julia ve melekleri

senin aklını seveyim ben :29: iyidir canım ya sol elimin üstüne yatmışım sanırım ojelerim hiç parlamıyo çok fenayım bügün ellerimi nereye saklasam ki :1:
o diil yarın akşam yemeği var kırmızı sürmüştüm yarn akşamda kullanayım diye. tabi akşam silip yeniden sürmem alzım geçte gidicem eve bu akşam ooof offffff :31:

HAHAHAHAHH akşam benı seni çok lafa tuttum ondan süremedin demi :52::52:
olsun beş dakkalık iş bu awşam sürersin :27::27::27:

HAHAHAHAHH akşam benı seni çok lafa tuttum ondan süremedin demi :52::52:
olsun beş dakkalık iş bu awşam sürersin :27::27::27:

şekerparem olurmu öyle şey sürdüm ben dün akşam ama sürüp yattım kurumadan dokunmiycaktım biyere ama uyurken dokkanmışım işte :D

anladım canımm kolay gelsinn bende şu an işimi bitirdi m markafoniye bakıyorumm :126::126::126:

:9::9:

piyommm günaydınnn aklımdan geçiyordun canım :38::38::38: naberr

benım canımı sıkmaaaa baakkkk :20::20::20::20::20::20::20::52::52::52::52:

İSYAN BENIM İŞ NE OLDU :1::1::1::1::1:

yaaa gerizekalı asistan dışardan olan hastalara bakmıyorum diyor...aptalmıdır nedir..hastayı görmesi lazımmış böle sonuçmu sölenirmiş..
oradaki sekreter diğer asistan göreve gelince haber etcek..ordan haber bekliyorum...

isyancım ben seni özledim canım ya epey oldu konuşmayalı. yeni bir hayatta konuşuyorduk en son sen çıktınmı ordan artık yoksa iki topiğedemi yazıyosun :ssz:

kuzum bende özledimm seni yaa..
yeni bir hayat benim uğurumm orayı bırakmam..iki yerede yazıyorumm...
sen nasılsuın toplandınmı biraz

Yasak diye biliyorum :44::44:
:19::19::19: olamaz :1::1:
yaaa gerizekalı asistan dışardan olan hastalara bakmıyorum diyor...aptalmıdır nedir..hastayı görmesi lazımmış böle sonuçmu sölenirmiş..
oradaki sekreter diğer asistan göreve gelince haber etcek..ordan haber bekliyorum...

alıntılamışsın cevap vermemişsin bana püüü :2::2::1::1:

yaz bakalım canım bi ara girmedim ekşın olmuş oralarda da..
ben iyiyim canım toparlanıyorum her geçen gün çok iyiy olmama az kaldı sanırım. yani bi an çok mutlu oluyorum çok iyi oluyorum bi an dipte buluyorum kendimi. bazen düşünmemeye çalışıyorum, bazen düşüneyimde acısın geçsin diyorum.
işte ben böyle bir halindeyim
aslında derin keder içindeyim
bazen bilmeyerek ne yaptığımı
iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyimmm

içimden bu şarkı geldi nedense :37:

EYLUL YASAKMIŞ ALINTIYI SİL CANIM BENDE MAPUSA DÜŞMEYİM :d

GERÇİ ....NIN KK DA REKLAMI VAR ZATEN HAHAHAAHAHHA
sildim :18::18:

düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olurrr toplasan o öğütleriiiiiğğğğğğ burdan köye yol olur
choir3mh4mz8.gif

:52::52::52:
Neden olamazmış :ssz::ssz:

olmaa da ondan huuhhhh :19::19::19::1:

yaz bakalım canım bi ara girmedim ekşın olmuş oralarda da..
ben iyiyim canım toparlanıyorum her geçen gün çok iyiy olmama az kaldı sanırım. yani bi an çok mutlu oluyorum çok iyi oluyorum bi an dipte buluyorum kendimi. bazen düşünmemeye çalışıyorum, bazen düşüneyimde acısın geçsin diyorum.
işte ben böyle bir halindeyim
aslında derin keder içindeyim
bazen bilmeyerek ne yaptığımı
iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyimmm

içimden bu şarkı geldi nedense :37:

evet bir ekşın oldu...adını anmaya bile tüylerim diken diken olan birisi alt üst etti giti bizi..boşver böle iyiyiz bizz

KUZUMMMM ÜNİV.hastaneleri oyledir salla zaten bugun doç dr gidiyor arki uğraşmaaaa

şekerparem olurmu öyle şey sürdüm ben dün akşam ama sürüp yattım kurumadan dokunmiycaktım biyere ama uyurken dokkanmışım işte :D

ŞEKERparen yesin seni emiiii :D

evet bir ekşın oldu...adını anmaya bile tüylerim diken diken olan birisi alt üst etti giti bizi..boşver böle iyiyiz bizz

pazartesimi ne baktım ama inan hatırlamıyorum bende kimden bahsettiğini bile anlamadım ama neyse canım boşverin. zaten şurda kafamızı dağıtıyoruzz birde burda sinir olmaya gerek yok..

pazartesimi ne baktım ama inan hatırlamıyorum bende kimden bahsettiğini bile anlamadım ama neyse canım boşverin. zaten şurda kafamızı dağıtıyoruzz birde burda sinir olmaya gerek yok..

bu konuda yazılcak çok şey varda ben ağzımı açmak istemiyıorum :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Back
X