• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Ben de seni:27: Tanışalım o halde eski nickim Beetlee, yenisi de bu. İzmir'denim. Yaşım maalesef 27:27: Bekarım, erkek arkadaşım var, öküzün kendisi askerde şuan.
ben de tanımıyodum tanımış oldum:27:ben peri 18 yaşındayım :27:

Ben de seni:27: Tanışalım o halde eski nickim Beetlee, yenisi de bu. İzmir'denim. Yaşım maalesef 27:27: Bekarım, erkek arkadaşım var, öküzün kendisi askerde şuan.

Eski nickim rmrgn bu da yenisi :27: Bende 20ye merdiven dayadım :9: bekarım. Benim öküzde okulu bitince askere gidicek :7: :9:

Bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin ! :43:

Bende cok garanticiyimdir ama evliligi gözüm kara bi animda yaptim:27:
Iyikide yapmisim:16:

:60: bende öyle bi anımı bekliyorum gelirse karartım evleneceğim :9: umarım senin gibi güzel sonuçlar alırım :16:

stil bu kadar insan bunalımdayız sen gir bunalıma benceee biz çıkamıoz :60:

Yok birinin akıllı sağ salim kalması lazım ortalığı tutması toplaması lazım :27:

Hepinizin attığı şarkıları açtım tek tek dinliyom :5: ne dertliymişiz evet stil sen de bizle bir gir hepimiz bunalımdayız :5:

:60: yapıma ters ya ben giremem bunalıma.

:60: bende öyle bi anımı bekliyorum gelirse karartım evleneceğim :9: umarım senin gibi güzel sonuçlar alırım :16:

Yok birinin akıllı sağ salim kalması lazım ortalığı tutması toplaması lazım :27:

:60: yapıma ters ya ben giremem bunalıma.

biz birazdan faça çekicez birbirimize culiyle =)

Eski nickim rmrgn bu da yenisi :27: Bende 20ye merdiven dayadım :9: bekarım. Benim öküzde okulu bitince askere gidicek :7: :9:

Hatırladım sanki eski nickini. Askerlik zor şimdiden kolay gele:31:

Limonumm niye yazmıyorsun da altlardan izliyorsun bakayım:3:

:19::19: senin bi nikin var ve buralara hiç gelmiyorsun

Bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin ! :43:
evet özleyecek özlesin beter olsunnn :14::14:
Öküzün hası kendileri, öküz geldi öküz gidiyor:31:

birebir yasadıgım herseyi en iyi sen biliosun koalammm ne kadar bahtsız oldugumu daaa elimden gelen herseyn fazlasını yapmaya calışıorum ama bi adamı yontmayı basaramadım yaa ben kadın değilim yada o insan değillll şöle diz çöktüren kadınlara imreniorummm dediğim gibii ya ben diz çöktürcek biri değilim :50::50:

aaaa rmrgn mı? ben hep çk merak etmiştim açılımını onun okuyamadım bi türlü

evet özleyecek özlesin beter olsunnn :14::14:

birebir yasadıgım herseyi en iyi sen biliosun koalammm ne kadar bahtsız oldugumu daaa elimden gelen herseyn fazlasını yapmaya calışıorum ama bi adamı yontmayı basaramadım yaa ben kadın değilim yada o insan değillll şöle diz çöktüren kadınlara imreniorummm dediğim gibii ya ben diz çöktürcek biri değilim :50::50:

bana altın vuruş yapıcak şarkılar var açmaya korkuyorum :ssz:

Back
X