Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oh noooo bisi sorcam biz burda kiz kiza takiliyoruz ama Kazen okuyormudur burayi?
Aynen okuyor
Böyle avuçlarını kaşıyarak bekliyor
Birileri kıllı mıllı konu açsa yazsa okusam diye.

Yazık valla, gitti uçtu sizin mahremiyet.

Çünkü sadece kazen okuyor, üye olmayan erkekler okuyamıyor ;)

Doktorun işini zorlaştıracak uzunluktaysa kesilmeli veya başka şekilde aldırılmalı, ama onun dışında oranın kılının doktorların umrunda olduğunu sanmıyorum. Orası zaten doğalından kıllı bir bölge. Süt gibi olması beklenemez. Elbette ki kıl oluyor. Ben hemşireyim ve bir dönem kadınların vajinasını görmemi gerektiren bir bölümde çalıştım. Kılsız olan zaten çok nadirdi, herkeste vardı kıl. Hiç birinin kılını tüyünü gözüm görmezdi, işime bakardım. Yalnızca orayı görmeyi engelleyecek kadar uzun olanlar rahatsız ederdi, işimi zorlaştırıyordu çünkü doğal olarak.
Temiz olmak orayı her daim yeni alınmış ağdalı, tam tüysüz tutmakla olmuyor. İyice yıkarsın, iç çamaşırını da temiz giyersin, öyle gidersin doktoruna, al sana temizlik. Haftada bir duş alan ve toplu bulunulan alanlarda kokusundan durulmayan halkımız temizlik konusunda ders vermeyi pek iyi bilir nedense. Nasıl çelişkiyse.

Özele gidicem hahahah komikti orman gibi de olsa güler yüz :))))
Tüy eşittir pislik algısı çok ilginç. Bacaklarımda da çıkıyor bazen ağda zamanı geldiği zaman bacağımdaki ağrı için doktora gidemez miyim yani?
Kafamda deli sorular.
Bacağımızdaki masum kıllar neree özel bölgemizdeki kıllar nereee, kıyaslanmaz anacım ahh ahh :'(

Bir de lazeri tavsiye ederim. Yaklaşık 10 yıl önce yaptırdım çok şükür hiç kılla tüyle uğraşmadım o günden sonra :)

Aynen okuyor
Böyle avuçlarını kaşıyarak bekliyor
Birileri kıllı mıllı konu açsa yazsa okusam diye.

Yazık valla, gitti uçtu sizin mahremiyet.

Çünkü sadece kazen okuyor, üye olmayan erkekler okuyamıyor :KK66:

offff surda makara kukara yapioz cok ciddiyiz cok cooluz ya :işsiz: neyse devam etmicem... bos yere ban yiip gerilmiim

Erkekler pazar günü kadın kuaförleri de salı günü. Bir çok şehre gittim nedense aklıma kuaför hep salı günleri geliyordu :) öyle öyle öğrendim salı günü kapalı olduklarını :)
Odalar 2 gün belirler
Semte göre günler değişir.
Rekabeti kontrolde tutmak adına, 1 gün kapalı olmak zorunda.
Ya salı ya pazar

Doktorun işini zorlaştıracak uzunluktaysa kesilmeli veya başka şekilde aldırılmalı, ama onun dışında oranın kılının doktorların umrunda olduğunu sanmıyorum. Orası zaten doğalından kıllı bir bölge. Süt gibi olması beklenemez. Elbette ki kıl oluyor. Ben hemşireyim ve bir dönem kadınların vajinasını görmemi gerektiren bir bölümde çalıştım. Kılsız olan zaten çok nadirdi, herkeste vardı kıl. Hiç birinin kılını tüyünü gözüm görmezdi, işime bakardım. Yalnızca orayı görmeyi engelleyecek kadar uzun olanlar rahatsız ederdi, işimi zorlaştırıyordu çünkü doğal olarak.
Temiz olmak orayı her daim yeni alınmış ağdalı, tam tüysüz tutmakla olmuyor. İyice yıkarsın, iç çamaşırını da temiz giyersin, öyle gidersin doktoruna, al sana temizlik. Haftada bir duş alan ve toplu bulunulan alanlarda kokusundan durulmayan halkımız temizlik konusunda ders vermeyi pek iyi bilir nedense. Nasıl çelişkiyse.
Fazla uzun değil elbette, hani bazı hanımlar eldivenle epilasyon yapar. Ben mesela eldivenle tutacak kadar uzatmam.
Her neyse ağzınıza sağlık güzel ifade etmişsiniz.

Konunun basindan beri demek istedigim herşeyi hemde hic kendinden ornek vermeden (ben verdim ne yazik ki) ne guzel bir yorumda anlattin arkadasim.Tebrik ederim ))

Özele gidicem hahahah komikti orman gibi de olsa güler yüz :))))
Tüy eşittir pislik algısı çok ilginç. Bacaklarımda da çıkıyor bazen ağda zamanı geldiği zaman bacağımdaki ağrı için doktora gidemez miyim yani?
Kafamda deli sorular.
Canim bacagimda varis vardi gebelikte acile gittim iltihap oldugundan.. ve o traslayamadigim yer icin yerin dibibe girdim o an.halbuki sadece iltihapli yerdi yani. bakan doktor erkekti kadin olsada ayni hissederdim.. ben cok hassasim galiba bu konuda :)

Evlenecegimde bile bi gun onceden kendi agdami kendim yapmistim boynum kirilmisti :) hey gidi gunler.. :) takintiliyim galiba..

Canim bacagimda varis vardi gebelikte acile gittim iltihap oldugundan.. ve o traslayamadigim yer icin yerin dibibe girdim o an.halbuki sadece iltihapli yerdi yani. bakan doktor erkekti kadin olsada ayni hissederdim.. ben cok hassasim galiba bu konuda :)

Evlenecegimde bile bi gun onceden kendi agdami kendim yapmistim boynum kirilmisti :) hey gidi gunler.. :) takintiliyim galiba..
Ben de hoşlanmam kıl tüy, kuaföre giderim düzenli. Zaten bu sebeple oldukça azaldılar.

Kizcaksiniz ama kuaförde yoldurmak diye birsey olmasa uzatcak miydiniz onlari? Bu kadarda eliniz kolunuz yokmuş gibi davranmayi anlamiyorum. Ugrasmak istemiyorsunuzdur, vaktiniz yoktur anlarim gerci yine anlamam kıl, tüy gibi kendi vucut temizligini yapamayan bir insan olmayi anlayamam ama neyse beni ilgilendirmez. En azindan mecburi durumlarda (doktor rendevusu gibi) bir sefer kendiniz yapabilirsiniz dünyanin sonu gelmez :/ ayip ya.
bunda anlamayacak bir şey pek de yok aslında. elimiz kolumuz yokmuş gibi davranmaktan ziyade ben kendim ağda yapamıyorum, uğraşmak da istemiyorum açıkçası dolayısıyla neden bu işi yapan, bilen ve sürekli gittiğim bir yere yaptırmayayım ki?

Bi kadin dogum doktoru tv.dd yalvarıyordu resmen. Hanimlar lutfen muayene oncesi agda yapip da gelmeyin yanimiza. Kizarik halde anlayamiyoruz bi rahatsizlik mi var diye dedi.:) cok berbat durumdaysa bisey diyemem tabiki dogru degil. Ama anladigim kadariyla oyle degilmis.
Ay bu iyi bir bilgi oldu.Vay be

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X