günaydın canlarr
Günaydın cnm eylülde ban yemiş yaaaa eneeee ne oluo be yaprak dökümü var kk da
üzüldümm aa evet baktım hesap pasif ,bir süre sonra mı açılıyii yoksa yeniden mi üye olcakk
Selam kizlar hayırlı akşamlar.nasilsiniz.dun isyan buyun eylül ne oluyor böyle banlaniyor herkes
Iyiyim juliam cay demledim cay icicem aklimageldiniz bakiyim kimler var dedim bi selam vereyim dedim.sen nasilsin juliam
Ne güzel olurdu canim valla bol muhabbetli. Topik sessiz bugunlerde.
Nasil antonya ile araniz julim hersey yolunda mi
yolunda çok şükür cnmmbir sıkıntı yok olmasın zaten artık ya ben cok üzülüorumm
O da seni vok özlüyordur canim emin ol.ayni evde olmak yan yana olmak cok guzel sevdiginle.insallah rabbim tez vakitte sizide mutlu bir yuvaya koyar
Oyle oluyor canim ben evlenmeyi huc düşünmüyordum.390 dan asagi asla evlenmem diyirdum ama birgun esim ciktu karsima ve evlendik 2 sene sibra. Belli olmuyor ilk evlendigimde cocuk istemiyodum asla dedim.6 ay oncesinde iciime oyle sevgisi düştü ki ...o yüzden vakti saati gelince istiyor insan.sevdigi ile yan yana olmayi onun senden uzakta ne yaptigi bilmeden duramaz oluyor bazen insan
O an zaten i aani mahvediyor ben hep aglardim birakma beni diye.evlenincede inana bana annenin evini ozluyorsun hemde cokkkkkkk.
Ilk zamanlar zorlaniyor insan ama so5bra evliligin agirligi bir evin sorumlulugu düşüyor insanin omuzlarina.insallah kisa surede yuvaniza kavusursun sevdiceginle juliam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?