julia ve melekleri

Hayır Sadece çok fotojenik olduğumu söylerler. Avatarı beğendiğim için koydum sadece

Şu fotojenik olanlara çok özeniyorum ya ben hep maymun gibi çıkıyorum fotoğraflarda

Bazıları öyle güzel öyle doğal çıkıyorlar ki bunun sırrı ne bilemedim

Şu fotojenik olanlara çok özeniyorum ya ben hep maymun gibi çıkıyorum fotoğraflarda

Bazıları öyle güzel öyle doğal çıkıyorlar ki bunun sırrı ne bilemedim

Beni fotoğrafta ve gerçekte gören herkes fotoğrafta daha farklı çıkmıştın diyor Heralde gerçekte daha çirkinim

içindeki canavara dur de stii ha dur diyemez mapus köşelerine düşersen söz sana temiz don yollicam

anladım

Ah dilşahımmm temiz donlarımı fanilarımı eksik etmeyesin emi

Nede olsa insanlık adına hayırlı bir iş yapacağım

Beni fotoğrafta ve gerçekte gören herkes fotoğrafta daha farklı çıkmıştın diyor Heralde gerçekte daha çirkinim
Benim bi arkadşım var kız çok zayıf ,ama fotolarda öyle dolgun ve güzel çıkıyor ki hep hayran kalıyorum ona.Hani çirkin olduğundan değil ama fotolarda bi ayrı güzel çıkıyor ya demek ki kameralar yüz seçiyor :)

Son düzenleme:
Culi facelerde fink atmaktan topiğine bile gelmiyor kaldı bize don getirecek peh

Ahahaha gel gel ama culiye bel bağlama o antoyosuna gittiği an bizi unutur bizde allahın mahpusunda don don diye yollara bakarız

stil nasılda tanıosun bacım beni antonyom bi yana dünya bi yana

bana romantik bir şarkı söleyin leynn

stil nasılda tanıosun bacım beni antonyom bi yana dünya bi yana

bana romantik bir şarkı söleyin leynn

Bırakta o akdar tanıyayım kuzu

Bilmem sebebini ama bu aralar deniz üstünde fener şarkısı çok hoşuma gidiyor Romantik mi değil mi pek kestiremediğim bi şarkı

Bırakta o akdar tanıyayım kuzu

Bilmem sebebini ama bu aralar deniz üstünde fener şarkısı çok hoşuma gidiyor Romantik mi değil mi pek kestiremediğim bi şarkı

biliorum ve bayılıorum bu şarkıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…