julia ve melekleri

kızlaaarrrrr selaaaamm:16::16::16::16::16: nasılsınız bakalım kuzularrr
çoook şükür idare ediyozzz :8:

hemde nasılll :31::12::12::12::12::12::12:

Çocuklarda Bronşit İçin Keçiboynuzu Kürü İbrahim Saraçoğlu-Bronşite ne iyi gelir - YouTube
ancak akşam izlerim sağolsun SGK her siteye kilit koyduğu için bakamıyoz sitelere ben de ilaçsız hallolsun istiyom :46:
CANIM şunu izlermisin bir :ssz::ssz:

ayyy arkadaşıımm seinler aynı tarihlerde doğum yapıcaaazzz:16::16::16::16::16::16:

aa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip edr inşallah,e senin nasıl geçiyo,ilk gebelik mi ?:49:

çoook şükür idare ediyozzz :8:

aa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip edr inşallah,e senin nasıl geçiyo,ilk gebelik mi ?:49:

amiin canıımm inşallah benim ikinci gebelik tatlım kızım var bir tane 3 yasında hamilelikte iç güveysinden hallice yanii yemek konusunda sıkıntılı hiç bişe yemek istemiyorum miğdem bulanıyo senin nasıl geçiyor bakalım:49:

amiin canıımm inşallah benim ikinci gebelik tatlım kızım var bir tane 3 yasında hamilelikte iç güveysinden hallice yanii yemek konusunda sıkıntılı hiç bişe yemek istemiyorum miğdem bulanıyo senin nasıl geçiyor bakalım:49:

ben sürekli açım canm ama bulantı olduğu için yiyemiyom,açlığa da hiç dayanamam,ama kendimi gittikçe şişiyor hissediyom normal mi kiii :26:

bende böle bi rahat rahat iştahla yemek yemek istiyoruuum kilo mu aldın yoksa şişkinlik mi var

inşallah şişliktir canm oturduğumda pantolon düğ:53:mesi mideme basıyo daha da rahatsız oluyom hemen açıyom napimmm bu bulantı ne kadar sürer yaaa

:1: aa ne güzel ben mardinle urfaya gitmiştimm ama antepe gidemedikkk :2::2::2:
:54::54:

inşallah canımm :38::38:

aaa evet yaa sen istanbulun çıkışındasın resmen :52:

güzeldir buralar ya,ben de urfa doğumluyum,biraz da adıyaman :) ama ıstanbulu çok beğendim kaç kez geldiysem hayran kaldım,yaşamaya çakinir gibiyim,maddi olarak sıkıntı olmazsa ne iyi olur :52:

Back
X