• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Yuuuh 56 üye bilmem kaç ziyaretçi diyo yine kk'da olay oldu :27::27::27::27:

ousu hatırladım bend geçen gülmekten oldm sen siz bliyo musun hatunlar ous hikayesini:60::60:

Ya hayır onu anlatsana ous artık bi terim olmuş kk da içeriğini bilmiyorum :27::27:

Bencede :19::19: Ben bunlara kızıyorum işte. O değilde konuyu aynı anda 78 kişi okuyor :53:

Bence editörlere konulara müdahale etme yetkisi verilmeli..
Bdv ile ilgili editör konuyu kapatamıyor demi ben kapatamıyor diye biliyorum..

Bunca senelik üyeyim benım daha geçen aylarda oldu banla tanışmam:60: :60:neyse ben hissediyorum banı alacam geyikten dalgadan :60: :60:
umarım ben almam:18:ama geyik yapmadım ki ben:18::19:

Aranızda en peynirlenmiş benim herhalde ceza konusunda çünkü 50 poyintim var :27: bu durumda kaç gün gidiyorum size :9:

Bence editörlere konulara müdahale etme yetkisi verilmeli..
Bdv ile ilgili editör konuyu kapatamıyor demi ben kapatamıyor diye biliyorum..

Bencede verilsin ama bende bilmiyorum :17: Bekret nedir arkadaş ya önce türkçeyi öğrensin. Bozulan şeyin oyuncak olduğunu sanıyor heralde :19:

O ne ki :44::44::44::44::44::44:

Ya hayır onu anlatsana ous artık bi terim olmuş kk da içeriğini bilmiyorum :27::27:

Evet bilenler ous diyo kocalarına erkek arkadaşlarına

Yanlış hatırlamıyosam birisi bdvye konu açmış nici de ambitious'muş

Birisi de demiş ki nee am.biti.ous mu :60::60::60::60::60::60: yarıldımmm yaaaaa ne zaman görsem gülerimmmmm

ambitious'un anlamı da hırslı hevesli başarma isteği olan :27::27::27::27:

Bu olayın gerçek olma ihtimalini düşünebiliyor musunuz ki..

ben düşünebiliyorum ya olmuş yani böyle bişey yakınımdaki birine de artık nasıl bi şey varsa kadında kova gibi mi bilmem ki :27::27: bekret yüzünden evlenen çok misal bi çocuğu bu yüzden fahişenin biriyle evlendirdiler tehditle zorla :5:

Bu olayın gerçek olma ihtimalini düşünebiliyor musunuz ki..

Valla beni hiç enterese etmiyor yapmayı bildiği gibi çekmeyi de bilsin. :19: Hiç acımam

Birisi de demiş ki nee am.biti.ous mu :60::60::60::60::60::60: yarıldımmm yaaaaa ne zaman görsem gülerimmmmm

Sesli gülüyorum şuannnnnnn:52::52::52::52::52::52:

10 puanım bikere banlandım zaten :27::27: sonrası geliyor :60: :60:

aaa o ne yaa :19::19::19:

hani bize :63: :63:

bekret kuzum Bdv de :60:

gel kuzum evde çok var :D ellerimle beslerim seni ya filimin sonuna baktın mı ben uykum gelince yatmıştım

oha aydınlandım şu an ya :60: konunun linki var mı :D

Son düzenleme:
Back
X