Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

evet kızlarrrrrr...ilk ölçüm sonucu benden,level1 bitti hayırlısıyla :6:

kilo kaybı 1.6 aslında hiç beklemiyordum çünkü spora ilk başladığında + bile görebiliyorsun okuduklarıma göre...

göğüs 3 cm

kol 1 cm

göbek 4 cm

bel 3 cm

basen 3 cm

bacak 3 cm :nazar: :nazar: :nazar:

sonuçlar bana göre muhteşem...sorunlu bölgem alt kısmım ve en zor giden yer orası...mükemmel bir şekilde dağılmış incelme oranı...ne diyeyim jillan BÜYÜKSÜN :42: zorlandığım oldu,inanmadığım oldu ama yılmadım,sonuç süper...bu gazla 2. leveli de bitiririm ben :15: ama diyet şart...onun da kolayını kalori hesabıyla buldum...günlük kalori ihtiyacımı aşınca hopppp diyorum kendime limit doldu...

kilo kaybı 1.6 aslında hiç beklemiyordum çünkü spora ilk başladığında + bile görebiliyorsun okuduklarıma göre...

göğüs 3 cm

kol 1 cm

göbek 4 cm

bel 3 cm

basen 3 cm

sonuçlar bana göre muhteşem...sorunlu bölgem alt kısmım ve en zor giden yer orası...mükemmel bir şekilde dağılmış incelme oranı...ne diyeyim jillan BÜYÜKSÜN :42: zorlandığım oldu,inanmadığım oldu ama yılmadım,sonuç süper...bu gazla 2. leveli de bitiririm ben :15: ama diyet şart...onun da kolayını kalori hesabıyla buldum...günlük kalori ihtiyacımı aşınca hopppp diyorum kendime limit doldu...

10 gün için sonuçlar bence çok çok iyi tebrik ederim :75: Böylece bize de büyük bi gaz oldu bu sayende :)
Kaç kilosun peki şuan? :12:

Teyzoş yaaa bende bugün 4. günü yaptım ama sanki bana hiç etki etmiyor :14:

Ölçülerimi almadım ben başlarken ama resmimi çektim aynı tas aynı hamam :14:

Teyzoş yaaa bende bugün 4. günü yaptım ama sanki bana hiç etki etmiyor :14:

Ölçülerimi almadım ben başlarken ama resmimi çektim aynı tas aynı hamam :14:

ha ha ha ben de çektim fotoğraflarımı,kendimden nefret ettim bakınca :27: ama al sen ölçülerini,mutlaka etki eder...acıkta boğazını tut :76:

bu arada görüşeydik iyiydi :(

kızlar bir aylık ölçülerimi yazıyorum haftanın 2 günü 30 dak cardio spor+haftanın 2 günü jilian +10 dak mekikle aldığım sonuç

TARİH.....17.01.2013................17.02.2013

Kilo 71.300gr 67.500
bel 80cm 78
karın 101cm 99
kalça 105cm 105
basen 104 cm 100
bacak 64cm 61
YAĞ %36 %31

Nasıl sizce:18: ben tatmin oldum ama kol ve baldırlarda incelme yok onlar için dambıl çalışmayı düşünüyorum

göğüs 3 cm

kol 1 cm

göbek 4 cm

bel 3 cm

basen 3 cm

ooooo süperrrr darısı bana :))))

kızlar bir aylık ölçülerimi yazıyorum haftanın 2 günü 30 dak cardio spor+haftanın 2 günü jilian +10 dak mekikle aldığım sonuç

TARİH.....17.01.2013................17.02.2013

Kilo 71.300gr 67.500
bel 80cm 78
karın 101cm 99
kalça 105cm 105
basen 104 cm 100
bacak 64cm 61
YAĞ %36 %31

Nasıl sizce:18: ben tatmin oldum ama kol ve baldırlarda incelme yok onlar için dambıl çalışmayı düşünüyorum

süpermiş, 4 kilo vermişsin neredeyse ve galiba çoğu yağdan:nazar:.haftalık 3 gün spor koruma için,5 gün zayıflama için.seninki 4 gün ortaya karışık olmuş,güzel olmuş...inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız...benim hedefim her levelde 1 kg vermek...

diyette yapıyor musun?

2/1 yapıldı...bu level öldürmüyor süründürüyor yemin ederim...süreyi takip etmekten doğru düzgün yapamadım bile...daha önce yapan arkadaşlar hu huuuuuuuu ; alışılır mı bu levele :92:

Level 1-5. bitti, bunun yanında yapmak için killer buns videolarını indirdim ama 40 dk. şimdilik uzun geldi :18:
Ben de Mari winsor denedim ilk kez. Çok güzel ve 18 dk, bilmeyen varsa öneririm basen için :1:

kızlar bende başlamak istiyrm bu jılliana kilom görünüyr aşağıda sölemek bile istemyrm bi an önce altmışları görnmek tek isteğim nerden indirecez link gönderebilirmisiniz

kızlar bende başlamak istiyrm bu jılliana kilom görünüyr aşağıda sölemek bile istemyrm bi an önce altmışları görnmek tek isteğim nerden indirecez link gönderebilirmisiniz

İnternette 30 day shred level 1, 2 ve 3 olması lazım. İlk 1 aylık süreç için bunlar yeterli sanırım :)

Back
X