Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Slm kızlar...

30ds level 3/3'teydim... Bayrama ailemin yanına geldim. Burda da yapcak ortamım vardı çok şükür. Ama, bir sabah uyandım ki, sağ diz kapağımdan dolayı yürüyemiyorum ve ateşim 39a dayanmış...:2: Ertesi gün de ateşim düşmedi, bu sefer sol ayak bileğimin acısıyla ağlayarak uyandım...:43: Tabi tüm bunlar arefe gününde olduğu için doktora da gidemedim.:50: Aradığım doktor tanıdıklar, muhtemelen vücudumda enfeksiyondan kaynaklı eklem ve kas ağrılarının olduğunu söylediler... Antibiotikler, ağrıkesiciler, ateş düşürücüler, pijamalarla tüm bayramı geçirdim...:43: O yüzden yapamadim sporumu... :43:

İnşaallah bir an önce toparlanıp, tekrar devam etcem, şimdi yürümüyorum bile... Yürüyceğim zaman da allı pullu bi baston verdi babam, onunla yürüyorum...çok nine oldum, kaptırdım kendimi, yaşlı gibi hissediyorum :9::9:

Hadi kendinize iyi bakın kızlar, inşaallah 3 güne aranızdayımmm, kaldığım yerden yapcam, bitirip ripped'e başlıcam... Hadi bakalım, kolay gelsin, iyi bayramlaarrr:16:

şeker kızlar size son bir resim daha jill bitti ya bi resim daha koyayım dedim, artık bu son :) anca bi 5-10 kilo daha verirsem o zaman bi resim daha koyarım ripped sonrası :D

Eki Görüntüle 493225

tek kelimeyle süpeeeer

kızlar bende başlıycam bu hareketlerle beslenme programı ne uyguluyorsunuz yanıt bekliyorum
günde kaç dakika nasıl yapıyoruz?:52:

ramazanda pek diyet uyguladım denemez.. ama yinede 1 kilo verdim... egzersizleride düzenli yapamadım... malum oruc iftar sahur yoğun bir ay gecti... normal zamanda az ekmekli bir kahvaltı hatta bazen ekmeksiz haşlanmış yumurta , domates peynir salara.... öğlen corba akşamları ise sebze yemeği yada ızgara türü... makarna hamur pirinc pilavı ve patates hic girmiyor öğünlerime... başlamadan önce 44 beden 62 kiloydum şimdi ise 40 beden 58 kiloyum.....

Slm kızlar...

30ds level 3/3'teydim... Bayrama ailemin yanına geldim. Burda da yapcak ortamım vardı çok şükür. Ama, bir sabah uyandım ki, sağ diz kapağımdan dolayı yürüyemiyorum ve ateşim 39a dayanmış...:2: Ertesi gün de ateşim düşmedi, bu sefer sol ayak bileğimin acısıyla ağlayarak uyandım...:43: Tabi tüm bunlar arefe gününde olduğu için doktora da gidemedim.:50: Aradığım doktor tanıdıklar, muhtemelen vücudumda enfeksiyondan kaynaklı eklem ve kas ağrılarının olduğunu söylediler... Antibiotikler, ağrıkesiciler, ateş düşürücüler, pijamalarla tüm bayramı geçirdim...:43: O yüzden yapamadim sporumu... :43:

İnşaallah bir an önce toparlanıp, tekrar devam etcem, şimdi yürümüyorum bile... Yürüyceğim zaman da allı pullu bi baston verdi babam, onunla yürüyorum...çok nine oldum, kaptırdım kendimi, yaşlı gibi hissediyorum :9::9:

Hadi kendinize iyi bakın kızlar, inşaallah 3 güne aranızdayımmm, kaldığım yerden yapcam, bitirip ripped'e başlıcam... Hadi bakalım, kolay gelsin, iyi bayramlaarrr:16:

gecmiş olsun canım Allah şifa versin...

