• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ya böyle yapa yapa aşkımız bitecek diye korkuyorum tüketeceğiz diye :5:

Korkma canım herşey sizin elinizde.
Saygınızı kaybetmediğiniz sürece aşk bitmez kolay kolay
Bu sorununda üstesinden gelirsiniz sıkma sen canını

seni hayretle izliyorum zaten onca şeye rağmen takmıyosun senin exi :)
aman sevse gitmezdi tutardı elimi bırakmazdı:51:şerefsize şeref öğretecek değilim:51:özlüyorum ama kader kısmet:ssz::ssz::ssz::ssz:nasip değilmiş vuslat:ssz::ssz:saygımdan bi kere bile aramadıysam:ssz:en acısı ölmüyor da insan ben bunu da atlarımmm:ssz::ssz::ssz:

Korkma canım herşey sizin elinizde.
Saygınızı kaybetmediğiniz sürece aşk bitmez kolay kolay
Bu sorununda üstesinden gelirsiniz sıkma sen canını

peki saygıyı kaybettiysek :18: yine de bi umut var mıdır

aman sevse gitmezdi tutardı elimi bırakmazdışerefsize şeref öğretecek değilimözlüyorum ama kader kısmetnasip değilmiş vuslatsaygımdan bi kere bile aramadıysamen acısı ölmüyor da insan ben bunu da atlarımmm

acısa da öldürmez diyorsun :D

görmedim:53::43:
tanışalım:32:18 yaşındayım periyim peri kızı gibi çok güzelim bitaneyim:52:(şakaydı:51:)
üniye hazırlanıyorum sen kimsiniz:60::60::60::60:

Vallahi forumda avatarın ve cevaplarınla taa ordan buraya enerjini gönderiyosun :)
Güzel olduğundan şüphem yok :nazar:

17 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum bende :27::27:

İyi bari zamanla alışıcam inşallah :31:

Canım olayı bilmiyorum da şimdi nasılsın? Var mı bi gelişme?
Alışırsın canım :9: insan zamanla hızlanıyor :9:

Evet canım 1 sene olmuştur değil mi? 1 senedir söylüyoruz, onlar hep aynı yerde ve hep aynı durumdalar. Culo çok iyi niyetli, çok aşık ama bu işler böyle yürümüyor maalesef. Biraz gözü açmak gerek. İyilik hakedene de haketmeyene de yapılır ama haketmeyene bir yere kadar. Çünkü haketmeyen kişi art niyetli olduğu için, bu kız ne kadar iyi ve fedakar diye düşünmek yerine, ne kadar enayi ve ezik diye düşünüyor:31:

1 sene olmuştur evet hala anlatmaya çalışıyorum şuan.Ama ondaki aşk ne bileyim :50:
Resmen adam iyi niyeti suistimal ediyor.Culya her durumda af eder culya ne yapsam yanımda :19::19:
Ne bileyim bilemiyorum ben:19:

:3:Selammm bende geldim aranıza
Selam hoş geldin :3::3:

aman sevse gitmezdi tutardı elimi bırakmazdı:51:şerefsize şeref öğretecek değilim:51:özlüyorum ama kader kısmet:ssz::ssz::ssz::ssz:nasip değilmiş vuslat:ssz::ssz:saygımdan bi kere bile aramadıysam:ssz:en acısı ölmüyor da insan ben bunu da atlarımmm:ssz::ssz::ssz:

Yaşa be Perii! Adamımsın:29::29:

peki saygıyı kaybettiysek :18: yine de bi umut var mıdır

acısa da öldürmez diyorsun :D
ohoo öldürseydi kimse kalmazdı dünyada:ssz::ssz:
Vallahi forumda avatarın ve cevaplarınla taa ordan buraya enerjini gönderiyosun :)
Güzel olduğundan şüphem yok :nazar:

17 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum bende :27::27:
oh yaşıt buldum kendime:32::32::32:bende 17 sayılırım şubatta 18 oluyorum:32::32:enerjili olabilirm ama güzel değilim bu kötü düşünceleri sil aklından litfen:60::60::60:

Alışırsın canım :9: insan zamanla hızlanıyor :9:

1 sene olmuştur evet hala anlatmaya çalışıyorum şuan.Ama ondaki aşk ne bileyim :50:
Resmen adam iyi niyeti suistimal ediyor.Culya her durumda af eder culya ne yapsam yanımda :19::19:
Ne bileyim bilemiyorum ben:19:

Selam hoş geldin :3::3:

hoşgördümmmm :1::nazar::1:

Back
X