• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Abooo bizim eski kadro buradaymış:1: Herkese selamlar, tanıdıklarım ve tanımadıklarım, tanışmaya ve muhabbetinize ortak olmaya geldim:3: Yer var mı bana da:27:

Hatırladım sanki eski nickini. Askerlik zor şimdiden kolay gele:31:

Limonumm niye yazmıyorsun da altlardan izliyorsun bakayım:3:

selam ttalım kuzendeydim telden bakmaya çalıştıö şarj bitince yazamadım :D hoşgeldin burda toplandık gibi bir şey oldu yeneiler de var eğlenceliyiz gayet:D:16:

bi de bi yerde okumuştum bazı kadınlar yıldönümlerinde falan fantezi olsun diye diktiriyorlarmış kocalarına sürpriz olsun tekrar yaşayalım diye :53:

Allah korusun ya bidaha tövbe :60:
arkadaşım 8 yıllık evli kocası kadın doğumcu diyorum ki 10. yılında diksin o fantezi yapın :9:

kız burda sohbet ediyoduk ya 3 4 gibi:5:böyle bi an kalbim sıkıştı göğsüm ağrıdı nefes alamadım.
sonra sırtıma vurdu ağrı böyle sol kolumu hareket ettiremedim nefessiz kaldım gözüm doldu:43:15 dk öyle can çekiştim resmen:43:netten baktım kriz miriz diyo:53:yarın kardiyolojiye gidcez:43:

canım kas ağrısı da olabilir. bende yıllardır uğraşıyorum kalp diye çok korktum üşüttün mü ya da bi soğuk bir sıcakta kaldın mı ?

selam ttalım kuzendeydim telden bakmaya çalıştıö şarj bitince yazamadım :D hoşgeldin burda toplandık gibi bir şey oldu yeneiler de var eğlenceliyiz gayet:D:16:

arkadaşım 8 yıllık evli kocası kadın doğumcu diyorum ki 10. yılında diksin o fantezi yapın :9:

canım kas ağrısı da olabilir. bende yıllardır uğraşıyorum kalp diye çok korktum üşüttün mü ya da bi soğuk bir sıcakta kaldın mı ?
yok abla evimiz normal sıcaklıkta zaten sürekli kalp sıkışmalarım vardı benim 20 15 dk sıkışırdı yarım nefes alabilirdim ancak bu sefer ki çok şiddetli oldu:43:

selamlar kızlar :16::16:

just gözleme ve şarap çok romantik doğuyla batının sentezi :1::1::1:

bi ara izmire gelsem baya gezidrecek arkadaşım oldu :D:27::27::27:

culi sakin ol kuzum ya kendimde seni görüyorum biz tepemize çıkardık :31::31: ben inş son noktayı koydum bakalım:27::27: çünküsü kurusun :9::9:

perse napıyo ki amaleiyatı nasıl geçti ki

Son düzenleme:
yok abla evimiz normal sıcaklıkta zaten sürekli kalp sıkışmalarım vardı benim 20 15 dk sıkışırdı yarım nefes alabilirdim ancak bu sefer ki çok şiddetli oldu:43:

ay canım aksatma o zaman yarın git haberdar et olur mu??

koluma hiç vurduğu olmadı ama kalp sıkışmalarım çok oluyodu öyle nefes alamıyodum gece sıkışmadan uyandığım bile olmuştur:43::43::43::43::43:

Ay canım sakın ihmal etme git bi an önce.Önceden niye gitmedin ki

Stres yaptığın biğr şey varmı üzüldüğün sınav stresi gibi

culi sakin ol kuzum ya kendimde seni görüyorum biz tepemize çıkardık :31::31: ben inş son noktayı koydum bakalım:27::27: çünküsü kurusun :9::9:

Bana bir şey yazma zati :63:

Ay canım sakın ihmal etme git bi an önce.Önceden niye gitmedin ki

Stres yaptığın biğr şey varmı üzüldüğün sınav stresi gibi
sınav stresim var ama mesela sınavı hiç düşünmediğim zamanlar oluyo ağrı bugün gülüyoduk topikte o an oldu mesela bi ara gece kalktım geçen sene de vardı biraz umarım strestendir:43:
ay canım aksatma o zaman yarın git haberdar et olur mu??
gidicem,ederim abla sağolun:43:

Selam güzellik:3::3:

Tatlım ihmal etme git mutlaka doktora. Stresten de olabilir belki.. Neyse teşhis koymayalım biz just kızıyoo:D

Tatlım ihmal etme git mutlaka doktora. Stresten de olabilir belki.. Neyse teşhis koymayalım biz just kızıyoo:D
just ablaya anlattım anksiyete krizi olabilir dedi inş strestir
ölmek için çok gencim:27:

Bana bir şey yazma zati :63:

:D canım benim kuzum benim onlarda acil durum olduğu için yazdım :54::54::54: naıslın öküzcan aradı mı ?

sınav stresim var ama mesela sınavı hiç düşünmediğim zamanlar oluyo ağrı bugün gülüyoduk topikte o an oldu mesela bi ara gece kalktım geçen sene de vardı biraz umarım strestendir:43:

tamam tatlım. sınavlar falanda stres yapıyorsan

selam bebek :16::16:

gel gel ben gezdiririm seni :D

periye bişey olmıcak ben hissettim burdan Maşallah diyelim :)

gel gel ben gezdiririm seni :D

periye bişey olmıcak ben hissettim burdan Maşallah diyelim :)
ölmicem bırakmıcam yakanızı:51:
:D canım benim kuzum benim onlarda acil durum olduğu için yazdım :54::54::54: naıslın öküzcan aradı mı ?

tamam tatlım. sınavlar falanda stres yapıyorsan

selam bebek :16::16:
yapıyorum inş ondandır diyorum ailemde kötü oldu onları stres diye telkin ettim lakin kendimi edemedim:26:

Git kuzum doktora bunca zaman ihmal etmen hata :50:

Görüştük bile de.Kız kardeşi vasıtası ile oldu yoksa buluşmazdım.Kız kardeşi çıkalım dedi.Çıktık benimde kargom vardı onun adına almış getir dedim şuraya getirdi.Beraberdik işte:37: Dün akşamda özür diledi ama çıkarcı diler tabi

Back
X