• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

iyiyim canım sen nasılsınnn :16::16:

çok şükür eylülüm,akşam ayıp demesi mercimekli köfte yedim :56: ,sandım ruhumu teslim ediyom,anaaaa bir bilen de yeme demedi,hala taşşş gibii midem,soda içiyomm,face adresini mesaj atsana akşam incelim şu kubrabiyelerri :32:

Niye beni takmıyorsun :63::63::63::63::63::63: :4::4::4:
ilgi alanın değilse çevrene söyle hıııhhhhhhh :19::19::19::25::25::25:
çok şükür eylülüm,akşam ayıp demesi mercimekli köfte yedim :56: ,sandım ruhumu teslim ediyom,anaaaa bir bilen de yeme demedi,hala taşşş gibii midem,soda içiyomm,face adresini mesaj atsana akşam incelim şu kubrabiyelerri :32:

ahahah çok mu yedin kiiii :52::52:

bir daha yeme öyle şeylerr :21::21::21::21:

tamam canım atarım birazdan :16::16:

canım hoşgeldinnn . gecmiş olsun suan bende mercimekli köfte yiyorum tesadüfff:) cannım ıhlamur kaynat onun iç içine limon sık biraz azıcıkda bal koy yarım saate etkisini gösteriri iyi gelir yumusatır mideni.

Back
X