- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.261
ya kızlar ben dördüncü günü bitirdim ama gitgide kilo alıyorum sanki :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben dördüncü günü bitirdim ama gitgide kilo alıyorum sanki :S
Günaydın kızlar, enerjik bir gün diliyorum hepimize:)) Ben akşam Leslie 3 mil, üstüne Jillian Level 1 yapmıştım. Sanırım dambıllar kolumu zorladı, bugün sol dirseğimi açamıyorum, fena acıyor. Akşama kadar geçer inşallah. Ben jillian kadar dambıl kullanmıyorum ama yine de fazla geldi demek ki.
geçmiş olsun canım, çok zorlama kendini..
Ben ilk hafta 1 kilo vermiştim, 2. hafta 200 gram, bu 3. hafta bakalım am gün gün fazla çıkıyorum bakalım birkaç güne kadar eksiye geçerim inş. kas oranımız artıyor o yüzden ağır çıkıyoruz ama.. insan yine de eksilmek istiyor...
30 gün bitince haftada 2 gün yapmak ne kadar fayda sağlar ki. Devamlı yapınca ne oluyor peki? Yani etkisi vücut alışınca eskisi gibi olmuyor mu. Jillian bitince ne yapcam beeen :18: İçten dıştan kas yapcaz sporu bırakamam artık eskisinden de kötü olur valla
Allah kabul etsin kızlar.
body revolution 7. videosu karnı güzel çalıştırmış bugün inceden bi kas ağrısı çekiyorum karnımda ve kollarımda. bugünün videosunu yapmaya tırsıyorum :)))
selam herkese..nasilsiniz kizlar..
Benim bugun 2/9 gunum pek degisiklik yok o yuzden yediklerime dikkat ederek 2/12 yapmayi dusunuyorum..maalesef ne tartida ne mezurada oynama yok esim bile degisen birsey yok neden zorluyorsun kendini dedi![]()
selam herkese..nasilsiniz kizlar..
Benim bugun 2/9 gunum pek degisiklik yok o yuzden yediklerime dikkat ederek 2/12 yapmayi dusunuyorum..maalesef ne tartida ne mezurada oynama yok esim bile degisen birsey yok neden zorluyorsun kendini dedi![]()
1.Değişim konusunda eşlere güvenmiyoruz, onlar bizi her gün görüyorlar.Bazıları benimki gibi demoralize etmek için ekstra çaba gösteriyor zaten.
2.Kilo konusunda değişim olmamasıda normal kaslanıyoruz.
3.Ölçülerde değişiklik konusunda bence erken davranıyorsunuz, ben 30 gün sonunda bakmayı planlıyorum.![]()
1.Değişim konusunda eşlere güvenmiyoruz, onlar bizi her gün görüyorlar.Bazıları benimki gibi demoralize etmek için ekstra çaba gösteriyor zaten.
2.Kilo konusunda değişim olmamasıda normal kaslanıyoruz.
3.Ölçülerde değişiklik konusunda bence erken davranıyorsunuz, ben 30 gün sonunda bakmayı planlıyorum.![]()
bak bu eş konusuna katılıyorum ben bekarım ama çok gördüm spordan caydırmaya çalışan eşleri :) hem hatunlar fit olsun istiyolar hatunlar spor yapıncada caydırmaya çalışıyolar![]()
link atabilirmisin başlasam artık ufaktan iyi olur![]()
Benimki ben spor yaparken işten geliyor yada gelmiş oluyor.
Bi rahat vermez.
Gelir sırnaşır, gıdıklar.Toton çok büyük istediğin kadar hopla zıpla eritemezsin.Şişkosun şişko kalacaksın demeler
Kendisi 108 kiloya kadar çıkmıştı, biraz zayıfladı ve geçen 99 u gördü.Gittim ona sarıldım tebrik ettim.
Kadın ve erkek arasındaki fark bu
Ben torrenten indirdim doğacım ama direkt linki var mı bilmiyorum arkadaşlar o konuda yardımcı olurlar sanırım:26:
Benimki ben spor yaparken işten geliyor yada gelmiş oluyor.
Bi rahat vermez.
Gelir sırnaşır, gıdıklar.Toton çok büyük istediğin kadar hopla zıpla eritemezsin.Şişkosun şişko kalacaksın demeler
Kendisi 108 kiloya kadar çıkmıştı, biraz zayıfladı ve geçen 99 u gördü.Gittim ona sarıldım tebrik ettim.
Kadın ve erkek arasındaki fark bu
Ben torrenten indirdim doğacım ama direkt linki var mı bilmiyorum arkadaşlar o konuda yardımcı olurlar sanırım:26: