julia ve melekleri

Güc gösterisimi yapiyorsun bana :44:

Kiz sende daldan dala gibi, topikten topige atlar oldun

Çok hızlıyım kanka özgürlük gibisii varmıymışş, ne öyle eskiden tek bi topikte işkence gibi..
Ohhh yaşasınnn özgürlükkk

Sewimm seniii karşimm

[MENTION][/MENTION]

Sen bana kızgın mısın geçen günkü olaydan sonra bana mı öyle geliyor :44::44:
Kizgin degil ama sinir oldum ne anlamda söyledigim belliydi tepkin hosuma gitmedi, ayrica almanya dogumlu oldugumu acikladim,kimi Türkiyede okula gidenler bile benim kadar yazamiyor bence

Çok hızlıyım kanka özgürlük gibisii varmıymışş, ne öyle eskiden tek bi topikte işkence gibi..
Ohhh yaşasınnn özgürlükkk

Sewimm seniii karşimm

Deli yaaaa

Kizgin degil ama sinir oldum ne anlamda söyledigim belliydi tepkin hosuma gitmedi, ayrica almanya dogumlu oldugumu acikladim,kimi Türkiyede okula gidenler bile benim kadar yazamiyor bence

Ben zaten bu duruma birşey dememiştim ki ben almanyada olduğunu bile bilmiyordum sadece yanlış yazmış olduğun için düzelttirdim o kadar. Ben o anlık sert tepki vermiş olabilirim ama anlık birşeydi. :26:

Ben zaten bu duruma birşey dememiştim ki ben almanyada olduğunu bile bilmiyordum sadece yanlış yazmış olduğun için düzelttirdim o kadar. Ben o anlık sert tepki vermiş olabilirim ama anlık birşeydi. :26:

Ona bisey demedim zaten canim tesekkur bile ettim, sonra sakasina dedigim seye tepki verdin
Neyse yaaaa önemli degil o an sinir olmustum

Julia kactane tüttürüyon paketi bitirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…