Çok dertliyim.
neden dertlisiniz bence üzülmeyin her şeyin bir çaresi vardır
nedennn ne olduu
2 aydır maaş alamıyorum.İş arıyorum bulamıyorum Erkek arkadaşım hayatında ben varsam arkadaşın falan olmayacak kızım diyor Anlatıyorum anlamıyor aaa dostlar
iş konusunda sıkma canını allah elbet bir kapı açıcaktır hayırlısı olsun bulursun inşallah
erkek arkadaşına söyleyecek bir şey bulamıyorum hepsi odun çünkü bunların
günaydın kız napıyosungünaydınlar
İnşallah canım yok ama herkese söyledim bir haber yok.Odunlar evet, bir de hediye alcam yarın yıldönümümüz ama para yok komedi
günaydın kız napıyosun
inşallah olur canım
hııımm önceden isteseydin ya ailenden falan canım ne yapıcaksın şimdi :44:
günaydın bacımm,napim valla iş güç,sen yine buralardaa,iyi misin herşey yolunda mıı ?? beni tahmin edersin bi iyi bi kötü
günaydın kız napıyosun
inşallah olur canım
hııımm önceden isteseydin ya ailenden falan canım ne yapıcaksın şimdi :44:
günaydın salvocum,yeni karşılaştık sanırım ama sevgilin maçoya bağlamış anladığım kadarıyla,ahhhhhhhhhhhhhhhhh bu irrkekler,sıkma canını,inan hiçç değişmiyilerGünaydın
hımmm evet öyle tabii olunca alırsınİşte ben dedim alırım kesin maaşı kaldı öyleOlmadı başka zaman alırım önemli olan niyet di miiii
günaydın bacımm,napim valla iş güç,sen yine buralardaa,iyi misin herşey yolunda mıı ?? beni tahmin edersin bi iyi bi kötü
günaydın salvocum,yeni karşılaştık sanırım ama sevgilin maçoya bağlamış anladığım kadarıyla,ahhhhhhhhhhhhhhhhh bu irrkekler,sıkma canını,inan hiçç değişmiyiler
günaydın salvocum,yeni karşılaştık sanırım ama sevgilin maçoya bağlamış anladığım kadarıyla,ahhhhhhhhhhhhhhhhh bu irrkekler,sıkma canını,inan hiçç değişmiyiler
hımmm evet öyle tabii olunca alırsın
Evet sorma ya anlamıyorum ben yani derdi ne.
Sinir etmeye devam ederse almıcam zaten
tatlımmm anlamıycak bişey yok bu familya işte huysuzluğu,vurdumduymazlığı,hödüklüğü,odunluğu ile bilinir,ama asıl ilginç olan biziz,düşünsene seviyoz bunları,eve alıyoz,besliyozzzEvet sorma ya anlamıyorum ben yani derdi ne.
Sinir etmeye devam ederse almıcam zaten
tatlımmm anlamıycak bişey yok bu familya işte huysuzluğu,vurdumduymazlığı,hödüklüğü,odunluğu ile bilinir,ama asıl ilginç olan biziz,düşünsene seviyoz bunları,eve alıyoz,besliyozzz,şaka tabi,iyi ki varlar yine... e biz de az cadı değilizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?