canım çok çok teşekküüüür ederim... ne çay ne rejim hiç bişey yapmadım sanırım ramazanın etkisi oldu biraz da... yarın itibariyle rejimime başlıyorum ve spora devam tabiii... ben de kendimden bu kadar kısa sürede böyle bir değişim beklemiyodum açıkçası,,, kilo olarak 1-2 kilo civarı vermişim , az kilo vermeme rağmen yanlardan toparlanma çok oldu 5-6 cm incelme oldu. fotolarda daha düzgün çıkıyor, yakından bakınca henüz sıkı sıkı değil vücut, ve tam istediğim kiloda da değilim. bakalım bi 5-6 kilo civarı daha vermeliyim. bide basenler var tabi onlara ağırlık vermek lazım :) sen rejim yapıyor musun kilo verme oldu mu sende?

mervegün ben ağustos 2 de başladım jiliana..2 gün ara verdiğim için level 2/8 yaptım az önce..diyet yürüyüş hiç bişe yapmadım..sadece 9 hayat çayı var biliorsundur.günde 2 fincan onu içtim ( 3 gündür onu da içmiyorum ama yarından itibaren devam edicem otlarım bitene kadar faydası olmazsa bırakmayı düşünüyorum)bel ve göbek bölgemden 2 cm incelme var ölçü olarak ve de ilk gün 66,6 kiloydum bi ara 64,8 gördüm şimdi 65,3.yani bi kilo gitti diyebilirim..belki de çayın etkisindendir..işte var mutlaka faydası ama sabırsızlanıyorum hemn zayıf olayım istiyorum..58 kilo olmam lazım:((diyet yapmam lazım sanırım:S bu arada ayak bileğimde ağrı hissediyorum yürüyüşümde falan sorun yok ama mesela cardio yaparken jilide yapamıyorum zıplama hareketlerini ip atlama hele..canım sıkkın o yüzden:(o arada da bel falan çeviriyorum hareket icat ettim:D..işte böle..18 günde de mucize bekleyemezdim dimi antep baklavaları dolmaları götürürken :)

mervegün ben ağustos 2 de başladım jiliana..2 gün ara verdiğim için level 2/8 yaptım az önce..diyet yürüyüş hiç bişe yapmadım..sadece 9 hayat çayı var biliorsundur.günde 2 fincan onu içtim ( 3 gündür onu da içmiyorum ama yarından itibaren devam edicem otlarım bitene kadar faydası olmazsa bırakmayı düşünüyorum)bel ve göbek bölgemden 2 cm incelme var ölçü olarak ve de ilk gün 66,6 kiloydum bi ara 64,8 gördüm şimdi 65,3.yani bi kilo gitti diyebilirim..belki de çayın etkisindendir..işte var mutlaka faydası ama sabırsızlanıyorum hemn zayıf olayım istiyorum..58 kilo olmam lazım:((diyet yapmam lazım sanırım:S bu arada ayak bileğimde ağrı hissediyorum yürüyüşümde falan sorun yok ama mesela cardio yaparken jilide yapamıyorum zıplama hareketlerini ip atlama hele..canım sıkkın o yüzden:(o arada da bel falan çeviriyorum hareket icat ettim:D..işte böle..18 günde de mucize bekleyemezdim dimi antep baklavaları dolmaları götürürken :)

eğer bir sağlık sorunun yoksa kardiyo yapmalısın .. eğer sağlık sorunun varsa sarışın kız gibi yap... kardiyo olmadan vücudun yağ yakmaz..... 18 günde ne mucizeler gördük biz.... kilo vermedende...

yaa o 9 hayat çayını duydum evet ben de almayı düşündüm ama uğraşamam gibime geliyo üşenirim onu yapmaya ben :) aslında gayet normal olmuş senin kilo vermen de incelmen de. benim bir anda oldu incelme,sanırım epey bi süre daha fazla incelmem göbekten artık, şu basenlerden filan incelersem biraz diyorum iyi olucak.. oryantal aerobik yapıyorum bi kaç gündür hoşuma gitti onu da tavsiye ederim. başlayabilirsem de ripped a bşliycam bi kaç güne kadar... ay şu 3 günde ne börekler tatlılar götürdüm ben de sorma yani vicdanım sızlıyo :D neyse tam gaz devam ediyoruz rejim spor olayına ;)

