julia ve melekleri

allahım daim etsin bu işliliğiniiii :))))))))))))))) vallahı ne derler bize bilmem bunları duyunca :1::1::1::1::1::1: ee napalım hayat müşterek yanii dimiii bizde çalışıyoruz:1::1::1::1:

aynen öle cnmmm :27::27:

ama seve seve yapıoruz gene dee onlara herşeyiiiii :16::16:

allah başımızdan eksik etmesin onlrııı :69:

Sürekli bu siteye girerdim bir bilgi alıp çıkardım sonra dedim ki kendime ya ben neden üye olmuyorum ki :)
üye oldum ama çok karışık geldi bana çıkmıştım bugün mail gelmiş evlenme teklifiyle ilgili sonra çözücem ben bu siteyi diye girdim siteye hoş bir site kadınlara özel

bak gördün mü bulmussun bile topiği cnmmm :16::16:

tekrar aramıza hoşgeldin :16::16:

biraz kendinden bahsedermisin bize :16::16::16:

Sürekli bu siteye girerdim bir bilgi alıp çıkardım sonra dedim ki kendime ya ben neden üye olmuyorum ki :)
üye oldum ama çok karışık geldi bana çıkmıştım bugün mail gelmiş evlenme teklifiyle ilgili sonra çözücem ben bu siteyi diye girdim siteye hoş bir site kadınlara özel

hoşgeldin canımm aramızaa:))))))))

Tabiki Didem ben 22 yaşındayım İzmirde oturuyorum 14 eylül 2014 de düğünüm var evliler kervanına katılacağım İnşallah :)[/

Tabiki Didem ben 22 yaşındayım İzmirde oturuyorum 14 eylül 2014 de düğünüm var evliler kervanına katılacağım İnşallah :)[/

ayyyy çok sevindim didemcim allah mutlu mesut etsin ben 6 senedir bu kervandayım darısı başına bende 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum bir tane kızım varr birdee hamileyim çok tazaee:49::1::1::1::1::1:

didemcim daha 2 gün önce serpil de sen gibiiii 2 msjı vardıııı burda onun msjını da çoğalttık bak 80leri geçmiş :16::16:

sora da güzel sohbetlerimiz oldu şimdi herakşam sohbet edioruz burdaa :16::16:

ayyyy çok sevindim didemcim allah mutlu mesut etsin ben 6 senedir bu kervandayım darısı başına bende 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum bir tane kızım varr birdee hamileyim çok tazaee:49::1::1::1::1::1:

aaaaaaaaaaaaaa hamilemisin cnmm :16::16:

hayırlı olsunnn kızın olursa tütü alcam ona :1::1:

Çok sağol canım... Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin İnşallah

$...................webp

kızlar suna bakın :60::60:

Back
X