- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
:18:Erkeklerin hepsi dusuncesiz bir balta cnmm![]()
Evet o yüzden yalnızım işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:18:Erkeklerin hepsi dusuncesiz bir balta cnmm![]()
Hep ilgili olmalisin ve hep onlarin istedikleri olucak:)ancak o sekilde mutlu oluyorlar ve ozgur kalicaklar
Hayırdır gelinimneden ?
Offfffff bu adamlar yok mu yaaa ne oldu ki cnm![]()
uyuz işte dün telefonda konuştuk tartıştık daha doğrusu çok sinirlendi bağırdı bana sesini yükseltti baya hemdehaliyle bende açtım ağzımı yumdum gözümü ve küstüm de sonra , gönlümü alman gerek diyorum senın söylediğin laflar ne olucak diyo ben uzatınca sonra tamam alıcam diyo sabah hala aynııı :26::26:
dersteyım dıyo ders aralarında bana mesja atmak yerıne ınternete gırıyor bakıyorum facebookta bir şeyler beğenmiş paylaşmış ordan görüyorum sonra eylül her yapırıgıma kızıyo memnun olmuyo bilmem ne oluyorum :88::88::88:
uyuz işte dün telefonda konuştuk tartıştık daha doğrusu çok sinirlendi bağırdı bana sesini yükseltti baya hemdehaliyle bende açtım ağzımı yumdum gözümü ve küstüm de sonra , gönlümü alman gerek diyorum senın söylediğin laflar ne olucak diyo ben uzatınca sonra tamam alıcam diyo sabah hala aynııı :26::26:
dersteyım dıyo ders aralarında bana mesja atmak yerıne ınternete gırıyor bakıyorum facebookta bir şeyler beğenmiş paylaşmış ordan görüyorum sonra eylül her yapırıgıma kızıyo memnun olmuyo bilmem ne oluyorum :88::88::88:
bencedeBak enişteyi hemşerim demeyeceğim pataklıyacağım![]()
![]()
Dur bakalim cnmmm sen sana msj atana kadar bisi yazma facede girme gormesin seni merak etsin bak nasil arayacak o zaman![]()
bencede
hayır sadece öğlen yemeğe giderken atıyor ders aralarında bana atması gerekir internete girmesi değil hep inadına bir şeyler yapıyo dün akşam o kadar bağırdı bir kaç kırıcı söz söyledii sonra sinirden dedim diyo ama söylediklerini telafi falan etmedi![]()
En keskin fark onlar düz mantık , biz detaycıyız bana göre.Aynen oyle vallaaaa cnm bide su erkek arkadaslarimiz kocalar uzmese daha bi supper olcak ama nerdeee dusuncesiz baltalar![]()
kırıldım diyorum senın soyleıdklerın ne oluyo ben kırılmıyorum diyo sen hakettin diyorum daha çok kızıyo bu sefer :18:Bu benim gelinime yapılır mı![]()
En keskin fark onlar düz mantık , biz detaycıyız bana göre.
Biz aynı anda bir kaç şeye odaklanabiliyorken , onlar tek konuya odaklanır.
kırıldım diyorum senın soyleıdklerın ne oluyo ben kırılmıyorum diyo sen hakettin diyorum daha çok kızıyo bu sefer :18:
ama çok bıktım sebepsiz tavırlarından inatlarından
aynennn çok koca kafalılar![]()
Çok uzerine gitme boşver biliyorum zor unsan merqk ediyor ama sabir lazim.biraz serbest birak ne yaparsa yapsin.yaninda olan senindir gerisi misafir...sen sikmaya calistikca o farkli seylere yonelecek
Senle bi konuda sohbet etmiştik hatırlarsın![]()
19 üzerinize afiyet![]()
Köklerine kibrit suyu
![]()