• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Okuma okuma boşver :60: geçmiş adı üstünde.Geçmiş geçmişte kalmıştır biz şuana bakalım.Ben şuan senin iyi olduğuna karar verdim :60: :60:

Gel yeniden başlayak bu kirli hayata bembeyaz temiz bir sayfa açak :27::27::27:

zorla merak uyandırıyon ya.. okumicam ama:27::27: az kalcam zatii birazdan ben kaçar:10::10:

çalışın bu topikte aylaklık istemiyorum çalışın :60:

ahahah valla ben geldiğimden beri hiiiiççç durmadım benim kadar çaçlışanı yoktur.:15::15::15:Sen gelmeyenlere gelipte hemen çıkcam zatiii diyenlere de :63:

zorla merak uyandırıyon ya.. okumicam ama:27::27: az kalcam zatii birazdan ben kaçar:10::10:

Bakma kız zaten en güzeli bakmaman :9::9:

ateş mi almaya geldin.Kıs yoksa bir balkan erkekciğimi buldun kendine :27:

ahahah valla ben geldiğimden beri hiiiiççç durmadım benim kadar çaçlışanı yoktur.:15::15::15:Sen gelmeyenlere gelipte hemen çıkcam zatiii diyenlere de :63:

topunun köküne kibrit çaktım:51: no man no cry kafasındayım buara:52:

nasıl bi cümle kurdun bacım sen anlamlandıramadım :27: sen gelmeyenlere gelip de :52:

topunun köküne kibrit çaktım:51: no man no cry kafasındayım buara:52:

Bu demek oluyor ki sen bizede balkan erkeği bulmayacaksın :27::27: tüh yazık oldu heveslendirdiydin :60: senden gelirken 2 paket balkan erkeği istiyecektim :27::27:

nasıl bi cümle kurdun bacım sen anlamlandıramadım :27: sen gelmeyenlere gelip de :52:

Noktalama işareti şart :27:

Sen gelmeyenlere, gelipte hemen çıkcam zatiii diyenlere de bunu :1: ( şair burada dilşaha laf atıyor )

Son düzenleme:
Bu demek oluyor ki sen bizede balkan erkeği bulmayacaksın :27::27: tüh yazık oldu heveslendirdiydin :60: senden gelirken 2 paket balkan erkeği istiyecektim :27::27:

Sen gelmeyenlere, gelipte hemen çıkcam zatiii diyenlere de bunu :1: ( şair burada dilşaha laf atıyor )

iki paket balkan erkeği mi :60::60::60::60::60::60:

büyük sataşma var yalnızz:30::30::30::60::60:

iki paket balkan erkeği mi :60::60::60::60::60::60:

büyük sataşma var yalnızz:30::30::30::60::60:

İki paket canım bi zahmet :27::27: anca keser beni :27::27:

:22::22::22:Sataşma görmemişsin sen hemen çıkmalar kalmayacağımlar felan hayırdır hala bunun cevabını vermedin sen

makarna da gram tuz yok still :9::9::9::9:

:60: unuttun mu hay allah gitti güzelim makarna sosuna bari atsaydın
diyom size zombii gibiyimm algılar düşükk:60::60:

Ne yaptılar sana evladım :5::5::5:

İki paket canım bi zahmet :27::27: anca keser beni :27::27:

:22::22::22:Sataşma görmemişsin sen hemen çıkmalar kalmayacağımlar felan hayırdır hala bunun cevabını vermedin sen

:60: unuttun mu hay allah gitti güzelim makarna sosuna bari atsaydın

Ne yaptılar sana evladım :5::5::5:

ev sahibim gelcek hesap kitap yapcezz faturalardı kiraydı falandıı filandıı.. yiyerlii bi sebep miii:60::60:

hele şükür bacım :27:

Back
X