inşallah cnmmmannesi istanbulda yanlız başınaa antonyomm ben alıyorum ihtiyaclarınııı iştee birbirimize yetmeye calışıorum kuzum bnm yaa
![]()
enn güzelii balıımmm allahım mutluluğunuzu daim etsiinnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah cnmmmannesi istanbulda yanlız başınaa antonyomm ben alıyorum ihtiyaclarınııı iştee birbirimize yetmeye calışıorum kuzum bnm yaa
![]()
enn güzelii balıımmm allahım mutluluğunuzu daim etsiinnnn![]()
amin cnm asya sultan naapıo![]()
içerde şarkı sölüyor pazara gidelim bir ekmek alalaıımm pazara gidip bir ekmek alıp happıu huuppur yiyeliimmm nasıl amaa![]()
kimseler yok sanırım kuzuum herkes başka yerlerdemi geziniyor napıyorr![]()
yok bu suratsızmış pekk :)))))))))))) benimki hep güler sıpammm![]()
ağlıo bu ama bu da çok şeker gülen sıpalar candır can![]()
yani kızım die demiyorum görsen gerçekten çok tatlı yafuuu![]()
eminim öledir cnmmm
yılbasında napıosunnnnuz![]()
eşimin kardeşleri ile toplaşıp oyun falan oynuyoruz bizim adamlar iki tek atarlar evde takılırız biz hep ama çok eğleniyoruz 5 kardeşler maşallah bir araya gelince ordu gibi oluyoruz![]()
ay ne güzel cnm yaaa bizde antonyoml birgün böleolacakmıyız acaba gerçi oda 2 kardeş bende![]()
olursunuz tabikide inşallah kuzuumm siz ne yapacaksınız bakalım var mı plann
valla daha bişi planlamadık amaa ben antonyonun arkadaslarını ve eşlerini çağırayım diyorum antonyonun evine hep beraber bişiler yparız ama daha konusmadıkk
kocaaman bir sofra kurarımmmm aparatif şeyler ceerez çikolataaa viski rakı vs sigara böreğiiiiii meze tarzı şeyler![]()
modellere baktınız mı kızlarrr![]()
tamam işte mikemmel bir plan yanii gayet begendiimm dım tıss dım tııss![]()
modellere baktınız mı kızlarrr![]()
baktıım ben kuzuum çok begendiiimmm yazdım sana ama burda yoktun görmedin sanırımm ellerine emeğine sağlık anneciğinin![]()