2/7 de bitti, mervegun harikasın canım eminim son fotonla çoğu kişiye ilham kaynağı olacaksın julliana başlamaları için :46: bugün babama da yaptırdım sürekli spor yapan biriydi zaten ama o bile arka arkaya zıplama hareketlerinde zorlandı, tabi onu o halde izlerken ben gülmekten yerlere yattım, çok kolay ya bu hareketler diyordu aldı boyunun ölçüsünü:34:

Herkese günaydınlar. Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun, sevdiklerinizle, ailelerinizle birlikte nice nice güzel bayramlarınız olsun.

bu arada kayra , ogltkn nerdesiniz kaytarmıyosunuz dimi?
Ogltkn misafirler geldimi durum nedir?

Son sahurumda zıvanadan çıkmış gibi yemenin vicdan azabıyla uyku haram bana :-(

canım, misafirler geldi. ve bayramın 2. günü gittiler..benim yorgunluk had safhadaydı bayram boyunca. Dün de ev toparlama ve temizliğe verdim kendimi...ve 1 haftadır jillianımı yapamadım...bugün restart veriyorum..sanırım ben 6w6p de level 2'ye atlayamıcam bi türlü :))

şeker kızlar size son bir resim daha jill bitti ya bi resim daha koyayım dedim, artık bu son :) anca bi 5-10 kilo daha verirsem o zaman bi resim daha koyarım ripped sonrası :D

Eki Görüntüle 493225

tebrikler, sonuç muazzam..vücudun oldukça fit görünüyor

Slm kızlar...

çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşirsin....insan jillian yapamayınca vicdan yapıyor :))

mervegun harikasın bayıldım ben 1. leveli bitirdim bugun 2.levele başlıcam herhalde 2. levelden itibaren başlıyor insan incelmeye?peki sen diyette yaptın mı?

2/7 de bitti, mervegun harikasın canım eminim son fotonla çoğu kişiye ilham kaynağı olacaksın julliana başlamaları için :46: bugün babama da yaptırdım sürekli spor yapan biriydi zaten ama o bile arka arkaya zıplama hareketlerinde zorlandı, tabi onu o halde izlerken ben gülmekten yerlere yattım, çok kolay ya bu hareketler diyordu aldı boyunun ölçüsünü:34:

evet mesela bana:)bende bugün hem sağlıklı beslenmeye hemde spora başlıyorum kızlar.benide aranıza alın lütfen.ben bu egzersizleri 2 gün denedim hatta buarayada yazmıştım zorlanadım ben nedense öyle karnıda ağrı filanda hiç olmadı sadace kalçalarım çok ağrıdı o kadar.neden aacaba.bende bir göbek var resmen misket yutmuş solucan gibiyim:(ne göğüs var ne kalça sadece göbek ve 5 kilo fazlalık:(

Herkese merhaba nihayet bende döndüm herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.Bol hareketli neşeli keyifli günler diliyorum.
mervegun tebrikler cnm sonuç gerçektende harika darısıda benim başıma tabi.

bu arada ben bayramda oldukça güzel iltifatlar aldım...Gören herkes çok zayıfladığımı, 18'lik kız gibi göründüğümü söyledi :)
Ne güzel işte bende annemin azarını işittim kendimi bildim bileli kilolarımla uğraşır sevmez kiloyu.Memlekete ailemi akrabalarımı ziyarete gittim her gittiğim yerdede tatlılar dolmalar çörekler derken koca bi göbekle eve döndüm.Beni de her gören kilo almışsın geçen sene daha zayıftın şimdi iyisin(orda zayıf hatunları adam yerine koymuyolar kadınların çoğu kilolu olduğu için)dediler ama yok kilo iyi değil ya oturduğumda göbekte kat kat yığılıyo buda hoş bir görüntü değil.

