julia ve melekleri

fallenimmmm kuzummm senin için 1 fatiha 3 ilhas 1 nas felak okudumm...ruhun aydınlansınn inşşş...

fallenimmmm kuzummm senin için 1 fatiha 3 ilhas 1 nas felak okudumm...ruhun aydınlansınn inşşş...

aminnnn Allah razı olsun canım çok saol

ayy fallenimmm Allah bilio yaa benimde hep oğlum olcak gibi gelio..
ölüm akla getirme bek doğum konuşuyoruzzz:36::36:

Vallah Allahım kalbimi biliyo kuzum içime hep öyle doğuyor

aminnnn Allah razı olsun canım çok saol

Vallah Allahım kalbimi biliyo kuzum içime hep öyle doğuyor

tatlımmm inşş öle olur..
Rabbim hiçbirime çekemeyeceğimiz kaldıramayacağımız yük vermezmiş zatenn..
hepimiz farklı sınanıyoruz..sonuçta bu dünyda sınav dünyası kuzummm..
kendimizi bu şekilde toplamalıyızz

buldum buldum , o nasıl bir dua :ssz::ssz:

canım bişey kaybolduğunda okunuyiii

yavv lustralden mi bahsediyorsunuz ? yahuu lustral diğerleri gibi değildir öyle hissizleştirmez biraz uçurur o kadar ama düzeltir içe döndürür düşündürür toparlar, tedavi eder :102:
belki de bende öle bi etki yapmıştır bilemedimmmm
ayy fallenimmm Allah bilio yaa benimde hep oğlum olcak gibi gelio..
ölüm akla getirme bek doğum konuşuyoruzzz:36::36:

bacım Rabbim tez zamanda sana nasip etsin,biz ne dilersek dileyelim O'nun istediği anda ve şekilde oluyor.

tatlımmm inşş öle olur..
Rabbim hiçbirime çekemeyeceğimiz kaldıramayacağımız yük vermezmiş zatenn..
hepimiz farklı sınanıyoruz..sonuçta bu dünyda sınav dünyası kuzummm..
kendimizi bu şekilde toplamalıyızz

ÇOK DOĞRU CANIM ben inanıyorum illaki bu günler gececek...

canım bişey kaybolduğunda okunuyiii

belki de bende öle bi etki yapmıştır bilemedimmmm

bacım Rabbim tez zamanda sana nasip etsin,biz ne dilersek dileyelim O'nun istediği anda ve şekilde oluyor.

aminnn canımm..Rabbim ne eylerse güzel eyler..hakkımızda da hayırlısını eylesin her zaman inşş..
sen kaç ayda hamile kaldın yoksa kazara falanmı oldu

aminnn canımm..Rabbim ne eylerse güzel eyler..hakkımızda da hayırlısını eylesin her zaman inşş..
sen kaç ayda hamile kaldın yoksa kazara falanmı oldu

canm işte evleneli 7 ay olacak ,biz çok uzun süredir birlikteyiz,hani evlensek hemen çocuğumuz olsa diyoduk,korunmadık,olmayınca üzüldük,dr pko var önce tedavi ol falan dedi,yaşım 31 ben deniycem bi süre dedim,adetim 45/48 günde bir oluyodu çünkü,soğan suyuna başladım,şimdi 8 haftalık sanırım,Allah senin de gönlüne göre versin tez zamanda :nazar: :49:

canm işte evleneli 7 ay olacak ,biz çok uzun süredir birlikteyiz,hani evlensek hemen çocuğumuz olsa diyoduk,korunmadık,olmayınca üzüldük,dr pko var önce tedavi ol falan dedi,yaşım 31 ben deniycem bi süre dedim,adetim 45/48 günde bir oluyodu çünkü,soğan suyuna başladım,şimdi 8 haftalık sanırım,allah senin de gönlüne göre versin tez zamanda :nazar: :49:

ya bu sogan suyunu herkes yap diyo bendemi yapsam yaaa
bebek için değil ama myom için :6::6::6::6:

ya bu sogan suyunu herkes yap diyo bendemi yapsam yaaa
bebek için değil ama myom için :6::6::6::6:

ben yap derim canm aplamda da var onun baya ciddi,tüzlenme,hormon bozukluğu pko hepsi,neler neler denedi d.kontrol hapları,macunlar,sonra soğan suyu ne varsa soğanda diyo o da 6 ay adet olmamıştı bi zamanlar...bence dene,ben de mideme düşkünüm içemem dedim hazırlayınca bi süre bekletiyodum,kafaya dikip ardından bi avuç kuş üzümü :)Rabbim kimselere dermansız dert vermeye

canm işte evleneli 7 ay olacak ,biz çok uzun süredir birlikteyiz,hani evlensek hemen çocuğumuz olsa diyoduk,korunmadık,olmayınca üzüldük,dr pko var önce tedavi ol falan dedi,yaşım 31 ben deniycem bi süre dedim,adetim 45/48 günde bir oluyodu çünkü,soğan suyuna başladım,şimdi 8 haftalık sanırım,Allah senin de gönlüne göre versin tez zamanda :nazar: :49:

canım bizde evleneli 1,5 yıl olcak..
7 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı..
ben gittim doktora görünürde birşey yok hormonlar normal..
eşimden sperm testi istediler o da çok şükür normal..
doktorum 4-5 ay daha deneyin olmazsa rahim filmide çekeriz sorun varsa tedaviye başlarız dedi..
inş Rabbim aratmazzz

canım bizde evleneli 1,5 yıl olcak..
7 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı..
ben gittim doktora görünürde birşey yok hormonlar normal..
eşimden sperm testi istediler o da çok şükür normal..
doktorum 4-5 ay daha deneyin olmazsa rahim filmide çekeriz sorun varsa tedaviye başlarız dedi..
inş Rabbim aratmazzz

inşallah doğal yollardan olur da bunlara gerek kalmaz bacım,biz paralansak da boş,en çok duyduğum şey kafana takma idi,düşünmemeye çalışmanın etkisi oluyomuş,belki psikolojiktir belki stressin zararı,dene sen canm O ol deyince bi bakmışsın hooooppp :49:

canımm daha öncede sölemiştimm kesinlikle yap..
benim rahmimdeki poliği attı bu soğan suyı...ameliyat masasından döndümm
ben de kesin dene derim,içtiğimiz kimyasal ilaçların yanında masum en azından :30:

YAPACAĞIM CANIM ALLAHIN İZNİ İLEEEE ARTIK YAPMAM LAZIM HORMONLARIMDA TUHAF OLDU :ssz::ssz::ssz::ssz:

düzelir canım inşşş...
adetinin 2 yada 3.günü başla kuzumm 15 gün kullan 1 hafta ara ver..
sonra 15 gün daha kullan ve bırak..
ben hep gece yatarken içtim..hormonlar o zaman daha sıkı çalışıyor diye..

düzelir canım inşşş...
adetinin 2 yada 3.günü başla kuzumm 15 gün kullan 1 hafta ara ver..
sonra 15 gün daha kullan ve bırak..
ben hep gece yatarken içtim..hormonlar o zaman daha sıkı çalışıyor diye..

tadımı çokmu kötü kusmam dimi kuzum :(

tadımı çokmu kötü kusmam dimi kuzum :(

hayır hayır kusmazsınn kuzumm..o kadar kötü değil..
ben mesela pekmezde daha çok tiksinirim ama bu öle olmadı..
kaynat biraz ılısın sonra dikiver ağzına şifa biyetine diyerekk..
ardından hemen ağzına tatlı yada naneli sakız al canım zorlanırsan..
ben hiç zorlanmadımm

Back
X