• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

kızlar ben kahvaltıya kaçıorumm görüşürüz birazdan :29:

ggüüüünaayydınnlaaarrr sizeeeee :24::71:

geçen haftadan bugüne 2.5 kilo vermişim çok mutluyum yaşasınnnnnn :92:

evet cnm çok hoş olur benceee deeee her yeri kırmızı süslerlee süsleee ve siyahhh siyah şamdanlara kırmızı mumlar yakkkk odanın her yerinde bu mumlardan olsunnnn oda loş ışık olcakk müzik çok önemli tabiii romantik rahatlatıcı bir müzik :23::23:

sorasııııııı zaten gelir cnmmmm güzel sözler söyleyin birbirinize kutlaa sevdiğiniii onunlaaaa ölene dek bu şekilde olmayı hayal ettiğini söleee :69:

o olmayıncaaa hayatın tadının tuzunun olmadıgını söleeee deki onaaa benim ki bu sözü çok begenmişti ben sözlü söledim sen pastasına aynen bu şekilde yazdır cnmm :69:

senin en güzel yanın ??? merak edecek ne oldugunu soracak zaten sana :1::1:

sende kulağına eğil yavasca fısıldaaa senin en güzel yanın BENİM YANIM SEVDİĞİMMM :69: Gör bak nasıl mest oılacakkk :1::1:
yaaa çok sevimli valla jülıa sen baya romantiksinn :54:
Günaydın Kızlarrrrr :12::12::12:

günaydın eylülüm nasılsınn :3:

iflağım çatladı bee :9::9: kızlarr arkadaşlarınızaa , çevrenizde yaptırmayı düşünen varsa önerin lütfen kurabiyelerimizii :17::17:

yaaa çok sevimli valla jülıa sen baya romantiksinn :54:

tipik bir boğa burcuyum cnmm değermi bilsin enişteniz demiii :1::1:

romantizimmm sverimm :16:

adına şiirler yazarımmmm bu sene ki yasgününde öyle bişi yapcam meselaaa pastasına adının basharflerinden bir şiir yazdırcammm şuan için onu düşüorum ama daha iyi bir fikir bulursammm değişebilir tabi :16::16:

piyonum bende sıkı diyete gircem sen neler yapıosun cnmmm :16:

canım sen beni sorma nolur. bende bi iştahsızlık başladı bu ex yüzünden sadece öğle yemeği yiyorum sabah kahvaltısı ve akşam yemeğim yok. bu gidişle metabolizma error verecek. ama yinede kilo verdim diye seviniyorum işte ben.
en güzeli bir iyetisyen yada beslenme uzmanından destek alarak yapmak. ben sadece krizi fırsata çevirdim şu anda.

diyet yapmam laızm ama tabiki. boşandıktan sonra an itibarıyle 6 kilo vermiş oldum. yani son 1 yılda tam 10 kilo verdim heyyooooo:32:

Bende geldim :52::52::52::52::52:

Hoşgördüm kızlar
iyiyim Allaha şükür ne yapalım calısıyoruz para kazanıyoruz :)
bu akşama peynirli börek

Back
X