- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
HahahahahhahahaGeçen bir konu vardı
Favori kıllarınız diye
Anket var sandımdı meğersem yüzdeki favorilerden bahsediliyomuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahahhahahaGeçen bir konu vardı
Favori kıllarınız diye
Geçen bir konu vardı
Favori kıllarınız diye
Mutlaka vardir böyle kendini bilmez doktorlar tabiki..ama ben bu davranisi dogru bulmuyorum.dusuncesi o olsa bile hastaya bunu yansitmamali..Her doktor bir değil, bundan yıllar önce hasekide parça aldırdım, hastaları paravan gibi bir şeyin arkasına alıyorlardı muayene için, ben ameliyathane tarafında bekliyordum, bir kadın adı okundu içeri girdi, doktor hanımın azarını ben dışarıdan duydum resmen bağırdı kaç gün önce randevu alıyorsunuz neden temizlenmeden geliyorsunuz, bi de kılınızla mı uğraşıcaz dedi, bütün koridordaki kadınlar duydu, demek ki rahatsız olabiliyorlar. Aynı hastanede bir de rektoskopi yaptırdım bir zaman sonra benden önce yaşlı bir amca girdi işlemi yapan doktor amca niye temizlenmeden geldin dedi yaptı rektoskopiyi ama ben içeri girdiğimde hala söyleniyordu
Kurumun kuaförü. İsterseniz çalıştığım iş yerinin adını da vereyim?Türkiyede bütün kuaförler salı günü kapalı siz nasıl gidiyorsunuz ki? Şimdi bu aklıma takıldı :)
Ya hu ne alakası var? Kurumunuzun adını ne yapayım? Ama kuaförler salı kapalı tuhaf geldi o yüzden.Kurumun kuaförü. İsterseniz çalıştığım iş yerinin adını da vereyim?
Doğrudur, çalıştığım kurumun kuaförü hep açık.Ya hu ne alakası var? Kurumunuzun adını ne yapayım? Ama kuaförler salı kapalı tuhaf geldi o yüzden.
Sali niye kapalilar?Ya hu ne alakası var? Kurumunuzun adını ne yapayım? Ama kuaförler salı kapalı tuhaf geldi o yüzden.
Bütün kuaförler salı günü kapalı. Resmi tatilleri salı günü. Yani kapatmak zorundalar.Sali niye kapalilar?
Benim bildiğim erkek kuaförleri kapalı. O da tüm semtlerde değil.Türkiyede bütün kuaförler salı günü kapalı siz nasıl gidiyorsunuz ki? Şimdi bu aklıma takıldı :)
Yok yahu. Her yerde farklı. Bizim semtte pazar kapalı, başka bir semtte pazartesi. Değişiyor yani.Türkiyede bütün kuaförler salı günü kapalı siz nasıl gidiyorsunuz ki? Şimdi bu aklıma takıldı :)
Erkekler pazar günü kadın kuaförleri de salı günü. Bir çok şehre gittim nedense aklıma kuaför hep salı günleri geliyordu :) öyle öyle öğrendim salı günü kapalı olduklarını :)Benim bildiğim erkek kuaförleri kapalı. O da tüm semtlerde değil.
O zaman bütün şehirlerde buna uyulmuyor. Benim denk geldiklerim hep öyle demekki.Yok yahu. Her yerde farklı. Bizim semtte pazar kapalı, başka bir semtte pazartesi. Değişiyor yani.
Böyle medeni şekilde fikrini belirten herkese teşekkürler. Konu kapanabilirAğda randevunuzu ileri bir tarihe erteleyin. Doktora gitmeden de evde kendiniz yapın temizliğinizi. O şekilde doktora gitmeniz hoş olmaz.
Etrafınızda başka kuaför yok mu? Bu aylık böyle yapın.Arkadaşlar selam
Pazartesi jinekolog randevum var salı günü de ağda randevum var.
Malum bölge ilişkiyi kurmuşsunuzdur ..
Muayene sırasında doktorun tepkisi olur mu çok merak ediyorum.
Öyle berbat bi görüntü yok ama ağda zamanım geldi sonuçta, çekiniyorum.
oh noooo bisi sorcam biz burda kiz kiza takiliyoruz ama Kazen okuyormudur burayi?