julia ve melekleri

selam tekrar ben . elibise dolabımı ortaya döktüm onu topluyorum. gymediğim kıyafetlerimi gördüm yeni kombinler gerek

Sende beniiiii

Canım karpuz çektiii

Hicte bile bana hala 24 saat ulasilabiliniyor
Binbir ugrasla actigim skypemda duruyor

selam tekrar ben . elibise dolabımı ortaya döktüm onu topluyorum. gymediğim kıyafetlerimi gördüm yeni kombinler gerek

Ohhhh ohhh kolay gelsin, benim dolapta tiklim tiklim, bide kiyamiyom biseyi atmaya, belki giyerim diye yine geri tikiyom

Ohhhh ohhh kolay gelsin, benim dolapta tiklim tiklim, bide kiyamiyom biseyi atmaya, belki giyerim diye yine geri tikiyom

Benim pc de 1 aydır internet yok ki kanka ödemedim internetii

ben kıyıyorum ya atmak değilde ihtiyacı olanlara veriyorum. kıyafetler eskimiyor sonuçta bir iki kere giydiğim bir sürü şey var ya da hiç giyilmeyen. dinleniyorum şimdi annemle kahve keyfi

Benim pc de 1 aydır internet yok ki kanka ödemedim internetii

Vallah bugün esk tarifeme döndüm yine, 100 dakk ik yani, esim diyorki ne o gamzeylegörüsmüyrmusunuz daha

ben kıyıyorum ya atmak değilde ihtiyacı olanlara veriyorum. kıyafetler eskimiyor sonuçta bir iki kere giydiğim bir sürü şey var ya da hiç giyilmeyen. dinleniyorum şimdi annemle kahve keyfi

Atmak derken, burd yardim kutulari var oraya atiyoz bizde ama iste esim otuz parca sey ayirdysa benim anca üc parca oluyor

Kankaa senin içinden geliyorsa ara beni iş yeri numaramı biliyorsun süpriz yap işte bana bitireyim o dakikalarınıı
Neden üstüme geliyorsunn :84:

Son düzenleme:
Kankaa senin içinden geliyorsa ara beni iş yeri numaramı biliyorsun süpriz yap işte bana bitireyim o dakikalarınıı
Neden sütüme geliyorsunn :84:

Cok mesgulsun sen aramiycam, zaten artik cok dakkam yok
Sütüme geliyorsun derken :44:

zaten lazım olur hastalığı nedeniyle bi yere giderken bavula her şeyi dolduruyoruz genelde hiç birini giymeden geri eve dönğyoruz. benim dönem dönem takıntılı olduğum kıyafetlerim olur sürekli onları giyerim sen de koy oraya biraz

Aynen bende öyle
Bende koyuyom kiz, on parca ayiriyom ücüne kiyiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…