Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Günaydın kızlar, enerjik bir gün diliyorum hepimize:)) Ben akşam Leslie 3 mil, üstüne Jillian Level 1 yapmıştım. Sanırım dambıllar kolumu zorladı, bugün sol dirseğimi açamıyorum, fena acıyor. Akşama kadar geçer inşallah. Ben jillian kadar dambıl kullanmıyorum ama yine de fazla geldi demek ki.

ya kızlar ben dördüncü günü bitirdim ama gitgide kilo alıyorum sanki :S

Ben de 4. günü yaptım dün ama bugün tartıda azalma gördüm:)) Beslenmene de dikkat ediyor musun? Bence Jillian'ın kilo alma veya vermeye pek faydası dokunmaz ama kasları güçlendirdiği için tartıda fazla çıkıyor olabilir.

Günaydın kızlar, enerjik bir gün diliyorum hepimize:)) Ben akşam Leslie 3 mil, üstüne Jillian Level 1 yapmıştım. Sanırım dambıllar kolumu zorladı, bugün sol dirseğimi açamıyorum, fena acıyor. Akşama kadar geçer inşallah. Ben jillian kadar dambıl kullanmıyorum ama yine de fazla geldi demek ki.

geçmiş olsun canım, çok zorlama kendini..

Ben ilk hafta 1 kilo vermiştim, 2. hafta 200 gram, bu 3. hafta bakalım am gün gün fazla çıkıyorum bakalım birkaç güne kadar eksiye geçerim inş. kas oranımız artıyor o yüzden ağır çıkıyoruz ama.. insan yine de eksilmek istiyor...

Kilo aldığını düşünen arkadaşlar bence eğer diyetlerine dikkat ediyorlarsa üzülmesinler.
Muhtemelen kaslanıyorlardır.
Birde bence haftada bir tartılalım, ben tartı günlerimi cuma yada cumartesi yaptım.

geçmiş olsun canım, çok zorlama kendini..

Ben ilk hafta 1 kilo vermiştim, 2. hafta 200 gram, bu 3. hafta bakalım am gün gün fazla çıkıyorum bakalım birkaç güne kadar eksiye geçerim inş. kas oranımız artıyor o yüzden ağır çıkıyoruz ama.. insan yine de eksilmek istiyor...

Ölçülerden eksiliyorsun ya işte :34:

30 gün bitince haftada 2 gün yapmak ne kadar fayda sağlar ki. Devamlı yapınca ne oluyor peki? Yani etkisi vücut alışınca eskisi gibi olmuyor mu. Jillian bitince ne yapcam beeen :18: İçten dıştan kas yapcaz sporu bırakamam artık eskisinden de kötü olur valla :53:

Allah kabul etsin kızlar. :61:

3 gün bittikten sonra direk 2 güne indirmeyelim 2 hafta 3-4 kere yapalım sonraki haftalar 2 gün.. daha sonra bir gün bile o etkiyi toplamaya yeter diye düşünüyorum vücut alışıyor çünkü..
Ki ben zaten istediğim sonuca tam varmadım -ölçüleri alayım 4 gün sonra ama- Ripped in 30 ile devam edeceğim bir hafta moladan sonra.. ^^

Bir de o şekilde eriyecek bir kasımız oluşmadı zaten merak etmeyin o kadar..

Kiloya çok takmayın ya Natalie gibi olayım isterse kilom 65 olsun falan hesabı.. :D Siz kilodaki yağı kasa çevirip incelmeye bakın.. Tabii kaslanacağım diye de bütün kiloyu kasa çevirmeyelim o zaman kaskatı kesiliriz iri ama kaslı falan.. :D Kolay olmuyor ya öyle kas hemen..

Gündelik hayatta spor alışkanlığı olmayınca metobolizma normal düzeyde çalışıyor. Spora başlayınca o da hızlanıyor bu yüzden çabuk eritiyor ve iştah açıyor. Bu yüzden daha çok dikkat edersek kilo almayız.
-Mesela: İnşaat işçilerinin ya da onlara benzer ağır işlerde çalışanların bizden çok yemeye ihtiyaç duyması gibi-

body revolution 7. videosu karnı güzel çalıştırmış bugün inceden bi kas ağrısı çekiyorum karnımda ve kollarımda. bugünün videosunu yapmaya tırsıyorum :)))

body revolution 7. videosu karnı güzel çalıştırmış bugün inceden bi kas ağrısı çekiyorum karnımda ve kollarımda. bugünün videosunu yapmaya tırsıyorum :)))

bebeğim, ne diye tırsıyon, o tırssın senden. Valla bu azimle kısa zaman sonra jillianın yaptığı tüm videoları yapmış olacaksın sanırım. İzindeyim geliyorum...

