julia ve melekleri

dünden kalan pilavımı yiyeceğim akşama annem yanına bir şey ekler mi bilmem

bizde plan değişikliği olduuuu susurluga alışverişe gidioz antonyo ve arkadası arkadasının karısı

bi yemek yeriz sora alışveriş sorada geri döneriz

bizde plan değişikliği olduuuu susurluga alışverişe gidioz antonyo ve arkadası arkadasının karısı

bi yemek yeriz sora alışveriş sorada geri döneriz

ahahaah şey gibi oldu an be an olay yerinden bildiriyorum

iyi bakalımm benım antonyo da haftasonu gelicek sanırım gelirse gezeriz bizdeee

hamişşş fena acıktı valla yemek muhabbetinden :)))) ne yesemm acabaa daha evdede bişe yok gitcem asya hanımı alcam gelcem de pöff ölecek içerdeki minnak açlıktan

oyyyy kıyamammm kız o zaman melemen yap kolay hem

hamişşş fena acıktı valla yemek muhabbetinden :)))) ne yesemm acabaa daha evdede bişe yok gitcem asya hanımı alcam gelcem de pöff ölecek içerdeki minnak açlıktan

vah vahh öyle demeee

eve dönerken bir şeyler al barii canımm :131::131::131:

kızlar keyfim pek bi yerinde bugün
siz nasılsınız?

ahahaah şey gibi oldu an be an olay yerinden bildiriyorum

iyi bakalımm benım antonyo da haftasonu gelicek sanırım gelirse gezeriz bizdeee

aynennnn cnmmm ben kaldırdım ayağa herkesiii ama antonyo kaza yaptı ya ahtım var dedi fakir bir çocuk giydircem gidip bişiler alayım arkadasla dediii o zaman bizde gelcez dediimmmm

hemen arkadası aradımmmm o da dünden razııııııı hemen tmm dediiii eheheheheh kalktık ayağaaa bakalım ne oolcakkkk

aynen gelsin ve seni gezdirsinnnnn

kızlar keyfim pek bi yerinde bugün
siz nasılsınız?
şükür canım iyiyim ne olsunnn
ahahaah çıbanın başı sendin demek
olsun değişiklik olur sizede hem

gezdirsin valla gelicek herhalde hala bişey demedi bana ama :26::26:
bu hamişlik zor iş arkadaş acıkıyorum canım bişe yemek istemiyo yemeklerle hiç aram yokk napıcam bilemedimm

allah allahhh

şükür canım iyiyim ne olsunnn

ahahaah çıbanın başı sendin demek
olsun değişiklik olur sizede hem

gezdirsin valla gelicek herhalde hala bişey demedi bana ama :26::26:

allah allahhh

heee bnm tabiiiii yeter evde oturmaktan gına geldiiii fazla evde oturunca birbirimizi yiyoz didişioz evli olmak zor zaanat evli arkadaslar nasıl basarıo bunu yaaaa

heee bnm tabiiiii yeter evde oturmaktan gına geldiiii fazla evde oturunca birbirimizi yiyoz didişioz evli olmak zor zaanat evli arkadaslar nasıl basarıo bunu yaaaa

bilmem kiii o da doğru yaa

kız sen ailenle yaşamıyor musun rahatça gidebiliyosun anlaşılann

bilmem kiii o da doğru yaa

kız sen ailenle yaşamıyor musun rahatça gidebiliyosun anlaşılann

ailemle yasıorum cnmm gidiorum ama fazla kalmıorum 1 saat sora dönüorummm su ara fazla gittim basamıodu ya ayagının üstüne onun ailesi istanbuldaaa mecbur kaldım yanii yoksa normal sartlardaaa gitmiorum cnm sadece pazar kahvaltısı yapıoruz beraber

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…