sağol canım iyi diyelim iyi olalım ya sen? bu soguk kis gununde keyifler iyi mi

hig cnm nasılsın
oyyyyyyyy orkidelerrr bana mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hig cnm nasılsın
oyyyyyyyy orkidelerrr bana mı![]()
ay cnm bnm sağollll kuzummmtabıkı sana bebeğimmmmm![]()
oooo süperiz sohbete geldik burayaasağol canım iyi diyelim iyi olalım ya sen? bu soguk kis gununde keyifler iyi mi![]()
Kızlar bankaların bireysel emeklilikleri hakkında bi bilginiz varmı:26:
hiç bilmiorum cnm yaaaaaa :26::26:
Bizim herifcana yapmışlar oda kabul etmiş ayda 120 lira odeyecekmiş bende ne gerek var bunun altından bi hinlik çıkar dedim.Bankaların yaptıkları hiç bir uygulamaya inanmıyorum içime kurt düştü![]()
ay cnm bnm sağollll kuzummm
oooo süperiz sohbete geldik burayaa
hiç bilmiorum cnm yaaaaaa :26::26:
yok canım bence bsy olmaz.ayrım prim yatırıyorsun işte emekli olunca yatırdıgın kadar parayı toplu alıyorsun falan.altında bsy yoktur sen ıcını ferah tut.cok ıstıyorsan bankaya gıdın yada arayın sıze anlatsınlar...
Öylemi sağol canım.Konuşacaktı ilk fırsatta
Çok kazığını yedim bu bankaların artık ak deseler kara sanırım![]()
haklısın canım dogrudur.yok yok sız arastırın bi ama bsy olmaz yani...
kızlar bnm çıkmam gerek yarın görüşürüz![]()
kızlar bnm çıkmam gerek yarın görüşürüz![]()
Tamam canım sağolasın
Bu ara tanışalım buranın müdavimi olacağız25 yaşındayım (26 ya 1 ay kaldı
)
Bekarım,uzatmalı sevgilim var.Acayip uzatmalı![]()
Culi hiç durmuyorsun ya senGörüşürüz bacım
![]()
bende 20 yasındayım canım.ahahahauzatmalımı ?? bende asker beklıyorum gordugun uzere so 28 gunumuz kaldı.. 5 yıldan daha uzun bı suredır ılıskım var.su aralar darmadagınız ama.. nasıl toparlancaz bılınmez.. memnun oldum canım cok
Annem sizde baya uzatmalıymışsınızbizimki 4 yıllık
Asker beklemek zordur bende bekledim,az kalmış tezden kavuşun
Olur olur biz geçenlerde ayrıldık bileama ilişkimize nasıl bir aşk kattı bu anlatamam arada es vermek gerek ilişkilere
şimdi acayip iyiyiz
![]()
ay ıstemem ben es falan yaagecen gun oda ayrılmamız en ıyısı bıtsın artık dedı şoke oldum.ölse bunu ısteyecek bırı deıl.nasıl oldu anlamıyorum.dusuncem bı kac gun dedı az once aradı ıste tam konusamadık kapadı... acayıp mutsuzum oyle boyle deıl.bı an once eskı duzenımıze gırmemız lazm
![]()
Askerlik çok zor bi durum zaten canım iki taraf için.Çok yıpratıyor o dönemler.Valla es verdik esi verende benim ama ne çektim sen bana sor öyle bi eksikliğini çektim ki günlerce ağlamaktan mala bağladım çok zorduNeyseki herifcanımın kolları her zaman bana açık
onsuz yapamam
Yani demem o ki ne kadar ayrılırsa ayrılsın ya da istesin umarım olmaz ama köklü ilişkilerde o ayrılık fazla dayanmıyor.Umarım sizde buna gerek kalmaz.Çok ciddi mi sorunlarınız var :26:
şöyle diyim.. ben eskıden dha sakin biriydim.hep allttan alan bendim.son zmnlarda snırlerıme hakım olamıyorum.sesim bi yukselınce ınmıyor.ıstıom ındırmek ama olmuyor yani.oda eski beni istiyor soz verdım duzelcem dıye.en son gene aılesı yuzunden bırıbırmze grdık.aılesı tam bı prblem.oda bılıyor ama ben snırlemerı tutamayıp soylenınce sankı onuda sucluyormuusum tavır ypıomusum gıbı algıladı baya kotu oldu ...acılen benım eskı halıme donmem lazım..