• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Joseph'in yemek daveti

kk daki en paranoyak insanlardan olduğumu düşünürdüm ama nedense sen anlatınca aman şunu yapar bunu yapar demek yerine, "arandaki mesafeyi koruyacaksan, bunu yapabileceğine inanıyorsan neden olmasın" demek geldi. Evet, onların kültüründe gayet normal, bizim kültürümüzde olağanüstü hal uygulatacak bir durum.Fakat, 2 ay içerisinde sana istemediğin şeyleri yapabilecek biri olmadığına inanıyorsan gitsen de olur.
Ayrıca iki sorum olacak:
1. Gitmek istiyorsun ama aklındaki şüpheler mi seni durduruyor ve buyüzden kk'dan yorum alıyorsun?
2.Gitmek istemiyorsun, nedenlerin var, ve nedenlerini pekiştirmek için sebepler mi arıyorsun?

gitmek istiyorum ama korkuyorum
münevver karabulut cinayeti mesela ..
Allah korusun kimseye güvenemiyor insan
zarar görmekten korkuyorum .
Yani normalde adamın birşeyini görmedim sıcak kanlı iyi biri sadece şahit olduğumuz olaylardan ötürü böyle ihtimaller üzerine yoğunlaştım babana bile güvenme diyorlar ya o mevzu yani ..

niyeti o kadar belliki :D hangi kursa gittin? söylede oraya gitmek isteyen olursa
bilgimiz olsun :D

bir hocaya asla yakışmayacak bir hareket, hala devam edıyor musun oraya? bu davranısı kesinlikle bildirilmeli ilgililere

gitmek istiyorum ama korkuyorum
münevver karabulut cinayeti mesela ..
Allah korusun kimseye güvenemiyor insan
zarar görmekten korkuyorum .
Yani normalde adamın birşeyini görmedim sıcak kanlı iyi biri sadece şahit olduğumuz olaylardan ötürü böyle ihtimaller üzerine yoğunlaştım babana bile güvenme diyorlar ya o mevzu yani ..

Buradan biri davet etse gitmezdim büyük ihtimal ama yabancı biri davet etse giderdim herhalde, böyle konularda onlara daha çok güveniyorum kendi adıma...Biraz da yabancıları seviyorum açıkçası:1:

niyeti o kadar belliki :D hangi kursa gittin? söylede oraya gitmek isteyen olursa
bilgimiz olsun :D

bir hocaya asla yakışmayacak bir hareket, hala devam edıyor musun oraya? bu davranısı kesinlikle bildirilmeli ilgililere

yo kurs olarak hoca olarak mükemmel bir hoca . kursu bitti devam etmiyorum artık zaten kurs bittikten sonra felan değişti gibi geldi biraz .

yo kurs olarak hoca olarak mükemmel bir hoca . kursu bitti devam etmiyorum artık zaten kurs bittikten sonra felan değişti gibi geldi biraz .

evine gitme, çok buluşmak istiyorsa bir yere gidin :34:
ayrıca kimbilir kaç kişiyi evıne davet etmıstır daha önce, hemen öyle eve davet edılır mı yahu.

evine gitme, çok buluşmak istiyorsa bir yere gidin :34:
ayrıca kimbilir kaç kişiyi evıne davet etmıstır daha önce, hemen öyle eve davet edılır mı yahu.

bende şaşırdım zaten kursta biraz daha mesafeliydi bugün telde bir değişikti işte . kurs bitince adama haller oldu :D

Bir adamın sana tecavüz edip seni öldürmesi ve kötü birşeyler yapması için psikolojisinin bayağı bozuk olması lazım ve bu bir şekilde fark edilir. Cinselliğe aşırı anlam yüklediğini ve düşkünlüğünü sezersin, şiddete eğilim gösterdiğini sezersin, tutarsız davranışlarını sezersin, çok sessiz ve sakin gibi görünmeye çalıştığını sezersin bu kişinin bir şekilde.
Yalnız böyle bir davranış hissetmiyorsan, kursta uzun yıllar boyunca öğretmenlik yaptığını biliyorsan, hakkında olumsuz bir yorum duymamışsan neden olmasın ki..
Baktın, içinden bir ses şüphelerini yoğunlaştırıyor, bir şekilde kendini huzursuz hissedeceksen bence tatlı bir dille onun evine yemeğe gelemeyeceğini söylersin, başka bir yerde yemek teklif edersin. Eğer amacı zaman geçirebilmekse ve senden hoşlandıysa bunu kabul eder zaten. =)
Ya da gitmeyi gerçekten istiyorsan öğle vakti olmak şartıyla teklifini kabul edebileceğini söylersin. Evinde de mesafeli davranırsın. Kötü bir yaklaşımı olursa da tepkini koyup ayrılırsın.
Çok mu çok uzatıyorum? Bilmiyorum. Ben normalde çok kararsız biriyimdir. Böyle bir durumla karşılaştığım zaman olayı değerlendirip seçenekler sunarım kendime. Umarım yardımım dokunabilmiştir =)

Yabancilarin bu konularda herseye bir anlam yüklemediklerini söyleyebilirim. Türk kültürünü tam ögrenememisse, akli kendilerine gitmis seni belki de hicbir art niyet olmadan evine davet etmistir. Ben yurtdisinda yasiyorum burada hoca-ögrenci iliskileri cok daha yakin. Birlikte birseyler icmeye gidenler de var, hoca beni kahvaltiya davet etti diyen de. Özellikle de yas olarak hoca ve ögrenci yakinsa normal bir arkadaslik istegi de olabilir bu. Ki hocalara isimleriyle hitap ediliyor sonucta.

