- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Gec kaldinnAy canim ya nasilsin
Tsk canimsin eger donersem ugrarim 9. Takima...
katilmaim spora gec ksldim ama yeni gormudtum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gec kaldinnAy canim ya nasilsin
Tsk canimsin eger donersem ugrarim 9. Takima...
katilmaim spora gec ksldim ama yeni gormudtum![]()
aynenben deee hem zıplamak istiyorum kanguru misali hem de millet duymasın die yavaş basıyorum yere :)Ben de sabahları erkenden yaptığım için apartman ayağa kalkacak dıye çok zıplayamıyrm
Onu takimlarimizi kurdugumuzda takim icinde karar veririz kim hangi diyeti yapiyo nasil beslenmeliyiz konusuruz :)Bu sporla bırlıkte bı beslenme listesı de olsa çok ıyı olurdu ben yarından ıtıbaren proteıne ağırlık mı versm çünkü çok tüketmıyrm
Ben deli gibi zipliyorum asagimizda bodrum kat var:)))aynenben deee hem zıplamak istiyorum kanguru misali hem de millet duymasın die yavaş basıyorum yere :)
ne güzel yaa :) keşke bizim de öle olsaydı ..Ben deli gibi zipliyorum asagimizda bodrum kat var:)))
Anladım canımGec kaldinn
((
Gec kaldinn
((
Anladım canım
Ölcülerımı aldım yarın kendım başlıcam bende...,
Canm ben kendim karar vermiyorum ki 3kisiyiz aynuram karar versin o zaman ben kural dogrultusunda fikrimi soyledimcanlar üniversite sınavı değil ya daha yarın başlanacak arkadaşımız istekili kabul edilsin benceeee, amaç hep beraber motivasyonumuzu yüksek tutarak incelmek değil mi?![]()
Yaz kuzum ölçülerini...
Aksama acicaz insallahgöğüs 120
bel 117
göbek 117
kalça 113
basen 113
bacak sağ 63
bacak sol 63
mezura alıp geldim valla dışarıdan, liste kaçta açıklanacak ?
İyi pazarlar kızlar. Yarından itibaren farklı bir sayfadamı paylaşım yapacağız. Of ben şınav çekemiyorum ne olcak bu halim plank pozisyonunda bekledim başka bir egzersiz videosunu yaparken şınav anlarında![]()
Canım yaş boy kilo girmemişsin...göğüs 120
bel 117
göbek 117
kalça 113
basen 113
bacak sağ 63
bacak sol 63
mezura alıp geldim valla dışarıdan, liste kaçta açıklanacak ?
Evet canım aynen...Kızlar yarın 1 levelden başlayıp bunu 10 gün yapıyoruz. İkinci 10 gün 2.Level 3.10 gün 3 Level değil mi