Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canım bu seviyeye gelmişsin hala kolların mı hamlıyo? bitmicek mi bu ağrılar ya? ben bugün level 1/4ü yapıcam daha ama ben de çok kötü oldum. hala ağrılarım geçmiş değil ama senin seviyeye kadar gelip de hala ham olursam kötü ya :(

cnm ben biraz ara vermiştim level 1 den sonra tatildi hastalıktı falan bi de ben 1.5 kg lik ağırlıklarla çalışıyorum :) bütün hareketlerde zorlanmıyorum zaten 1 tanesi için yazdım onu :)

level 2/3 bitti :) bugün zorlanmadım hemde regl olmama rağmen iyiyim ama kollarım biraz hamlamış ağrı olmuyo değil aman olsun çokda tınlamıyorum :) kaldı 7 sağ salim bitsin bu levelde :)

pofu, merak ediyorum da alt bacakta incelme oluyor mu? bunun hakkında bilgin var mı ?

arkadaşlar ben de level 1/5 yapıcam az sonra. ben mezurla ölçü almayı beceremediğim için tartım yaparak bir bilgi sağlamaya çalışıcam. tartımın benim yağ ve vücut su oranı ölçme özelliği vardı ama hiç kullanmamıştım. yarın sabahtan itibaren onu kullanmaya başlıcam ve yağ oranımın düşmesini bekleyerek 30 günümü tamamlıcam. merak eden olursa buradan da paylaşırım. bana göre bende olan yağ oranı düşüşü herkes için geçerlidir. kimi 25ten düşer kimi 30dan ama yine de düşer diye düşünüyorum :)

ve evet level 1/5i yaptım ama bugün dünden daha zorlandım. birkaç hareketi tamamlayamadım. gittikçe kolaylaşması gerekirken zor geliyor bana ya. bugün çok zorlandım. ağrılarım da geçmek bilmiyor. yine muscoril içtim :(

arkadaşlar spora başladığımdan beri tartıda 1 kilo fazla çıkıyorum.diyet listemide uyguluyorum.sorun nerde anlamadım.aranızda bu problemi yaşayan oldu mu

arkadaşlar spora başladığımdan beri tartıda 1 kilo fazla çıkıyorum.diyet listemide uyguluyorum.sorun nerde anlamadım.aranızda bu problemi yaşayan oldu mu

çok normal caım.vücudun kas yapıyor ve yağlardan verip yerine kas koyuyorsun. kas yağdan daha ağırdır. 1-2 kilo bile fazla görebilirsin tartıda, önemli olan yağ yüzdenin düşüp kas kütlenin artıyor olması ve tabiki ayna görüntün. diyetisyene gidiyorsan eğer orada zaten ölçülür ve sen de gözlerinle görüp rahatlarsın ama gitmiyorsan da bunun böyle olduğundan emin ol canım... devam yani doğru yoldasın :)

Back
X