• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

kalbiimiz birmiş ya bizim ayooll bu arada seninkinin paylaştıgı seye bayıldım bayıldııımmm:16::16::16::16:

bende cok begendim ben çok duygusalım yaaa anında surat ifadem değişio böle seyler görüncee :17::17:

Uykum geldıiiii :120::120::121:

Bugün nedense gördüğüm rüya sayesinde kötü geçiyor. Küçük siyah bir fare öldürdüm ve hiçbir sebeb yokken eşimle kavga ettim o yüzden günüm kötü geçiyor :(

batıl inanc cnm takma kafana yaaa :ssz: düzelir hersey inş cnmmm evlisin herhalde yas kaç :16::16:

Uykum geldıiiii :120::120::121:

tavıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :ssz::60:

anammmmm yook yookk benimki yaramas olmasıın nütfeeennnnn:50::50::50::50::50:
Bilmem artikkk kucuguuu cok agliyorr buyugu de cok harekrtli ve uyumayi sevmiyorr delirmek uzere tyezem :26:

çünküüü bnm gözümde hiç bir türk erkleğiiii onun kadar yakışıklı sıcak ve sevgi dolu değil :69: maşallah diyin ne olur :16::16:
Masallah m asallah :nazar: hepimizun sevdigi kendimize gore oyle canimm :69::69:
bu saate ne uykusu kıss sabah çok mu erkencisin

Kizzz yorulorummm ssbah 6larda kalkiyorummm :50::50:

Bugün nedense gördüğüm rüya sayesinde kötü geçiyor. Küçük siyah bir fare öldürdüm ve hiçbir sebeb yokken eşimle kavga ettim o yüzden günüm kötü geçiyor :(

h,ç bir zaman kötüye yorma kuzum rüyayı ıyıye hayra yor iyi olsun düşünme öle olur arada böle kavgalar:16::16::16:

seni pamuklara sarmalar sararııımmmmm dırırımm dırırımmm :::::::::))))) sevmezmiyiiizz severiis tabiiiii culiiim benimmm:16::16::16:

gece gece duygusala bagladım yaaaaa :ssz::ssz:

hayat kısaaa o yuzden biran önce sevdiceğimin yanında olmak istiorummm :16::16:

Back
X