- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.481
yardımcı olabıldıgıme sevındım :)
inşallah istediğimiz inceliğe ulaşırız valla yapıştı kaldı şu pis kilolar üstümüze:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yardımcı olabıldıgıme sevındım :)
aynı fıkırdeyım bu yaz sahıle vuran balına gıbı hısettım kendımıinşallah istediğimiz inceliğe ulaşırız valla yapıştı kaldı şu pis kilolar üstümüze:)
aynı fıkırdeyım bu yaz sahıle vuran balına gıbı hısettım kendımıen azzından seneye aynı hıssı yasamak ıstemıyorum
canım bu seviyeye gelmişsin hala kolların mı hamlıyo? bitmicek mi bu ağrılar ya? ben bugün level 1/4ü yapıcam daha ama ben de çok kötü oldum. hala ağrılarım geçmiş değil ama senin seviyeye kadar gelip de hala ham olursam kötü ya![]()
aynı fıkırdeyım bu yaz sahıle vuran balına gıbı hısettım kendımıen azzından seneye aynı hıssı yasamak ıstemıyorum
level 2/3 bitti :) bugün zorlanmadım hemde regl olmama rağmen iyiyim ama kollarım biraz hamlamış ağrı olmuyo değil aman olsun çokda tınlamıyorum :) kaldı 7 sağ salim bitsin bu levelde :)
pofu, merak ediyorum da alt bacakta incelme oluyor mu? bunun hakkında bilgin var mı ?
cnm ben alt bacağa bakmadım çünkü sorunum üstte :) ama üstte oluyorsa muhakkak altda da olur
inşallah canım ya teşekkür ederim cevabın için . bel inceltme içinde bu kadar etkili bir şey bulsam çok iyi olacak belim 78 cm de takılı kaldı ya![]()
callanetics ,plates,p90x :) dene
callanetics ve p90x i ilk defa duyuyorum , çok sağol canım araştırayım birazcık :)
egzersizler kısmında var cnm,linkleri de mevcut
süpersin ya :) yapayım ben bunlarıda :)
arkadaşlar spora başladığımdan beri tartıda 1 kilo fazla çıkıyorum.diyet listemide uyguluyorum.sorun nerde anlamadım.aranızda bu problemi yaşayan oldu mu