- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.821
Aslında hatam nerde biliyorumhayatım boyunca hep çok fazla spor yaptım.
Sadece salonlarda değil günlük evde, parklarda, yürüyüş, koşu (5 aylık ikizlerime hamileyken bile koşuyordum)
Sonra birden bırakıveriyorum tam herşey güzelken, bu güne kadar hiç kilo vermede sıkıntı çekmedim istediğim zaman alıp veriyordum.
Sanırım metobolizmam diyete, spara değil bana direnç gösteriyor
Yeni bişi keşfediyorum hop ona geçiyorum iyi güzel ama birden sıkılıp bırakıyorum sonra bidaha spor
Spor yapan insanlar malisef ömür boyu yapmak zorunda vücut alısıyor bir şekilde uyarıyor seni oran ağrıyor yok buran tutuluyor
Tabi her zaman ona kulak veremiyorsun ya işine gelmiyor ya vakit makit bahaneleri
2 senedir evde plates yapıyorum yanında 1 saat yürüyüs mutlaka vardı
bu sayede 63 kilodan 57 ye düştüm. Sonra yine herşeyi bıraktım (psikooljik sıkıntılarım oldu) yeniden 62 ye çıktım.
Yine hadi babam devam dedim dukan ve ebru ile plates artık 1.5 saat yürüyüs 56 dayım şükür
Jilliana geçince ebruyu bıraktım. Havalarda soğudu sürekli yağmur sağanak şeklinde bizim buralarda dışarı yürüyüsede çıkamayınca Jilli yetmiyor
Bana artısı sıkılasma olarak geldi ama incelme değil.
Kalori hesaplama hiç yapmadım ama dukan yaptığımda yaşaklı fazla yemiyorum (hani protein yiyince %30 kendini eritmek için kullanıyor ya:))
Benim sorunum süreyi biraz daha artırmakla çözülcek gibi eminim tabi buna ne kadar dayanabilirim hiç bırakmadan bilmiyorum
gecmiste pilates yapanlarin vucutlari illaki pilatesi istiyor sIkIlasmak icin...
ben cok fazla pilates yapmadim
arada pilates arada callanetics yaptim...
ama bu kadar jillian yaptiktan sonra bacaklarim hala ayni ise demekki benimde pilatese/calla ihtiyacim var...
bunu sendede gordum
jillian yetmiyor dedigin gibi
sadece kardio degil pilates yada call ile desteklemen sart
ben jillian disinda yuruyus ve stepperde yaptim yeri geldi bolgesel hareketlerde ekledim...
gunde 2 saat spor yaptigim zamanlarda oldu
ama bunlardan daha onemlisi beslenme
iki uc haftaya kadar kilom sabit sayilirdi
dikkat etmeye basladim, abur cuburu cok azalttim sifirladim diyebilirim
ve sonunda kilom azalmaya basladi...
dukan diyeti nedir tam olarak bilmiyorum ama
bir yerde okumustum eger belirli bir kalorinin altinda besleniyorsan vucut yag yakimina gecemiyormus, istersen o yaziyi bulup buraya yapistirabilirim
diger formlardaki guzel sonuc alan kizlarin cogu kardio eklemisler jilliana, zumba tarzi, kosu gibi...
videoda jillian ek olarak neler yapabilecegine dair birseyler anlatmamis...