• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

kimseler yok ben cıkıyorum kızlar :ssz::ssz:

iyiyim canım :54: işteyim açlışıyorum sabah baya yoğundu i saatir falan kk dayım .. sen napıon nasıl gidiyo

bende işteyim cnm aynen bende yoğun oluorummm boşluk buldukça gelmeye calışıorum burayaa :16::16:

ne iş yapıosun cnm sen :16:

canım inşaat.. hesap kitap proje şantiye vs vs.. öyle biraz yorucu ve ağır.. :50:

ayyyyyy o zman meslektas sayılırız bende yapı market işletiorum artık muhasebe artı insaat düşün ne kaa yorgun düşüorum :5:

ayyyyyy o zman meslektas sayılırız bende yapı market işletiorum artık muhasebe artı insaat düşün ne kaa yorgun düşüorum :5:

aa çok güzel canım yaa.. ne güzzel tesadüf..tahmin edebiliyorum canım. ürün yelpazeniz ne canım ? hırdavat mı sanayi mi ?

julia gittin heralde canım yada benim internet kafayı yedi.. dönünce konuşuruz.. byee byee

aa çok güzel canım yaa.. ne güzzel tesadüf..tahmin edebiliyorum canım. ürün yelpazeniz ne canım ? hırdavat mı sanayi mi ?
Cnm bizde bir evin icinde hayal edebilecegin hersey var seramiginden laminantina bataryasina dolabina hersey kalem cok fazlaa :16:

julia gittin heralde canım yada benim internet kafayı yedi.. dönünce konuşuruz.. byee byee

Cnmmm magaza oldugu icin bnm durdugum yer musteri aniden geliyor ani cikislarim o yuzden kusura bakma kuzun ben burdayim suan :16:

ben geldimmm :3::3::3:

izinliyim bugün :52:

işlerimi bitirdim mağazaları dolaştım sonra yoruldum baya geldim eve :1::1:

napıyosunn :21::21:

bende saat 5 olsunda antonyoya yemek götüreyim diee bekliorum :52:

Back
X