• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Günaydın kızlarrrr
d23711ffe2757aba185f84f63afc79a5.gif

hayırlı cumalarrr :12::12::10:

günaydınnlarrrrrr:21::21: miss gibi yağmur yağıyor evde olup sıcacık kahvaltı etmek vardııı:30::30:

evetttttt :30::30:

napıyosun görüşemedikkk :102::102::102::102::102:

yaa sorma 1 haftadır çok fenaydım..
9-10 saat uyuyorumm ama sanki 1 saat uyumuş gibi uykusuz ve halsizdimm..
bugün biraz daha iyiyimm..
geldimm yaneeee:8::8:

yaa sorma 1 haftadır çok fenaydım..
9-10 saat uyuyorumm ama sanki 1 saat uyumuş gibi uykusuz ve halsizdimm..
bugün biraz daha iyiyimm..
geldimm yaneeee:8::8:

niye öyle oldunnn :28::28::28:

benim de dünn ban açıldı geldim :1::1:

bende uyumak istiyorumm :39:

niye öyle oldunnn :28::28::28:

benim de dünn ban açıldı geldim :1::1:

bende uyumak istiyorumm :39:
valla bilmiomm eylülümm neden öle oldummm...
ayy şu smyleı gördümm canım mandaline çektiiii:56::56:

valla bilmiomm eylülümm neden öle oldummm...
ayy şu smyleı gördümm canım mandaline çektiiii:56::56:

mandalina mı :9::9:

mandalina yokk çiziviç var yicen miiiii :125::125::125::131:

yok yok istemiommmm:19::19::19:mandalinaaa istiommmmmm:56::56:

boşver şimdi mandalinayı bak sana ne dicem :9::9::9:

sevdiceğin ablasının nişanında bak şu tarzda gömlekten altına da bu tarzda etek giysem sence nasıl olur :21::21::21:

$Ekran Alıntısı.webp $he.webp

nişan nasıl olcak şekerimm..salonda oynamalı falanmı yoksa evdemi:44::44:

eğer evde ise çok güzel olur..ama salounda ise biraz daha abiyemsi olabilir...

salon da olucak müzk falan olur ama oynamalı olmıycak canım , çok fazla abartmak istemiyorum hani kendi kendine gelin güvey olmuş gibi :1::1: bir de daha bunun düüğünü var hem , nişan için bu tarz bana çok güzel gider diye düşündüm hem çok abartı değil hemde şık sence de öyle değil mii :4::4:

bu arada gömlekteki kız ne kadar güzel yaaaa :41::41::1:

salon da olucak müzk falan olur ama oynamalı olmıycak canım , çok fazla abartmak istemiyorum hani kendi kendine gelin güvey olmuş gibi :1::1: bir de daha bunun düüğünü var hem , nişan için bu tarz bana çok güzel gider diye düşündüm hem çok abartı değil hemde şık sence de öyle değil mii :4::4:

bu arada gömlekteki kız ne kadar güzel yaaaa :41::41::1:

tatlımm olur olur oynamalı falan değilse güzel olur..sanada çok yakışırr bebeğimmm:16::16:

tatlımm olur olur oynamalı falan değilse güzel olur..sanada çok yakışırr bebeğimmm:16::16:

benimki de çok abartılı giyinme dedi sinirimi bozdu :20::20: sonra bizi nişanlanıcak sanmasınlar flaan diyo :9::9::9:

bir de gidip gidemeyeceğim kesin değilll aynı şehirde olmadığımız içinnn ama gitmeyi çook istiyorum :25::25:

benimki de çok abartılı giyinme dedi sinirimi bozdu :20::20: sonra bizi nişanlanıcak sanmasınlar flaan diyo :9::9::9:

bir de gidip gidemeyeceğim kesin değilll aynı şehirde olmadığımız içinnn ama gitmeyi çook istiyorum :25::25:

davet ederse kv ve eşin izin verirse git kuzucummmm..:34::34:

davet ederse kv ve eşin izin verirse git kuzucummmm..:34::34:

eşim kim kız :53:

dur daha sözlü nişanlı bile değilizzz :25::25::1:

kv annemi tanıdığı için annemi arayıp davet edicek ama annem de mırın kırın ediyo ben ne olursa olsun gidecem dedim :9::9:

eşim kim kız :53:

dur daha sözlü nişanlı bile değilizzz :25::25::1:

kv annemi tanıdığı için annemi arayıp davet edicek ama annem de mırın kırın ediyo ben ne olursa olsun gidecem dedim :9::9:

ayy annen dicektimmm:17::17:

ayy annen dicektimmm:17::17:

hiii annemle gidicez iştee ama gidemezsek bilmiyorum aynı şehirde olsaydık zaten giderdim kendim dee :26::26:

aslında onların oturduğu şehirde kuzenlerım akrabalarım var bır gun oncesınden kuzenlerime gidip kalıp nişanada kuzenımle gidebülürüm :32::32:

ama işte babama ne diyecez oda var kim bu nişan için gidiyosun flan olayı olursaa :45::45::1:

hiii annemle gidicez iştee ama gidemezsek bilmiyorum aynı şehirde olsaydık zaten giderdim kendim dee :26::26:

aslında onların oturduğu şehirde kuzenlerım akrabalarım var bır gun oncesınden kuzenlerime gidip kalıp nişanada kuzenımle gidebülürüm :32::32:

ama işte babama ne diyecez oda var kim bu nişan için gidiyosun flan olayı olursaa :45::45::1:

aneeee babana güzel bir bahane bul o zaman şekerimmm:12::12:

aneeee babana güzel bir bahane bul o zaman şekerimmm:12::12:

aslında kalıma şey geldi :27::27: biz kuzenımle ılkokulda aynı okuldaydık ilkokul arkadaşımız nişanlanıyo bende gitmek istiyorum falan mı desem ne yapsam :52::52:

Back
X