dünden kalan pilavımı yiyeceğim akşama annem yanına bir şey ekler mi bilmem
pöffff begenmedim kıymalı yumurtayıııı sabah yumurta yedim böğğ geldi zaten hamileyken yemekten başka bişe bul bana
kıyamam kızz hamiş var burda
bizde plan değişikliği olduuuu susurluga alışverişe gidioz antonyo ve arkadası arkadasının karısı
bi yemek yeriz sora alışveriş sorada geri döneriz
hamişşş fena acıktı valla yemek muhabbetinden :)))) ne yesemm acabaa daha evdede bişe yok gitcem asya hanımı alcam gelcem de pöff ölecek içerdeki minnak açlıktan
hamişşş fena acıktı valla yemek muhabbetinden :)))) ne yesemm acabaa daha evdede bişe yok gitcem asya hanımı alcam gelcem de pöff ölecek içerdeki minnak açlıktan
şimdi antonyo aradaı beni küfteci yusufa gitcez
ahahaah şey gibi oldu an be an olay yerinden bildiriyorum
iyi bakalımm benım antonyo da haftasonu gelicek sanırım gelirse gezeriz bizdeee
vah vahh öyle demeee
eve dönerken bir şeyler al barii canımm :131::131::131:
kızlar keyfim pek bi yerinde bugün
siz nasılsınız?
vuuuu süpermişşş gesmeler tosmalar yeekler yemiştik bizde bi oğuzla tatil dönüşü orda köfte
kızlar keyfim pek bi yerinde bugün
siz nasılsınız?
bu hamişlik zor iş arkadaş acıkıyorum canım bişe yemek istemiyo yemeklerle hiç aram yokk napıcam bilemedimm
hayırdır cnmmm bnnnmm
aynennn cnmmm benimmmgezcez bakalımmm
şükür canım iyiyim ne olsunnnkızlar keyfim pek bi yerinde bugün
siz nasılsınız?
ahahaah çıbanın başı sendin demekaynennnn cnmmm ben kaldırdım ayağa herkesiii ama antonyo kaza yaptı ya ahtım var dedi fakir bir çocuk giydircem gidip bişiler alayım arkadasla dediii o zaman bizde gelcez dediimmmm
hemen arkadası aradımmmmo da dünden razııııııı hemen tmm dediiii eheheheheh kalktık ayağaaa bakalım ne oolcakkkk
aynen gelsin ve seni gezdirsinnnnn
bu hamişlik zor iş arkadaş acıkıyorum canım bişe yemek istemiyo yemeklerle hiç aram yokk napıcam bilemedimm
şükür canım iyiyim ne olsunnn
ahahaah çıbanın başı sendin demek
olsun değişiklik olur sizede hem
gezdirsin valla gelicek herhalde hala bişey demedi bana ama :26::26:
allah allahhh
heee bnm tabiiiii yeter evde oturmaktan gına geldiiii fazla evde oturunca birbirimizi yiyoz didişiozevli olmak zor zaanat evli arkadaslar nasıl basarıo bunu yaaaa
bilmem kiii o da doğru yaa
kız sen ailenle yaşamıyor musun rahatça gidebiliyosun anlaşılann
inş bi aksilik çıkmaz cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?