• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Joseph'in yemek daveti

öylemi dersin ? adamın kafasında farklı şeyler yokmudur yani .

Hayır tatlım onların kültüründe de doğal değil emin ol yurt dışında yaşadım. Adamlar bana tecavüz eder diye düşünmese de beni öldürebilir düşüncesindeler. Zaten yeni tanıdıkları kimseyle pek samimi olmadıkları gibi evlerine de çağırmazlar. Genelde de iki üç kişi birden gidilir.

Kendi deneyimlerimden söyleyeyim eve davet edildiğinde neden sorusunu açık açık utanmadan soruyorlar. Yani amacın ne kardeşin kibarcasını bulup karşı tarafı kırmadan sorabilirsin ki yaşın da küçük.

gitme kızımmmmmm gitme yavrucum ilaç neyim atar yemeciğine
kötü emellerine alet eder
demedi deme
kimseye güven yok wallahi :ssz:

çok yedirme meraklısıysa sefer tasına koysun getirsin kursa yedirsin...

siz gitmek istiyo gibisiniz (:

ama boşverin..yani iki arkadaş gibi olmaz o yemek..ne bileyim baş başa..illa ki bi anlam yüklenir..kafanızı ağrıtmaya hiç gerek yok..

ya gitmek isteme sebebim hani sevdiğim bir hocaydı aslında iyi anlaşıyorduk şakacı espirili hani onunla beraber yemek yapmak yemek yemek güzel vakit geçirmek bunlar güzel şeyler ama sırf gitmek istiyorum diyede kör olmanın alemi yok . Kurs bitince sanki daha bi yakın oldu bugün baya uzun konuştu benimle telefonda davet etme felan . görüş olarak iki ayrı dünyanın insanıyız ilgileniceğini hiç düşünmüyorum ama niyetinide çözemedim .

Bu arada birden Issız Adam filmini hatırladım, yemeğe çağırma, aşçılığını kanıtlama falan, çok mu art niyetliyim ne..

Son düzenleme:
Benim şahsi fikrim şu
Senin "HAADI CANIM YAPAMAZSIN"falan demen üzerine adam davet edilme isteği sezmiş ve hemen davet etmiş .ve gidersen ateşle barut.....
Ve de
"Bir erkek bir kadınla baş başa kalırsa, onların üçüncüsü mutlaka şeytandır”( Hadis-i Şerif )

amacı cok aşikar.... basbasa yemek pek ıyı nıyetlı gelmedı yınede kendın bılırsın netıcede sonuçlarına katlanacak olanda sensın aklını kullan aklını :34:

çoğunluğa katılıyorum gitme..

Bazı arkadaşlar onların kültüründe bu tarz şeyler normal sorun olmaz demiş ama onların kültüründe başka şeyler de normal biliyorsunuz..:51:

yani sıradan bir yemeğin sonunda başlayan yakınlaşmalar:27: ve ertesi sabah herşeye kalınan yerden devam etmek:51: de normal..

adamın niyetini bilemezsin, dışarda bir yemek olsaydı git derdim kesinlikle sen d zaten o zaman bize sormazdın.

Ama bekar bir adamın evine gitmen doğru değil, neyle karşılaşacağını bilemezsin..

İlla da keyifli bir akşam yaşamak istiyorsan telefon aç, yakın bir arkadaşını da getirip getiremeyeceğini sor.

Beni de hocam davet etmişti. :))
Evini hep anlatırdı zaten. Farklı bir dekorasyonu var, adamın zevkleri de farklı.
Gittim, gördüm; çok güzel ve farklı birkaç saat geçirdim.
Evini gezdirdi, müzik dinledik, bana şiir okudu, daha önce denemediğim içkileri tattım vs. :))
Ben masumane duygularla orada bulundum.
Ve bu durumun dışına çıkan bir şey yaşanmadı sonuç olarak.
Ama benden cidden etkilendiğini o gün anladım. Beni beğendiğini hep hissettim öncesinde de.
Tabii pas vermedim, anlamıyormuş gibi yaptım.
Yani her şey sende bitiyor.
Hocamın niyetinin bir önemi olmadı bu durumda.
Kendine güven. Ne kadar tanıdığının hiçbir önemi yoktur.
Hocan sonuçta. O da kendini riske atacak bir şey yapmaz ki.

Beni de hocam davet etmişti. :))
Evini hep anlatırdı zaten. Farklı bir dekorasyonu var, adamın zevkleri de farklı.
Gittim, gördüm; çok güzel ve farklı birkaç saat geçirdim.
Evini gezdirdi, müzik dinledik, bana şiir okudu, daha önce denemediğim içkileri tattım vs. :))
Ben masumane duygularla orada bulundum.
Ve bu durumun dışına çıkan bir şey yaşanmadı sonuç olarak.
Ama benden cidden etkilendiğini o gün anladım. Beni beğendiğini hep hissettim öncesinde de.
Tabii pas vermedim, anlamıyormuş gibi yaptım.
Yani her şey sende bitiyor.
Hocamın niyetinin bir önemi olmadı bu durumda.
Kendine güven. Ne kadar tanıdığının hiçbir önemi yoktur.
Hocan sonuçta. O da kendini riske atacak bir şey yapmaz ki.

korkmadın mı yahuu içkide içmişsin bide ya sana bişi yapsaydı felan :)

korkmadın mı yahuu içkide içmişsin bide ya sana bişi yapsaydı felan :)

İçkinin bir dozu var.
Ben 24 yaşındayım. Hocam yardımcı doçenç.
Yaşı 40 civarı vardır. Sormadım. :D
Bana bir şey yapamaz ki. ;))
Yapsa şikayet ederim. Nasıl cesaret etsin?
Kariyeri mahvolur. ;))

Türk filmlerindeki gibi olmuyor bu işler yani.
Bir kez daha gider misin dersen gitmem sanırım. :44::44:
İster istemez tırsma durumları oldu.
Benden hoşlandığını, daha doğrusu benim sandığımdan daha da fazla hoşlandığını görünce korktum çünkü.

Yine de güzel bir tecrübeydi. :D

gitme gitme adam yabancı zaten damak zevkleriniz bir olmaya bilir :))

Son düzenleme:
kk daki en paranoyak insanlardan olduğumu düşünürdüm ama nedense sen anlatınca aman şunu yapar bunu yapar demek yerine, "arandaki mesafeyi koruyacaksan, bunu yapabileceğine inanıyorsan neden olmasın" demek geldi. Evet, onların kültüründe gayet normal, bizim kültürümüzde olağanüstü hal uygulatacak bir durum.Fakat, 2 ay içerisinde sana istemediğin şeyleri yapabilecek biri olmadığına inanıyorsan gitsen de olur.
Ayrıca iki sorum olacak:
1. Gitmek istiyorsun ama aklındaki şüpheler mi seni durduruyor ve buyüzden kk'dan yorum alıyorsun?
2.Gitmek istemiyorsun, nedenlerin var, ve nedenlerini pekiştirmek için sebepler mi arıyorsun?

Back
X