julia ve melekleri

neden dertlisiniz bence üzülmeyin her şeyin bir çaresi vardır

nedennn ne olduu

2 aydır maaş alamıyorum. İş arıyorum bulamıyorum Erkek arkadaşım hayatında ben varsam arkadaşın falan olmayacak kızım diyor Anlatıyorum anlamıyor aaa dostlar

2 aydır maaş alamıyorum. İş arıyorum bulamıyorum Erkek arkadaşım hayatında ben varsam arkadaşın falan olmayacak kızım diyor Anlatıyorum anlamıyor aaa dostlar

iş konusunda sıkma canını allah elbet bir kapı açıcaktır hayırlısı olsun bulursun inşallah

erkek arkadaşına söyleyecek bir şey bulamıyorum hepsi odun çünkü bunların

iş konusunda sıkma canını allah elbet bir kapı açıcaktır hayırlısı olsun bulursun inşallah

erkek arkadaşına söyleyecek bir şey bulamıyorum hepsi odun çünkü bunların

İnşallah canım yok ama herkese söyledim bir haber yok. Odunlar evet, bir de hediye alcam yarın yıldönümümüz ama para yok komedi

günaydın kız napıyosun

inşallah olur canım

hııımm önceden isteseydin ya ailenden falan canım ne yapıcaksın şimdi :44:

İşte ben dedim alırım kesin maaşı kaldı öyle Olmadı başka zaman alırım önemli olan niyet di miiii

günaydın kız napıyosun

inşallah olur canım

hııımm önceden isteseydin ya ailenden falan canım ne yapıcaksın şimdi :44:
günaydın bacımm,napim valla iş güç,sen yine buralardaa,iyi misin herşey yolunda mıı ?? beni tahmin edersin bi iyi bi kötü
günaydın salvocum,yeni karşılaştık sanırım ama sevgilin maçoya bağlamış anladığım kadarıyla,ahhhhhhhhhhhhhhhhh bu irrkekler,sıkma canını,inan hiçç değişmiyiler

Son düzenleme:
İşte ben dedim alırım kesin maaşı kaldı öyle Olmadı başka zaman alırım önemli olan niyet di miiii
hımmm evet öyle tabii olunca alırsın

iyiyim bende çalışıyorum canımm

olsun olsun güzel duygular bunlarr

Evet sorma ya anlamıyorum ben yani derdi ne.

Sinir etmeye devam ederse almıcam zaten
tatlımmm anlamıycak bişey yok bu familya işte huysuzluğu,vurdumduymazlığı,hödüklüğü,odunluğu ile bilinir,ama asıl ilginç olan biziz,düşünsene seviyoz bunları,eve alıyoz,besliyozzz ,şaka tabi,iyi ki varlar yine... e biz de az cadı değilizz

Aslında vurdumduymaz bir insan değil ama rol yapıyor işte Yarın yıl dönümümüz ikimizde çulsuzum ahaha çok güzel

Yaa bu imzada mı sorun var anlamadım yarın 1 sene oluyor ama 1 sene 4 gün diyor

Aleyküm selam juli

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…