julia ve melekleri

Iyiyim juliam cay demledim cay icicem aklimageldiniz bakiyim kimler var dedim bi selam vereyim dedim.sen nasilsin juliam

Iyiyim juliam cay demledim cay icicem aklimageldiniz bakiyim kimler var dedim bi selam vereyim dedim.sen nasilsin juliam

herkes bnlandı kimseler yok cnm bende iyiyim cnm çay döktüm çay içiorummm gel beraber içelim

O da seni vok özlüyordur canim emin ol.ayni evde olmak yan yana olmak cok guzel sevdiginle.insallah rabbim tez vakitte sizide mutlu bir yuvaya koyar

inşallah cnm bir düzenim bi ailem olsun çok istiorum artık bu seneye kadar hiç böle bişi aklıma bile gelmiordu ama artık yuva istiorum ve en öenmlisi deee anne olmak çok istiorum

Oyle oluyor canim ben evlenmeyi huc düşünmüyordum.390 dan asagi asla evlenmem diyirdum ama birgun esim ciktu karsima ve evlendik 2 sene sibra. Belli olmuyor ilk evlendigimde cocuk istemiyodum asla dedim.6 ay oncesinde iciime oyle sevgisi düştü ki ...o yüzden vakti saati gelince istiyor insan.sevdigi ile yan yana olmayi onun senden uzakta ne yaptigi bilmeden duramaz oluyor bazen insan

Çok şükür biz sürekli görüşebilioruz amaaa aynı evde olmak aynı yatakta uyumak beraber film seyretmek bişiler paylaşmanın tadı gerçekten muhteşem
oturuoruz beraber film izlioruz şakalaşıoruz sora vakit geliyor beni eve bırakıo işte o an yok mu o andan nefret ediorummm

O an zaten i aani mahvediyor ben hep aglardim birakma beni diye.evlenincede inana bana annenin evini ozluyorsun hemde cokkkkkkk.

O an zaten i aani mahvediyor ben hep aglardim birakma beni diye.evlenincede inana bana annenin evini ozluyorsun hemde cokkkkkkk.

bırakma beni desekde bişi değişmiyor eve dönmek zorundayım cnmmm mutlaka özlenir amaaa bi yerden sora kendimi ve ailemi düşünmem gerekecek anneme de tabiki gelip gideriz cnmm

Ilk zamanlar zorlaniyor insan ama so5bra evliligin agirligi bir evin sorumlulugu düşüyor insanin omuzlarina.insallah kisa surede yuvaniza kavusursun sevdiceginle juliam.

Ilk zamanlar zorlaniyor insan ama so5bra evliligin agirligi bir evin sorumlulugu düşüyor insanin omuzlarina.insallah kisa surede yuvaniza kavusursun sevdiceginle juliam.

inşallh cnmmm gece gece dertlendim geneeee yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…