leslie arada zumba +jillian karıştırmayı düşünüyorum
dansı izledimde baya bi hareketli geldi :)

diyetle beraber yapıyorum ama bi kilo kaybı söz konusu değil benim :/

yağ kastan daha hafif, bu yüzden de vücut yağı kasa çevirdikçe ağırlaşır diyetle de hafifler demek ki birbirini dengeliyor(benim fikrim bu yönde)ama böylesi daha sağlıklı belki yanında yürüyüş falan yaparsanız kilo da gidebilir bir yandan

haklısınız sanırım bunu bir kez daha duymuştum, teşekkürler yorumunuz için

Bugün buraya yazmam biraz gecikti jillian'da 1/3 'ü tamamladım. Ama slim&six pack yapamadım bugün. Çok acıyordu karın kaslarım 1 gün dinlensin dedim.
Odamda aynaya yakın bir yerde yapıyorum sporumu bazen aynaya gözüm çarpıyorda o yağlar nasıl lüp lüp ediyor. Onları gördükçe iyice hırslanıyorum nefes nefese kalsam da devam ediyorum. Birde ben bugün spor ayakkabısıyla yaptım kardiyo hareketleri bu şekilde daha kolay çünkü ben birkaç kere ayağımı burkucak gibi oldum ama bugün çok rahat yaptım.

ayy hele zıplarken o yağların oynadığını hissetmek ııykkkk

slm kızlar dün 1 günlük ara vermiş oldum :)
bugün devam level1 de 3. günümdü :) kaldı 7 durmak yok devam devammm :)
sizlerin nasıl gidiyo?
ahh bi de söylemeden edemiycem zumba dansı yapayım dedim amannn tanrrıımm sadece ilk 5 dakkasında bi terledim ki anlatamam yok böyle bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…