Ayni evde oldugunu dusun pur dikkat bakiyor biede ses evi cinlatiyooo pufff sinir bozucuuay cnm yaa nasılda tatlıdır o şimdi öpüyorum çok onu
iyi yapmıssın cnm ben bile geriliorum şu kurtlar vadisi aksamııı offffff
arkadaş bitmedi gitti yaaa dizi böğğğ geldi yani allahtan benimki bıraktıda izlemeyikurtuldum yoksa hiç bişe bakamıyodum şimdi ben onu deli ediyorum hergun bir dizi ilee ahahahahahah
Aaa bilmiyodumm
Eveeett babamlarda izliyo son ses bidee 20:
Benimki izlemez allahtan :90:
ay cnm sormaaa yaaaa bööğğ geldi valla bnmki soluksuz izliooo dizi oluncaaa var ya beni bile istemiooo telefonunun sesini kısıooo abowwwwwww utanmasa kovalıcak beni yanından vadş akşamı nefes alınca ben duyamıormus ölim miiiii arkadas yaaaaa
seninkiiii de panduf giyiyo vadi izlemio ne güzel
hoşgeldin ysemincimmmhoşbulduk canım yasemin ben
eminim öledir cnmmm yaaaaaaball ball ablasıı görseennn tam yemelikk :))))
Ayni evde oldugunu dusun pur dikkat bakiyor biede ses evi cinlatiyooo pufff sinir bozucuu
Ayni evde oldugunu dusun pur dikkat bakiyor biede ses evi cinlatiyooo pufff sinir bozucuu
annaaaammm tamm çatlamalık valla ıyı dayanıyosuun
bende serpil tatlım çook memnun olduumm
bende canımm :)
julia seninle sanırım daha önce konustuk rizelimiydin :)
dayanmayıpta napcannn cnm seviosam bu adamı vadiyi çekmek şart
kıss nereye kaybolduun
Allahtan cayi sekersiz içiyorum yoksa kovar odadan yanindan beni .hareket etmek ses cikarmak yassak
Juliii o ne demek kizz kotu bisey mi dedin
Serpilkkk kizin kac yasindaa
kaçak o
ehehehe valla bende bende şekersiz içiorumm
sen nasılsın cnm yok bir sıkıntı demi
seve seve dayanıorum cnm butun perşembeler onun ve kurtlar vadisinin olsun kumanda onun olsunnn yeter kiii o benim olsunnn eli elimde olsungerçi orası öle elin mecbur dayanacan sarttt
Juliii o ne demek kizz kotu bisey mi dedin
Serpilkkk kizin kac yasindaa
Sagol canim iyiyim hamd olsun bir sikinti yok.juliam ya mobil versiyona nasil gecicem ben bilemedim.cepten girince cok zor oluyorkaçak o
ehehehe valla bende bende şekersiz içiorumm
sen nasılsın cnm yok bir sıkıntı demi
3 yasında balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?