selam herkese..nasilsiniz kizlar..
Benim bugun 2/9 gunum pek degisiklik yok o yuzden yediklerime dikkat ederek 2/12 yapmayi dusunuyorum..maalesef ne tartida ne mezurada oynama yok esim bile degisen birsey yok neden zorluyorsun kendini dedi :(

Benim bugun 2/9 gunum pek degisiklik yok o yuzden yediklerime dikkat ederek 2/12 yapmayi dusunuyorum..maalesef ne tartida ne mezurada oynama yok esim bile degisen birsey yok neden zorluyorsun kendini dedi :(

1.Değişim konusunda eşlere güvenmiyoruz, onlar bizi her gün görüyorlar.Bazıları benimki gibi demoralize etmek için ekstra çaba gösteriyor zaten.:1:
2.Kilo konusunda değişim olmamasıda normal kaslanıyoruz.
3.Ölçülerde değişiklik konusunda bence erken davranıyorsunuz, ben 30 gün sonunda bakmayı planlıyorum.:31:

19 günde mucize bekleme :) kiminde çabuk etki ediyor kiminde etmiyor. ben 5 aydır yapıyorum ama anca 8 kilo verdim :)))) başkası yapsaydı belki 15 kilo verirdi. unutmaki 19 günde almadın kiloları yada kilon normalse vücut 19 günde yayılmadı. benim totom bacaklarım hala istediğim gibi değil yağlar var bakınca görebiliyorum. şu sıralar vücudum direniyor kırılma noktasımıdır nedir 1.5 aydır body revolution yapıyorum sadece 1 kilo fark etti ama pes etmiyorum. sporda sabır çok önemli

1.Değişim konusunda eşlere güvenmiyoruz, onlar bizi her gün görüyorlar.Bazıları benimki gibi demoralize etmek için ekstra çaba gösteriyor zaten.:1:
3.Ölçülerde değişiklik konusunda bence erken davranıyorsunuz, ben 30 gün sonunda bakmayı planlıyorum.:31:

bak bu eş konusuna katılıyorum ben bekarım ama çok gördüm spordan caydırmaya çalışan eşleri :) hem hatunlar fit olsun istiyolar hatunlar spor yapıncada caydırmaya çalışıyolar :47:

link atabilirmisin başlasam artık ufaktan iyi olur:17:

bak bu eş konusuna katılıyorum ben bekarım ama çok gördüm spordan caydırmaya çalışan eşleri :) hem hatunlar fit olsun istiyolar hatunlar spor yapıncada caydırmaya çalışıyolar :47:

Benimki ben spor yaparken işten geliyor yada gelmiş oluyor.
Bi rahat vermez.
Gelir sırnaşır, gıdıklar.Toton çok büyük istediğin kadar hopla zıpla eritemezsin.Şişkosun şişko kalacaksın demeler :9:
Kendisi 108 kiloya kadar çıkmıştı, biraz zayıfladı ve geçen 99 u gördü.Gittim ona sarıldım tebrik ettim.
Kadın ve erkek arasındaki fark bu :27:

link atabilirmisin başlasam artık ufaktan iyi olur:17:

Ben torrenten indirdim doğacım ama direkt linki var mı bilmiyorum arkadaşlar o konuda yardımcı olurlar sanırım:26:

Bi rahat vermez.
Gelir sırnaşır, gıdıklar.Toton çok büyük istediğin kadar hopla zıpla eritemezsin.Şişkosun şişko kalacaksın demeler :9:
Kendisi 108 kiloya kadar çıkmıştı, biraz zayıfladı ve geçen 99 u gördü.Gittim ona sarıldım tebrik ettim.

Ben torrenten indirdim doğacım ama direkt linki var mı bilmiyorum arkadaşlar o konuda yardımcı olurlar sanırım:26:

torrent in ne olduğunu bilsem oğluma söylerim pc canavarı o indirir:37:

Bi rahat vermez.

Tipkisinin aynisi benimki de:) 6 senedir ilk defa 99 kiloyu gordu 106 dan inmis..iste bana bak hicbirsey yapmiyorum neden kendini kasiyorsun yerinde olsam uyurdum diyor..cocuk uyuyunca yapiyorum da..spora devam ve diyete de ayni anda

Back
X