isyan canım bağlantıyı koparmayalımm aklına ihtiyacım olabülüüüü
Yukh İsyan denilince aklıma halil sezainn şarkısı geldi nabr kız
yooo hiç öyle demiyorum ne kadar iyi kalplisin sen.aksine KV si ile arasını eltisi bozmuştur demek istemiştim
hepimizinn birbirimizin aklına ihtiyacı var kuzum..el biriliği ile hallederiiz inşşş
isyann demendenn belli halilin aklına geldiği
napalımm kuzumm yaa bebek yapmaya çalışıyorumm halennn
hepimizinn birbirimizin aklına ihtiyacı var kuzum..el biriliği ile hallederiiz inşşş
ya kendimden pay biciyorum benim eltim bana kaynanam soyle boyle car curt dese
hemen kafamı calıstırır
onun dedıgının aksını yapar
kaynanaya kendımı sevdırırıım
eltı zaten saf dısı
kalsın orda bana ne
isyan baaak ilerdekiii sizzz
bak saatlerimi duyduun ben 10 gıbı eve gelırım 11-12 gıbı telefonlasalım uyuya kalma tamammı
ay bu hafta kocam evde o sebebten aldıgım butun pazarlıkları yarın gece yemek yapmam lazım
ben molaya gıdıyorum
isyan kaç aydır denemedesiniz bebek olayını doktora gittin mi hiçhepimizinn birbirimizin aklına ihtiyacı var kuzum..el biriliği ile hallederiiz inşşş
akıllı kadınsınn vesselammm...benimde bahsettiğim buydu..onlar daha çömez olcaklar ne dersem yaparlarrr
ayyy çok güzell bu yaa inş inşşş
kız ne erken uyumasııı bebek yapmaya çalışıoruz..yarın c.tesii bu gece sabahlar olmasınnn
yavrum teknık bır hatamı yapıyorsun :)
isyan kaç aydır denemedesiniz bebek olayını doktora gittin mi hiç
allahım burada 1 dk bıle duramam ne kadar terbıyesızsın
akıllı kadınsınn vesselammm...benimde bahsettiğim buydu..onlar daha çömez olcaklar ne dersem yaparlarrr
ayyy çok güzell bu yaa inş inşşş
kız ne erken uyumasııı bebek yapmaya çalışıoruz..yarın c.tesii bu gece sabahlar olmasınnn
ben gecen pazartesi çekitrdim rahim filmi sorun cıkmadı tüpler acık dedi. hersye normal bendede eşimin azıcık sperm sayısı düişümüş ama sorun yok yinede dedi.gittim canım görünürde bir sorun yok..hormonlar yumurlamam normal görünüyor...
eşimin sperm testide normal çıktı.. doktor 4-5 ay gelme olmazsa o zaman rahim filmi çekelimm dediii...
bilmiyorumm canım yaa..ben gecen pazartesi çekitrdim rahim filmi sorun cıkmadı tüpler acık dedi. hersye normal bendede eşimin azıcık sperm sayısı düişümüş ama sorun yok yinede dedi.
neden olmuyor o zman bebişimiz yaa
evet canım sadece adet agrısından biraz fazla agrı cekiyorsun o kadar . ertesi güne geciyor sancın dayanılmayacak bir sanci değil inanbilmiyorumm canım yaa..
bende takıyorum kafama işte..
ama senin ne güzel rahim filmi temiz çıkmış..
anestezi ilemi çektirdin o filmi..
evet canım sadece adet agrısından biraz fazla agrı cekiyorsun o kadar . ertesi güne geciyor sancın dayanılmayacak bir sanci değil inan
özelde cektirdim canım 110liraya cektirdim benne kadara çektirdin özeldemi yaptırdın şekerimm..
ben anestezi ile çektircem ama 1-2 ay bekleyeyim dedim..kısmet bakalım artık..
valla bilmiyorumm...siteme taşınan arkadaşım var ya o anlatcaklmış bana nasıl yapıldığını..
en pozisyon hatasıo yapıyormuşum..gideyimde öğreneyimm bariii
özelde cektirdim canım 110liraya cektirdim ben
kendini ziyan etme uygulamalı gösterirse görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?