Artık bahane felan da kalmadı ara vermek yok.Bol bol hareket ekşın var bundan sonra.

mervegun harikasın bayıldım ben 1. leveli bitirdim bugun 2.levele başlıcam herhalde 2. levelden itibaren başlıyor insan incelmeye?peki sen diyette yaptın mı?

ben level 1 de bir haftadan sonra başladım incelmeye canım, ama level 2 ile daha da bi toparlanma oluyor... diyet yapamadım tez vakitte bir diyet programı yapacağım kendime :)

yorum yapan herkese teşekkürler kızlar inşallah herkes istediği sonuca ulaşır, böyle incelmeler insanı motive ediyo.. şimdi ikide bir aynaya bakıyorum tişörtü kaldırıp da :D

$zayıflama.webp

evet söz verdiğim üzere resimlerimi paylaşıyorum. ilk resim spora ve diyete başlamadan önceki halim 73 kg.

diğeri de son halim son tartıldığım kilogramı yazayım 62.5 resim yeni çünkü. sonra yeniden paylaşırım bir kaç resim.

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım ( daha doğrusu katılacağım:1: ).
Dün karar verdim artık kesinlikle hedeflediğim kiloya ulaşmam gerektiğine. Şu anda 77 kiloyum (boyun 1,67) ve bu benim özgüvenimi ciddi olarak etkiliyor. Samimi bir erkek arkadaşımdan dün "kilolusun ve bacakların çok kalın görünüyor, zayıflaman lazım" yorumunu duydum ve resmen gaza geldim. En az 17 kg vermem gerekiyor.
Diyet olarak daha önce 7 ayda 14 kg vermeme yardımcı olan diyetisyenimin uyguladığı diyeti takip edeceğim. Forumda okuduğum zayıflamaya yardımcı bitki çaylarını tüketmeyi düşünüyorum, zaten düzenli olarak çay yerine yeşil çay içiyorum, bitki çayını tüketmekte çok zorlanmayacağımı düşünüyorum.
Egzersiz olarak da yürüyüş öncesinde veya sonrasında Jillian ablamızın egzersizlerini yapmayı düşünüyorum.
Mühendisim, bütün gün masa başı çalışıyorum ve bu hareketsizlik eğer dikkat etmezsem bana sürekli kilo aldırıyor. Akşamları eve döndüğümde halsiz oluyorum ancak bunu da sizin yazılarınızı, fotoğraflarınızı takip ederek kırmayı planlıyorum.
İçimdeki sportif canavar açığa çıkıyor sanırım. Desteklerinizi bekliyorum ve her zaman herkese destek olmaya da hazırım :13:

Eki Görüntüle 493598

evet söz verdiğim üzere resimlerimi paylaşıyorum. ilk resim spora ve diyete başlamadan önceki halim 73 kg.

diğeri de son halim son tartıldığım kilogramı yazayım 62.5 resim yeni çünkü. sonra yeniden paylaşırım bir kaç resim.

şebnem,
senden bi sen çıkmış gitmiş valla..çok iyi olmuş, yüzünün güzelliği ortaya çıkmış;) bu arada bu şarkı benden sana gelsin "rerere rarara gassay gassay cimbombom" :1::1:

şebnem,
senden bi sen çıkmış gitmiş valla..çok iyi olmuş, yüzünün güzelliği ortaya çıkmış;) bu arada bu şarkı benden sana gelsin "rerere rarara gassay gassay cimbombom" :1::1:

sağol hayatım benim bak sözümü tuttum :)) iyi oldu valla daha da iyi olacak. iki resimdeki farkı bende görünce vay nolmuşum ben diyorum. baya kiloluymuşum :))
şarkı için sağol, içimizdeki cimbom aşkı bir başka :))) Ölümüne GALATASARAY! :))

Back
X