- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.581
kızlar sadece jillian mı yapıyorsunuz yoksa yanında birşeyler ekliyormusunuz? mesela ben jillian öncesi 45 dk tempolu yürüyüş yapıyorum.çok yorucu oluyor ama oluyor da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sadece jillian mı yapıyorsunuz yoksa yanında birşeyler ekliyormusunuz? mesela ben jillian öncesi 45 dk tempolu yürüyüş yapıyorum.çok yorucu oluyor ama oluyor da.
dün gece ripped 1/3 yaptım ... cok gecti yazmamışım... rippedı herkese tavsiye ederim... mutlaka yapın.. shred dan sonra olması şart değil ama yapın
Ripped bana sharedden daha eğlenceli gibi geldi.Belkide sık sık farklı hareket yaptığımız,aynı hareketi çok uzun tekrarlamadığımız içindir.
1 ay sonunda evime döndüm millet şoka girdi çok kilo vermişsin diye halbuki 2,5 kilo verdim tepkiler dehşet :)
6w6p level 2/4 yapıcam bugün arada mecburi 2 gün ara vermek zorunda kaldım
evet banada eğlenceli geldi...
bu jilian bu işten anlıyo..
iyi geceler kızlar.
level 1,1/3 ü tamamladım.
ama ben buna başladım beri tartıda kilom arttı kızlar ya, yaklaşık 500-800 gr.fazla gösteriyor.
ben karatayla 7 kg vermiştim ne güzel, haftada 800-1000 gr azalıyordum.
jillian da tecrübeli bayanlar kaçar kilo verdiniz bi yazar mısınız?
ben daha hiç vermedim bi de benim tartım elektronik değil belki de o yüzden bilmiyorum tam aldığımı verdiğimi:) ben rejim yapmıyorum ama bi de rejimle birlikte jilli yapanlara sormak lazım kilo verdiler mi??
bak şimdi anlamak mümkün değil senin fotoğraflarına bakan en az 4-5 kio verdin sanır.hayret ya..
dimi yaa ölçülerim de inceldi, mesela bel bölgemden 5 cm incelme oldu. göbekten 4 basenden 3 cm filan. ama tartıya çıkıyorum aynı.sanırım kas da yaptığımız için henüzağırlıkta bi değişim olmuyo. benim kollarım hayatımda ilk kez kas yaptı resmen pazularım çıktı, ağırlık yapmıyorum o yüzden artık..
hergün spor yapmak yerine gün aşırı yapmak acaba kilo kaybını sağlar mı?
nette şöyle bi şey buldum:
'Kas yaparsak kilo mu alırız?
Evet, 1 kilo kas yapmak 4 kilo almak anlamına geliyor. Çünkü kas çok su tutan bir kütledir. 1 kilo kas 2.7 kilo su tutar. Hep duyarız ya kısa sürede aşırı kilo verdi diye '
şimdi ben tartının neden arttığını anladım.
napsak da hem incelsek hem kilo versek ya...
yaa demekki kas yapıyoruz... o zaman gırtlağımızı da tutcaz başka çare yok. ramazan bitmesine şurda 6 gün kaldı. sonrasında bi diyet programı hazırlayalım bari... bi de acaba diyorum kondüsyon bisikleti mi alsam, o da epey kilo verdiriyor.