- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.961
yai sürekli 30 günü bitirip tekrar baslasam bişey olur mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yai sürekli 30 günü bitirip tekrar baslasam bişey olur mu ?
:) galiba düşünemiycem simdiden gözüm korktu :)surekli bastan baslarsan seni kesmez bir sure sonra
bir noktadan sonra vucudun alisacak ve videonun etkisi azalacak...
seni zorlayacak bir video isteyeceksin
daha cok bastasin bir basla bakalim
2 kere 30DS yaptiktan sonra bakalim yine ayni sekilde dusunecekmisin...
:) galiba düşünemiycem simdiden gözüm korktu :)
peki sadece 1aylık bölümünü tamamlayınca yeterli olmaz mı biraz bunlarda kafam karıstı ?
ne kadar yeterli olacağına birazda sen karar vericeksin canım. önce bi başlicaksın işe yaradığını gördükçe bırakmicaksın diyelim 1 ayda 2 kilo verdin ve inceldin doğal olarak devam etmek isticeksin. her bünyeye göre etkileri değişiyor tabi bu birazda boğazı tutup tutamamakla alakalı güzel bi diyet ve 30 ds yaparsan güzel sonuçlar alıcaksın dahada incelip zayıflamak istersen devam ediceksin. bencede sen önce bir başla gerisi kolay zaten
Karbonhidratı kesersen, -sadece sebzeden az da meyveden alacaksın- eğer ki 1 haftada farkedersin. Ama ay iştahım açıldı onu da yiyim, şu da kalmasın dersen,
hiçbir anlamı yok, bir çok arkadaş gibi şişersin
:) galiba düşünemiycem simdiden gözüm korktu :)
peki sadece 1aylık bölümünü tamamlayınca yeterli olmaz mı biraz bunlarda kafam karıstı ?
Evet her level 10 gün sürüyor.
Her video aşağı yukarı ısınma ve esnemeler dahil 25-27 dk civarında.
evet her leveli başladın mı on güne tamamlaman lazım.
30 gün sürmesi lazım ama aralarda yapamayınca benim 1.5 ayı buldu mesela :))
% de yüz katılıyorumen iyi örneği için bi pilates yapan hocaların bacaklarına bakın çöp gibi bide jillianın videolalrındaki kızların bacaklarına bakın hepsi roberto carlos gibi kaslıonlar yediklerine dikkat etmiyolarmı? ediyolardır tabiki. ama demekki diyet yapmak jillian yaparak kas yapmamak demek değil.
Bacaklarınız kalınlaşmadan kaslanmadan incelmek istiyosanız en iyi yol haftada 3-4 gün yürüyüş+diyet+pilates= kesin sonuç :))
gozun korksun diye demedim canim ya
simdi vucudun alisinca sen kendin istemeyeceksin tekrar tekrar aynisini yapmayi... (bu arada movenius'a soruyorum 30ds'in level 1'i nasil gecti, o kadar kondisyon sahibi kisisin, eminim hic zorlanmadan yapmissindir)
simdi sen bir aylik bolumu tamamlayip bu is bitsin istiyorsan, yanlis bir dusunceye kapildigini soylemem lazim...
yanilmiyorsam 15 kilo vermek istedigini yazmistin? bir ayda sporla ve saglikli beslenerek 15 kilo mumkun degil...
$ok diyetlerle vs belki mumkunde onlarda hic saglikli degil, asla onermiyor doktorlar...
en guzeli yavas yavas ve kalici bir sekilde vermek...
bu arada yaptinmi ilk leveli?
merhaba Tanemsöylemek istediklerini cok iyi anladım canım aslında ifade edemedim sunu söylemek istemiştim bende sadece 1 2 3 level var digerleri yok bende.. onun için bunları 1aya tamamlayıp tekrar bastan yapsam bişey olur mu die sormak istemiştim...dogru söylüyorsun 3 4 ay ugrasmam gerekecek zayıflamak için bende diyetin yanında istedigim kg gelene kadar bunları yapmak istiyorum?
birde bende kg cok oldugu için jillianı yaparsam kas yıgını olusur mu merak ettim acıklarsanız sevinirim ?
bayanlar 1 ay jillian yapıp kas yığını olmanız mümkün değil ben 6 aydır yapıyorum kas yığını falan olmadım hala yağlarım var şınavları diz üstünde değil normal çektiğim için kollarım kaslandı onlarıda sıkmazsam belli değiller ki eski yağlı halinden se biraz kas görünmesi kat kat daha iyi. Xxl bile giyen ben şimdi M bazen small bile giyiyorum.