Jolesiz Erkek Neye Benzer

Nexsxe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
62
0
86
39
Ankara
gücenmeyin darılmayın kızmayın ama arkadaşlar.saçında jole olmayan erkekler hiç te dikkat çekici değil.mesela benim eşim aslında çok yakışıklı ama jole sürünce mükemmel biri oluyo kim olsa dönüp bakıyo.jölesiz haline inanın ben bile zor bakıyorum şaka BİR YANA.AMA GERÇEKTEN ŞU BASİT JOLE PARÇASI SİZCEDE ŞU ERKEKLERİ ÇOK DEĞİŞTİRMİYORMU

ben maalesef katılmıyorum çünkü benim eşim saçlarını kazıyo yani kel yerimseniben ve çokta yakışıyor ve çok çekici oluyor...bir de top sakal oldu mu görün siz :1rolleyes:

benim eşimin çok saçı var jöle sürsede sürmesede çok yakışıklı a.s katılmıyorum ben sana fikirler farklıdır tabi güzellik yakışıklılık göreceli bir kavram nerden baktığına bağlı yerimseniben

dogru yani bir kismi jölesizken bakimsiz görünüyorlar jöle sürünce yüzü gözü aciliyor adamin

Neşecim valla katılıyorum benim eşim jölesiz skağa çıkmaz süper duruyor.. Bütün erkeklere yakışıyor kanımca düzgünce sürüldüğünde tabii

ben de size katılıyorum kızlar.eşimde jölesiz dışarı çıkmaz benim.bazen kızarım söylenirim ben "kızlar bakmıycak diye mi sürüyosun,süsleniyosun bu kadar" diye ama işin gerçeği yanımda yakışıklı,bakımlı bi adamın olması kendimi çok iyi hissettiriyo:)

Erkek adam jöle sürmez. Jöleli erkekleri hiç hazetmem.

benim eşimde sürmez genelde çok kısa olduğu için gerek olmuyor zaten sürdüğü zamanda hemen başı ağrır

eşimle evlendiğim zaman çok güzel saçları vardı..oda dahada güzel gözüksün diye jole sürerdi..şimdi ise saçları döküldü..genelde traş yapıyor ve şapka takıyor..banada sen döktün saçlarımı diye takılıyor..halbuki okadar jöle sürersen dökülmezmi saçlar...?sevgiler..

Sefmiyom ben jole mole...

Esimde hic kullanmaz ama kuzenlerim,yegenlerim suruyo yakisiyo kimine ama beli yasi almis adamlarda jole ne biliyim hosuma gitmiyoo...

sefgiler...

benim eşimde jöle kullananlardan ve yakışıyorda. zaten sürmezse bonus kafa gibi oluyor.(saçlar kıvırcıkta o bakımdan)

valla benim eşimde jöle kullanır,
jölesiz erkek bakımsız ve olgun gösteriyor bence

herkesede yakışmaz ama benim boncuğumada çok yakışıyor yaaa

eşimin saçları gür,ailesinde kel yok ve kaç senedir kullanıyormuş ama saçında seyrelme bile yok

ama risk altında olanlar için bide acı gerçek bir resim var tabiii

erkek arkadaşımın jöle sürmesi hoşuma gdio :asigim: ama sadece buluştuğumuzda sür diorm dier trlü kıskanıorum:mymeka:

bazı erkekler jölesız daha vahsı ve daha dogal oluyorlar lanet kı jöle surunce de cok farklı oluyorlar jölesız ken de guzel oluyorlar, ölesı bı garıp oluyor adama ne yapsan cırkınlesemıyor,
bır arkadasımın esı de jöleyle kabus gıbı goorunuyor ama özel gunlerde jöle suruyor o da cok fena mesela
bır arkadasımın esı de kel ona da kellık hakıkaten yakısıyor
baska bır arkadasımın da sacları dökulucek gıbı ama jöle suruyor uzunken suruyor, kısayken surmeye gerek yok zaten..

erkeklerde jöle bazen ıyı bazen kötu yani..
hanı bazı kızlara hem kıvırcık hem duz yakısır öle..

hiç katılmıyorum jole süren erkeğide sevmiyorum jöle süren erkek olgunlaşmamış geliyor bana doğrusu

ben daha çok 15 ila 20 yaş arası erkeklere uygun görüyorum

ayrıca koçam bu yaşına kadar hiç jole kullanmamış çok ta çekici maaşallah

benim eşim de jöle sürmezse porsuk gibi duruyor-tatlicadiarzu- te büle ..jöle italyan havası veriyor kendisine...:jeyyar:
yakışana güzel de kiminde çok kötü duruyor gerçekten, hele böyle bir de jöleyle model verenler yok mu saçlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…