- Konu Sahibi zeyno33ersin
-
ben aldım cnm bu arada yeni üye oldum sırf size bilgi vermek için şampuan um kargodan ötürü bi miktar dökülü geldi ve hemen aldığım yeri aradım onlarda bana ürün size hediyemiz olsun biz size bir ürün daha gönderioruz hemen bugün kargoya verioruz dediler ve çok mutlu oldum biraz önce kulladım ıslakken saçlarımı kazık gibi yapmıştı ama kuruyunca yumuşacık oldular ve ışıl ışılparlıolar eğer uzama olursa düzenli kullanımda onuda size bildiririm ben memnun kaldım hem şampuandan hemde müşteri hizmetlerinden garantili oldugu bana tekrardan şampuan hediye etmelerinden belli oldu yardımcı olduysam sevinirim :)
www.juanjuan.siparis.com
www.juanjuanturkiye.co
www.juanjuansampuan.com
www.juanjuan-sampuan.com
www.juanjuan.gen.tr
www.juanjuanturkiye.com
büssürü site var arkadaşlar bende almak istiyorum
yorumları okudum kimi çok memmnun kimisi kesinlikle alma diyor .Kim hangi siteden alıp memnun kalıp kalmadığını yazarsa doğruyu bulmamız kolaylaşacak
Lütfen kullanan arkadaşlar yazsın
Arkadaşlar 21 Şubat tarihinde hem saçlarımı boyatıp hemde şampuAnı kullanmaya başladım önceleri sitede ki yorumlar süperdi ve bende umutla beklerim hergün yıkadın .ancak saçlarım boyalı ve ince tellidir hergün düzleştiririm 180 derece de ve çok zor açılır tabi ben ilk iki hafta saçımı bile taramadım topladım yeter ki uzasın dedim hergün deli gibi saç diplerini ölçtüm tabi 4cm uzadı yazan arkadaşların yorumları beni çok mutlu ediyordu iyiki 5 kutu aldım diye seviniyordum derken kepek oluşmaya başladı saçımda ve buna da olur dedim .ama ıkı hafta olmuştu ve saçım normalde ayda 1 cm uzar ama 1 mm bile uzama yoktu taramaya başladım bende ve saçlarım dibinden avuç avuç dökülmeye başladı ve her yeri kırıldı iade etmek istedim açmadılar bile telefonu mahvoldu saçlarım gittin Tekin acar a ve adam gibi şampuan ve krem aldım En azından bişey olsa kafama muhattap belli organik
Alma cnm ben aldm bitirmeye çalışıyorm hc complex aldm ona geçicem. buna verceğin parayla 2 tane hc complex al kullan farkı görürsün
Kizlar ben cuma günü Juan Juan resmi sitesi.comla görüştüm ürünü daha iki buçuk haftadir satiyoruz dedi kadin nasil bu kadar cabuk çok memnunum diyebiliyor insanlar anlamadim ayrıca araştırmalar im sonunda juanjuanturkiye.com resmi sitesiymis öğrendim diyen olmuş nasil öğrenmiş çok ilginç biz kivraniyoz burada diğerleri hakkında çok fikrim yok demiş bi de madem arastirdin az çok bilgisi olması gerekir aramizda saticilar var kanmayalim
Alma cnm ben aldm bitirmeye çalışıyorm hc complex aldm ona geçicem. buna verceğin parayla 2 tane hc complex al kullan farkı görürsün
bayadır siteye girememiştim, yorumları okuyunca şok oldum iyi ki almamışım diyorumArkadaşım senin fotoğrafları gördüm 15 günde ciddi fark olmuş ama memnun değilsin. neden? bir de bu hc hair care complex yağı mı öneriyorsun uzaması için?
Hiçde saçma değil.dibin akmasından dolayı ayırt edilemiyor.tabi bi uzama yok cünkü boydan psikolojik olarak dibini cekip koyuyorsunuz.inanmak istiyorsynuz cünkü.şuraya kadar okudum bende.ne atar ne gider yapıyorum.bu şampuan uzatmıyor.zaten üretim menşei falan da sıkıntılı.kesinlikle sahte bir ürün.eğer 6 cm uzatsaydı.inan kapış kapış giderdi.duymayan kalmazdı.burda 1 cm uzatmak için insanlar neler yapıyor..yalan böyle şeylere inanmayın.sacın bir ayda maksimum uzama kapasitesi bellidir.
Memnun değilim hiçte memnun olmadım cnm şampuanı 6 kez kullandm uçlarına krem sürerek denedim halada var içinde ama kullanmıcam artık bıktım yani uzatsa ne olur ki. Sence saça faydalı olan bi şampuan yıkadıktan sonra saçı kazık gibi yapar mı var mı böyle bi mantık. kuruyunca yumuşatsa nolur ben saçımı tarayamadıktan sonra saçımı açana kadar koparıyorum yani kırılıyor. Böyle eziyet mi olur. Daha önce hc complexde kullandm saçlarım yumuşacık oldu uzattı çok faydasını gördüm. tekrar sipariş ettim onu kullanıyorum şuan. En azından bir sürü sertifikası var %100 doğal olduğundan eminim içim çok rahat. Hc yi tek geçerim bi dahada başka bişey denemicem çok pişmanım anlıcağın.
mrb.acaba faydasını gördünüz mü ? ürün için bilgi v erirmisiniz
canım kullandım aşırı sert yaptı saçlarımı kuruduğunda yumuşak oluyo ama uçlarını kırdı.. ben kendi adıma ilk aldığımda işe yarıyomuş gibi hissetmiştim ama malesef hayal kırıklığı benim için o yüzden bıraktım almayı düşünüyosan ben alma derim çünkü paraya yazık.. yinede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?