julia ve melekleri

Hep ilgili olmalisin ve hep onlarin istedikleri olucak:)ancak o sekilde mutlu oluyorlar ve ozgur kalicaklar

Aynen oyle cnm biz onlari cozeli asirlar oldu da onlar hala bizim ince ruhumuzdan anlamiyorlar :41:

Hayırdır gelinim :53::53: neden ?

Offfffff bu adamlar yok mu yaaa ne oldu ki cnm :31:

:19::19::19:

uyuz işte dün telefonda konuştuk tartıştık daha doğrusu çok sinirlendi bağırdı bana sesini yükseltti baya hemde :25: haliyle bende açtım ağzımı yumdum gözümü ve küstüm de sonra , gönlümü alman gerek diyorum senın söylediğin laflar ne olucak diyo ben uzatınca sonra tamam alıcam diyo sabah hala aynııı :26::26:

dersteyım dıyo ders aralarında bana mesja atmak yerıne ınternete gırıyor bakıyorum facebookta bir şeyler beğenmiş paylaşmış ordan görüyorum sonra eylül her yapırıgıma kızıyo memnun olmuyo bilmem ne oluyorum :88::88::88:

uyuz işte dün telefonda konuştuk tartıştık daha doğrusu çok sinirlendi bağırdı bana sesini yükseltti baya hemde :25: haliyle bende açtım ağzımı yumdum gözümü ve küstüm de sonra , gönlümü alman gerek diyorum senın söylediğin laflar ne olucak diyo ben uzatınca sonra tamam alıcam diyo sabah hala aynııı :26::26:

dersteyım dıyo ders aralarında bana mesja atmak yerıne ınternete gırıyor bakıyorum facebookta bir şeyler beğenmiş paylaşmış ordan görüyorum sonra eylül her yapırıgıma kızıyo memnun olmuyo bilmem ne oluyorum :88::88::88:

Bak enişteyi hemşerim demeyeceğim pataklıyacağım :4::4::4: :20:

Dur bakalim cnmmm sen sana msj atana kadar bisi yazma facede girme gormesin seni merak etsin bak nasil arayacak o zaman :1:

Bak enişteyi hemşerim demeyeceğim pataklıyacağım :4::4::4: :20:
bencede :19::19::19:
Dur bakalim cnmmm sen sana msj atana kadar bisi yazma facede girme gormesin seni merak etsin bak nasil arayacak o zaman :1:

hayır sadece öğlen yemeğe giderken atıyor ders aralarında bana atması gerekir internete girmesi değil hep inadına bir şeyler yapıyo dün akşam o kadar bağırdı bir kaç kırıcı söz söyledii sonra sinirden dedim diyo ama söylediklerini telafi falan etmedi :25::25:

bencede :19::19::19:

hayır sadece öğlen yemeğe giderken atıyor ders aralarında bana atması gerekir internete girmesi değil hep inadına bir şeyler yapıyo dün akşam o kadar bağırdı bir kaç kırıcı söz söyledii sonra sinirden dedim diyo ama söylediklerini telafi falan etmedi :25::25:

Bu benim gelinime yapılır mı :20:

Aynen oyle vallaaaa cnm bide su erkek arkadaslarimiz kocalar uzmese daha bi supper olcak ama nerdeee dusuncesiz baltalar :19:
En keskin fark onlar düz mantık , biz detaycıyız bana göre.
Biz aynı anda bir kaç şeye odaklanabiliyorken , onlar tek konuya odaklanır.

Çok uzerine gitme boşver biliyorum zor unsan merqk ediyor ama sabir lazim.biraz serbest birak ne yaparsa yapsin.yaninda olan senindir gerisi misafir...sen sikmaya calistikca o farkli seylere yonelecek

Bu benim gelinime yapılır mı :20:
kırıldım diyorum senın soyleıdklerın ne oluyo ben kırılmıyorum diyo sen hakettin diyorum daha çok kızıyo bu sefer :18::1:

ama çok bıktım sebepsiz tavırlarından inatlarından:ssz::ssz:
En keskin fark onlar düz mantık , biz detaycıyız bana göre.
Biz aynı anda bir kaç şeye odaklanabiliyorken , onlar tek konuya odaklanır.

aynennn çok koca kafalılar :19::19:

kırıldım diyorum senın soyleıdklerın ne oluyo ben kırılmıyorum diyo sen hakettin diyorum daha çok kızıyo bu sefer :18::1:

ama çok bıktım sebepsiz tavırlarından inatlarından:ssz::ssz:

aynennn çok koca kafalılar :19::19:

:1::1::1: Köklerine kibrit suyu :ssz:

Çok uzerine gitme boşver biliyorum zor unsan merqk ediyor ama sabir lazim.biraz serbest birak ne yaparsa yapsin.yaninda olan senindir gerisi misafir...sen sikmaya calistikca o farkli seylere yonelecek

yaa öyle değil canım bir şeye kızıyorsam çocuk gibi inadına o şeyi yapıyor üsteliyo herşeyi inada bindiriyoo :25: sinirlenince kırmaktan hiç çekinmiyo sabah gayet güzel mesajlaştık falan sonra yine kendi kendine triplere girdi :26::26:

Back
X