Jinekolog konusundaki sanssizligim

Anne kaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
995
900
53
29
Merhaba kizlar nedense hep suratsiz,soru sordugumda ters cevap veren doktorlarla karşılaştım 1 buçuk yillik evliyim bebis için uğraşıyoruz,bir düşügum var,ve hali hazırda devam ettiğim bir klomen tedavim var şimdiki doktorum iyi ama yinede içim rahat etmiyor. Sizin esenyurt ve esenyurta yakın yerlerde onereceginiz doktor varmı? Lütfen yaaa. Iyi,bilgili bir doktora ihtiyacım var. Bayan doktor olması tercihim(rahat edebilmek acisindan)
Önerilerinizi bekliyorummm

Bence erkek doktorlar daha iyi. Neyse muayenesi 250 tl ve üstü onlarda bu aradığın sevimli ortamı bulabilirsin
ya güler yüzden ziyade işini iyi bilen bir doktora ihtiyacım var erkekte rahat edemem diye hiç gitmedim onereceginiz erkek doktor varmı ki

1.5 yıl? Erken geldi biraz bana. Devlette öneremem çünkü her ay asistan doktor değişir. Düzenli bulamazsın, imkansız.

1.5 yıl? Erken geldi biraz bana. Devlette öneremem çünkü her ay asistan doktor değişir. Düzenli bulamazsın, imkansız.
size göre (erken) olabilir bu benim secimim. Lütfen bu gibi şeyler söylemeyin yeteri kadar duyuyorum zaten aynı şeyleri. Ben ve benim gibi kadınlar zaten çok hassas oluyoruz ilaçlar ve psikolojik nedenlerden dolayı bu gibi şeyler bizi dahada strese sokabiliyor.
Tesekkurler

size göre (erken) olabilir bu benim secimim. Lütfen bu gibi şeyler söylemeyin yeteri kadar duyuyorum zaten aynı şeyleri. Ben ve benim gibi kadınlar zaten çok hassas oluyoruz ilaçlar ve psikolojik nedenlerden dolayı bu gibi şeyler bizi dahada strese sokabiliyor.
Tesekkurler

1.5 yıl erken demek o anladığınız anlamda değil. Kaldı ki ben burada bu sorunla uğraşan birçok kadınla özelden konuştum. İyi sonuçlarına şahit olup mutluluklarını paylaştım. İçiniz rahat olsun o maksat o değildi.
Siz böyle soruyu hep aynı şekilde algılayacaksanız daha çok strese gireceksiniz maalesef. Rica ederim.

Back
X