Aman salla cnm yaaaa döv indir tepesine terligi
Adın ne
deşifre etmek istemiyorum adımı da.. neden sordun merak ettimgenelde forumda küt diye isim sorulmazda:44::44:
Yok canım kendi akrabalarımdan biri.İnsana ne geliyorsa yakınlarından geliyor
Bilmem öylesineMuhabbet olsun
Dilşahcığım mesajı unuttun mu
Desene kıza ayağını sürtmeni bekliyorum..
hihihihii :) oyun bölümünde görmüştüm seni. gerçekten fotoğrafla uğraşıyor musun?
HayırSadece çok fotojenik olduğumu söylerler. Avatarı beğendiğim için koydum sadece
Acaba garanti olsun diye kafasınımı sürtsem ben
HayırSadece çok fotojenik olduğumu söylerler. Avatarı beğendiğim için koydum sadece
Şu fotojenik olanlara çok özeniyorum ya ben hep maymun gibi çıkıyorum fotoğraflarda
Bazıları öyle güzel öyle doğal çıkıyorlar ki bunun sırrı ne bilemedim
içindeki canavara dur de stiiha dur diyemez mapus köşelerine düşersen söz sana temiz don yollicam
anladım
Benim bi arkadşım var kız çok zayıf ,ama fotolarda öyle dolgun ve güzel çıkıyor ki hep hayran kalıyorum ona.Hani çirkin olduğundan değil ama fotolarda bi ayrı güzel çıkıyor ya demek ki kameralar yüz seçiyor :)Beni fotoğrafta ve gerçekte gören herkes fotoğrafta daha farklı çıkmıştın diyorHeralde gerçekte daha çirkinim
Ah dilşahımmmtemiz donlarımı fanilarımı eksik etmeyesin emi
Nede olsa insanlık adına hayırlı bir iş yapacağım
kız evlensen bu sefer çocuk için sıkıştırır senii
Bak şimdi bu beni dahada isteklendirdi.Kesinlikle kurtulmalıyım
beklee ozaman suça teşvikten bende yanına geliyorumculiii bize temiz don gönderr
Ahahahagel gel ama culiye bel bağlama o antoyosuna gittiği an bizi unutur bizde allahın mahpusunda don don diye yollara bakarız
stil nasılda tanıosun bacım beni antonyom bi yana dünya bi yana
bana romantik bir şarkı söleyin leynn
Bırakta o akdar tanıyayım kuzu
Bilmem sebebini ama bu aralar deniz üstünde fener şarkısı çok hoşuma gidiyorRomantik mi değil mi pek kestiremediğim bi şarkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?