Şampuan ve Saç Kremleri John Frieda Kullanan Var Mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi icel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım sampuanını bılmıyorum ama maskesı tam bı felaket kuru olan saclarımı daha da kururttu attım bı kenarda beklıyo.

bende sampuan hastaligi vardir, bi aldigim sampuani bi daha almam aslinda
ama gidip tekrar tekrar aldigim sampuan john friedadir.
kahve saclar, kirik saclar icin, düzlestirmek icin olan serilerini kullandim
hepsindende memnun kaldim
en iyisi kahve saclar icin olaniydi, saclarim bi john friedada bu kadar parlak ve yumsak oluyor bide sexy hair markasinda.
ben tavsiye edebilirim...

bu diğer şampuanlar gibi avuç avuç kullanılmıyor ufak bi damla yoğun köpürtuyor saçlarını bende kullanıyorum ve bıtmıyor o kadar bereketli zaten

bu diğer şampuanlar gibi avuç avuç kullanılmıyor ufak bi damla yoğun köpürtuyor saçlarını bende kullanıyorum ve bıtmıyor o kadar bereketli zaten

Aynen bende öyle yapıyorum bende k.kahve için nem. ve hacim veren şampuan var, onları dönüşümlü kullanıyorum,7-8 ay gidiyor bana.. hacim veren şampuanı kullandığımda Frizz Ease Yoğun Nemlendirici Besleyici Saç Bakım Maskesini, nem.için şampuanı kullandığımda kremini kullanıyorum.. bide frizz Ease Isıya Karşı Koruyucu Bakım Serumunu kullanıyorum.. Herkes sacımın parlaklığını soruyor..

tabiki john frieda :)

sari saclar icin sampuanini kullaniyorum. rengi canlandirdigi dogru; cokda hosuma gidiyor.. fakat maske olarak "andrew barton" dan sari saclar icin bakimi kullaniyorum.

Kızlar ben açık kumralım, bu serinin hangi ürününü kullanayım sarısınlar için olanını mı kahverengi için mi anlamadım gitti

canım benim de saçlarım bi ara açık kumraldı,ben de koyu sarı olanını kullandım. memnundum.

ben büyük bi hevesle aldım ama saçlarım çok kötü oldu saçlarım garip bi şekilde tel tel ve elektirikli bi görünüm aldı ayrıca aşırı derecede dökülme yaptığı için 2. yıkamada bıraktım

Kullanıp memnun kalan varsa limangoda indirimde suanda john friedanın ürünleri

Açıcıdan yıpranmış lastik gibi olmuş saçlara çokk iyi gelen bi ürünü varmı acaba kullanan oldumu ona göre bende alabilirimmmm

saçlarımı yeni platin sarısı yaptım. saçımı toparlamak için sarı saçlara özel bişeyler ararken john friedayı buldum. kullanan arkadaşlar açık sarı saçlar için nemlendirici şampuan-kremi mi yoksa go blonder serisini mi önerirsiniz

Saclarini sariya boyatan hanimlar, gümüs sampuanlar kullaniyormusunuz? Sactaki o cig sariligi aliyor, isvecli bayanlarinki gibi dogal bir sariya dönüstürüyor. Röflelilerde kullanabilir, kahverenk pigmentlerde etkisiz cünkü, sirf sari pigmentlerde etkili, genelde lila renk oluyor o sampuanlar, sari sac diye okuyunca dipnot yapiyim dedim:)

benım bildiğim gri ve beyaz saçlar için o ürünler. mesela platin olan biri olsa daha da mı beyazlaştırıcak saçı

hayir kesinlikle, burda sari saclilar cok kullaniyor o sampuani, beyazlamasi icin degil, sariya boyanmis saclar da cig bir ton olusur cogu zaman, birde zamanla sari rengi degisiyor, o sampuan o pigmentleri arindirmak icin, isil isil yapiyor sari saclari kullanan bir cok arkadastan biliyorum.

ilginçmiş ben gri saçlar için zannederdim ama yine de alıcak olsam john frieda sheer blonde serisini tercih ederdim

Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Daha önce 2 katından daha fazla para verip Kerastes almıştım. hiiç memnun kalmadım! John Frieda' dan çok memnun olduğum için arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Gerek dökülmesini azaltmak olsun gerek kolay şekil alabilmesi, yumuşacık yapması vs... Süper! Hepsi aldı çoğu memnun kaldı. Fakat... saçında boya olan 3 kişi dışında. Bana dedikleri kadarıyla pek değişiklik olmamış. Etkisini boyasız saçlarda kendini daha çok gösteriyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…