• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Valla kupa bile çok :26: İleride kısırlık yapıyormuş fazla kafein ve ben bağımlı noktasına geldim :18:
Benim ous ( :27:) 'a sözüm var günde bir kupadan fazla içmeyeceğime dair.İlk o uyardı fazlası zarar diye.
Evet kafein bağımlılığı yapıyor ki yaptı bile ben içmesem başım ağrıyor :31: bizimkilerde seviyor her gece onlara sütlü kahve yapıyorum illki içiyorum :31: of ya güzel her şey zararlımı olmalı :19::19:
ayy ben hiç kahve içemiyorum yaa kokusundan bile midem bulanıyoo o derecee:26::26:

Şanslısın mi diyeceğim değilsin mi diyeceğim bilemedim :1:

Şanslısın en azından bağımlı olup birde içmemekle uğraşmıyorsun:1:

Bu sevgi delisi nerde yaa :9:

Benim ous ( :27:) 'a sözüm var günde bir kupadan fazla içmeyeceğime dair.İlk o uyardı fazlası zarar diye.
Evet kafein bağımlılığı yapıyor ki yaptı bile ben içmesem başım ağrıyor :31: bizimkilerde seviyor her gece onlara sütlü kahve yapıyorum illki içiyorum :31: of ya güzel her şey zararlımı olmalı :19::19:

Aynen güzel olan her şey zararlı :63::63::63::63:

Seni arama motoru olarak görmüyor ondan gidiyo oraya soruyooooo:9:

Sana o arama motorunu yediririm lan :19::19: :27: Ben benim verdiğim bilgiye güvenmiyor musun demek istedim :27:

Alooo :5::3::3:

Back
X