- Emoji Skoru
- 160
- Puanlar
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyu uyu cnmmm yaaaaaa pazar gelio gene antonyomla kahvaltı yapcazzz![]()
kalbiimiz birmiş ya bizim ayooll bu arada seninkinin paylaştıgı seye bayıldım bayıldııımmm![]()
bende cok begendim ben çok duygusalım yaaa anında surat ifadem değişio böle seyler görüncee![]()
Teyzem erkn davrandi biraz cok zorlaniyo simdi ikisi de cok yaramazzz
İnsallah canim yaa![]()
Niye antonyo diyon kiz
Ne guzellll:123:
Uykum geldıiiii :120::120::121:
merhaba cnmmm
nasılsınnn![]()
Merhaba arkadaşlar
Bugün nedense gördüğüm rüya sayesinde kötü geçiyor. Küçük siyah bir fare öldürdüm ve hiçbir sebeb yokken eşimle kavga ettim o yüzden günüm kötü geçiyor![]()
Uykum geldıiiii :120::120::121:
kıymayın banaaa sevin beni![]()
Bilmem artikkk kucuguuu cok agliyorr buyugu de cok harekrtli ve uyumayi sevmiyorr delirmek uzere tyezem :26:anammmmm yook yookk benimki yaramas olmasıın nütfeeennnnn![]()
Masallah m asallahçünküüü bnm gözümde hiç bir türk erkleğiiii onun kadar yakışıklı sıcak ve sevgi dolu değilmaşallah diyin ne olur
![]()
bu saate ne uykusu kıss sabah çok mu erkencisin
Bugün nedense gördüğüm rüya sayesinde kötü geçiyor. Küçük siyah bir fare öldürdüm ve hiçbir sebeb yokken eşimle kavga ettim o yüzden günüm kötü geçiyor![]()
seni pamuklara sarmalar sararııımmmmm dırırımm dırırımmm :::::::::))))) sevmezmiyiiizz severiis tabiiiii culiiim benimmm![]()
Masallah m asallahhepimizun sevdigi kendimize gore oyle canimm
![]()
batıl inanc cnm takma kafana yaaadüzelir hersey inş cnmmm evlisin herhalde yas kaç
tavıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
işte onu diorum yaaa bende benim gözümde öle![]()
Agzim yirtildi esnemekten
Sensin tavikk![]()