Nasil bir insan oldugunu gözlemlemissinizdir, duygusal olarak hoslandiysa dahi, üzerinize saldiracagini hic sanmiyorum. Lakin siz bilirsiniz, "cok güzel bir mekan kesfettim, kesinlikle yemeklerinin tadina bakmalisin, ben seni yemege davet edeyim istersen, disarda görüselim mi? diye olayi cevirebilirsiniz. Belki böylece o da evine gitmek istemediginizi, kibarca reddettiginizi anlamis olur.

onlar bizim gibi düşünmüyorlar bizim erkekler gibi akılları şeylerinde değil yemek için çağırdıysa sadece yemek yer emin ol

gitme gitme adam yabancı zaten damak zevkleriniz bir olmaya bilir :))
:D :D :D hahaha muhteşem bir bakış açısı
Bir adamın sana tecavüz edip seni öldürmesi ve kötü birşeyler yapması için psikolojisinin bayağı bozuk olması lazım ve bu bir şekilde fark edilir. Cinselliğe aşırı anlam yüklediğini ve düşkünlüğünü sezersin, şiddete eğilim gösterdiğini sezersin, tutarsız davranışlarını sezersin, çok sessiz ve sakin gibi görünmeye çalıştığını sezersin bu kişinin bir şekilde.
Yalnız böyle bir davranış hissetmiyorsan, kursta uzun yıllar boyunca öğretmenlik yaptığını biliyorsan, hakkında olumsuz bir yorum duymamışsan neden olmasın ki..
Baktın, içinden bir ses şüphelerini yoğunlaştırıyor, bir şekilde kendini huzursuz hissedeceksen bence tatlı bir dille onun evine yemeğe gelemeyeceğini söylersin, başka bir yerde yemek teklif edersin. Eğer amacı zaman geçirebilmekse ve senden hoşlandıysa bunu kabul eder zaten. =)
Ya da gitmeyi gerçekten istiyorsan öğle vakti olmak şartıyla teklifini kabul edebileceğini söylersin. Evinde de mesafeli davranırsın. Kötü bir yaklaşımı olursa da tepkini koyup ayrılırsın.
Çok mu çok uzatıyorum? Bilmiyorum. Ben normalde çok kararsız biriyimdir. Böyle bir durumla karşılaştığım zaman olayı değerlendirip seçenekler sunarım kendime. Umarım yardımım dokunabilmiştir =)

yok cinsellikle ilgili bir düşkünlüğünü sezmedim yani zaten derste ne kadar çok tanıyabilirimki .. 8 -9 aydır bu kurumda çalışıyor yurt dışından türkiyeye gelmiş işte . Öğlen de gel demişti zaten . bende çok kararsızımm tşk ederim canım yorumun için .

demek ki kursta gözüne kestiriyor ve kurs bittikten sonra asılıyor kızlara :D

:D :D ya öldürdünü beni yorumlarlaa :D

Buarada bugün mesaj atıp bir bahne uydurdum gelemiyceğimi söyledim il dışı yapıcam dedim ki aslında öylede zaten ama birkaç günüm vardı çıkmak için . Oda ağlama ifadesi gönderdi lütfen kısa zamanda dön kendine çok dikkat et dedi . bende sende dikkat et neden üzgünsün dedim cevap vermedi .

:D :D :D hahaha muhteşem bir bakış açısı

yok cinsellikle ilgili bir düşkünlüğünü sezmedim yani zaten derste ne kadar çok tanıyabilirimki .. 8 -9 aydır bu kurumda çalışıyor yurt dışından türkiyeye gelmiş işte . Öğlen de gel demişti zaten . bende çok kararsızımm tşk ederim canım yorumun için .

:D :D ya öldürdünü beni yorumlarlaa :D

Buarada bugün mesaj atıp bir bahne uydurdum gelemiyceğimi söyledim il dışı yapıcam dedim ki aslında öylede zaten ama birkaç günüm vardı çıkmak için . Oda ağlama ifadesi gönderdi lütfen kısa zamanda dön kendine çok dikkat et dedi . bende sende dikkat et neden üzgünsün dedim cevap vermedi .

sende hoşlanıyorsun yanlış anlamıyorsam :D evin dışında bir yerlerde buluşsanız?

hemen uzaklaşma ondan, tanımaya çalış
ama eve de hemen gitme :27:

Back
X