Jolesiz Erkek Neye Benzer

tarık akan jölesiz yakışıklı ....yeni nesilde öyle bir yakışıklı yok vallaaaaaaaaaa

bence çok fark eder jöle çok değiştiriyo insanı
sevgilimde denedim onu jöleli daha bi güzelll
jölesizken saçları öne düşüyo
bi de jöle daha büyük gösteriyo onu
jölesizken sevimli jöleliyken karizma oluyo

katılmıyorum canım.benim eşimin çok gür saçları var ve çevresinde de hep saçlarına hasta olmuşlardır.zaten onu ilk gördüğümde saçlarına hasta olmuştum.

ya şimdi her saça jöle olmazki eğer dümdüz saçları varsa jöle daha çok yapıştırmazmı
saça göre değişir bence.ama dalgalı sça sahip erkeklerin mutlaka sürmesi lazım sürmeyinvce yosun kafa gibi oluyorlar :)

kendi görüşün valla. kafamçokkarıştı
jöleli insanlar bana çok aşırı itici geliyor.
hele saçını dikenler. :bbo:
Allah a yakın bana uzak olsunlar.
ayrıca jöleli insanların saçına bakınca böyle sanki pismiş gibi hissediyorum, içim bir tuhaf oluyor. jöleli insanları değil jölesiz, düzgün kesimli saçlı insanları bakımlı buluyorum. :içelim:

benim nişanlımda jöle manyağıdır. jölesiz dışarı çıkmazdı ama şuan asker olduğu için haliyle kullanamıyo:) kendi bilir valla ben jölelide jölesizde beğeniyorum.

Bakim her zaman degistirir insani.
Jöle olsun oje olsun farketmez, renk katar, degistirir, cekici yapar.

Bende sevdigimin jöleli halini seviyorum. Ama söyle..
Saclari uzunken jöle kullanmali kesin, jölesiz civcive benziyor.. yerim onu ben
Ama saclari kisayken jölede kullanmasa farketmiyor.

Her haliyle seviyorum. Benim olsunda ister jöleli olsun ister jölesiz fark etmez.

kısss bu ne aşk böleeeeee:dance: :dance:

jöle hoş duruyor benim kocamda

ama bazıları öyle fazla kaçırıyor ki resmen mö yalamış gibi oluyor :1closedeyes:

o inek de bilerek öyle yalıyor çünkü adamın saçları dökülsün de kel kalsın diye gamyoncuiremsu

ßenim Erkek Arkadasım Jole KullanmıyoR ....Nadirdir kullandıqı ama ßencede kullandıkları zaman tabikide daha çekici oluyorlar ama benim askıma her türlü yakısıyor ben ölede beqeniyorum(=

Sadece saçı ile bir erkek yakışıklı oluyorsa o erkek zaten yakışıklı değildir. Yakışıklı olmayan bir erkekte ne sürerse sürsün yine yakışıklı olmaz..

valla sana katılmıuyorum sen sadce dış görünüşe önem veriyorsdun bence önemli olan iç güzelliktir burda çok görtdsük çocuğun tipine bakıp evklenip sonra kafa yapıları uymayıp boşnanalar seni kınıyorum

Jöleli Saça Elleyemem ben Jölesiz ve Oldukça Kısa Saçlar En Favorim sırnaşık şey Ayrıca Jöle Sürme Yaşı 13-19 Arası Diye Biliyorum Ya Büyük Adama Yakışmıor cöLee -tatlicadiarzu-

ne oöyle ya parlak kaskatı ıslandığı an yapış yapış bir kafa insanın elleyince midesi kalkar benim sözlüm sürmüyor gayette yakışıkılı karizma jöleyle olmuyor malesef benimkinde olduğu gibi bazılarında doğuştan var işte:)))

benim aşkım sürsede datlu sürmesede..
ama sürmeyince sezercik gibi oluyoo yerim ben onu çokk tatlı oluyo ozaman...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…